Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:57 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 69  Следваща
 Лятна селекция и подготовка 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Лятна селекция и подготовка
Чавдар си е наш.Не заслужава такова отношение поне не и в този форум.

Пон Юни 18, 2012 12:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Отношението ни е нормални към играч с замираща кариера, които и да дойде няма да вдигне нивото на отбора, а ще стане част от останалите мърди (дано греша). Нито той нито Благо или Митко във времето което играха за нас напрвиха нещо значимо ! Всеки един от тях гледаха да се махнат колкото се може по бързо, за да почнат да правят пари, а не да се развиват като играчи което е тъжното в цялата история, а ни се утешаваме с това, че като се върнали в България ще ритат само за Славия, но да не стане така както с Лазаров...

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Юни 18, 2012 1:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Докато се взимат свободни играчи няма да има силен отбор.

Пон Юни 18, 2012 2:24 pm
Профил
Модератор
Аватар

Ти нали знаеш, че WC няма да купи никой? Разни звездуи със замираща кариера и свободни дето никой ги неще.

Пон Юни 18, 2012 4:59 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Честно казано съм шокиран от негативизма към Чавдар Янков точно в тои форум.

Пон Юни 18, 2012 7:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И аз шокиран, че се пускат новини за Еньо Кръстовече и Черноморец в тоя форум, но кво да се прави, всеки си има мнение !

Изображение

Пон Юни 18, 2012 7:17 pm
Профил
Модератор
Аватар

Ми аз искам да имаме що годе прилични играчи, а не мърди. Достатъчно се нагледах на пенсионери. Гоним Влади Романов и кого взимаме, някакъв халф от Франция без да се уточнява кой е, в коя дивизия е играл, изобщо дали е играл?

Пон Юни 18, 2012 7:58 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Whitey написа:
И аз шокиран, че се пускат новини за Еньо Кръстовече и Черноморец в тоя форум, но кво да се прави, всеки си има мнение !

Кръстовчев е потенциално попълнение на Славия така че интереса към него е лесно обясним.

Пон Юни 18, 2012 8:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

В култовото предаване на БНТ "ФЕНЗОНА", Чавдар Янков каза, че бъдещете му ще се реши до една седмица. Има възможност отново да играе зад граница, но той каза, че това е малко вероятно, защото в последните 8 месеца не е играл футбол. Ако не се уреди в чужбина, идва при нас.

Ще съм доволен ако той и Урсула започнат с нас. По добре те, отколкото някакви анонимници от "Спартак" Вн или Бдин.
Кушката нещо много бързо се раздели с Бишевич и Ставрич и Романов. Тази "зимна селекция" как да я разбирам ?
Досега селекцията не отговаря на претенциите, които изявяват и Ку-Кушев и лицето В.С. Не отговаря на отбор, който ще чества 100 години и иска да постигне нещо значимо по този повод. Ето - "Ботев", влизат в А група, честват си юбилея, биха първа копка за модерна база, дават им стадиона - ще го правят, взимат Феро, стягат селекция и правят чистка. Ние - трънци. Дори двата ни лагера ще бъдат само в България и ще си играем с Банско и Асеновец, вместо да отидем в Австрия и да подготвим един стабилен отбор за 100-годишнината !
Всичко е прах в очите.

Жу, Галин нямат място в този отбор. Радвам се, че Жу не сполучи в Лефски, а още повече се радвам като чета как Дебелият реве, че говедата не са си спазили обещанието да откупят 50% от правата му и са го изгонили като куче, а Дебелият е с пръст в уста. Мед ми капеше от сърцето като четях съзливите ридания на нашия плешив президент.

Но не мога да съм доволен от това, че Мартин Ку-Кушев ще води моята Славия в сезона на 100-годишния и юбилей ! Резил. Надявам се до зимата да бъде изритан като куче.

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6485_17.htm

Жалко интервю на един човек, който не знае какво прави и защо...

Вто Юни 19, 2012 12:15 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Whitey написа:

Кръстовчев е потенциално попълнение на Славия така че интереса към него е лесно обясним.

По тази логика и Бербатов може да е потенциален нов играч, че и той ще си тъси нов отбор, а за Кръстовчев и дума не става, че има и възможност да бъде при нас . Общо взето си чешем езиците за неща, които не зависят от нас и си мислим, че от нас зависи нещо като го напишем във форума.

Изображение

Вто Юни 19, 2012 7:04 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 69  Следваща