Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 10:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 69  Следваща
 Лятна селекция и подготовка 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Лятна селекция и подготовка
Славия отпрати цял отбор футболисти, които бяха кандидати за подпис. БЛИЦ разбра, че от тима са освободени всички чужденци, взели участие в контролата с Монтана, загубена с 1:2. Сред тях бяха знайни и незнайни герои като Читу, Стойка, Маманда, Джефри, Сайма, Фрайрио, Ричард и Пирес. Мачът беше организиран специално за тях, но всичките до един се представиха трагично и с нищо не показаха, че имат качества да защитават фланелката на най-стария столичен клуб.

Най-ядосан от слабото им представяне срещу Монтана беше президентът Венци Стефанов, който веднага наредил на треньора Мартин Кушев да отпраща "героите".

Подготвителният лагер на Славия на Боровец приключи вчера. Кушев и футболистите му се прибраха в София, като изложилите се чужденци веднага поели по пътя си към аерогарата. На "Овча Купел" обаче очакват нова порция играчи за проби, които ще бъдат тествани в следващата контрола - срещу Видима-Раковски. Мачът е планиран за 9 юли (понеделник) от 18:00 часа на стадион "Славия".

В него се очаква дебют да запише нападателят от Кот д`Ивоар Хамед Коне, който трябва да пристигне в близките дни в София. Чакат се и двама испанци и няколко африканци.

БЛИЦ разбра още, че Георги Петков е отпътувал за Кипър и ще пропусне няколко от тренировките на Славия. Причината е, че стражът трябва да се срещне с ръководството на досегашния си клуб Еносис (Паралимни), за да разтрогне договора си и да няма пречка да подпише с "белите". Бившият вратар на ""Левски"" и националния ни отбор вече се оплака пред БЛИЦ, че кипърците му дължат няколко заплати. Петков дори склонил да се откаже от едната от тях, само и само да го пуснат да стане свободен агент.

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Юли 04, 2012 1:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Защо въобще ги взехме

Сря Юли 04, 2012 1:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

ПРОБА-ГРЕШКА-ПРОБА.... :D

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Юли 04, 2012 2:04 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Samo Slaviq!!!!!! :twisted:

Сря Юли 04, 2012 2:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Само вижте какви футболисти подписаха досега с "Ботев" Пловдив и на какви чакаме и разчитаме ние, за да ви стане ясно за какво иде реч. И кой има сериозни амбиции и кой за н-ти път говори празни приказки. Изключително показателно е, че дори в такъв важен за отбора сезон, всъщност може би най-важният (все пак веднъж се става на 100 години) Дебелия не дава 1 стотинка за нови футболисти, не бутва нищо по стадиона и не прави нищо ново и градивно, а се занимава с простотии както обикновено.
Явно съм бил изключително наивен, все си мислех, че дори на него ще му трепне нещо за юбилея и нещата ще се по-различни този сезон. Уви ... Много искам да видя нещо оптимистично, по принцип съм си оптимист човек, но в случая просто позитивно няма.

Сря Юли 04, 2012 2:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Дано от следващата дузина знайни и незнайни маймуни да дойде поне един талантлив. Ама и повече да намерим май и на 100 годишнината ще се борим с Миньоро за престижното 8 място.

Сря Юли 04, 2012 2:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Викторчо Рс най позитивното през новия сезон ще са две загуби от "Ботев" Пловдив с по 3-4 на 0 и 5-6 гола от Лудогорец :lol: :lol: , направо не ми се мисли с тия смешници начело с КуКушев какви резили пак ни чакат :mrgreen:

Сря Юли 04, 2012 6:47 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Аз като ботевист обаче да си кажа, че не съм толкова убеден, че "Ботев" Пловдив ще е някакво особено страшилище този сезон. Засега всичко е само на книга, тази селекция може и да се провали, пък и опит знам, че с голяма кошница не се тръгва преди сезона, щото накрая остава празна. Справки в миналото - брокерите, Гигов, ЦСКА, Черно море.

Сря Юли 04, 2012 9:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

bene написа:
Аз като ботевист обаче да си кажа, че не съм толкова убеден, че "Ботев" Пловдив ще е някакво особено страшилище този сезон. Засега всичко е само на книга, тази селекция може и да се провали, пък и опит знам, че с голяма кошница не се тръгва преди сезона, щото накрая остава празна. Справки в миналото - брокерите, Гигов, ЦСКА, Черно море.

При вас поне има някакво развитие и опити да се прави отбор.В Славия такова нещо просто няма.

Чет Юли 05, 2012 9:39 am
Профил
Познат

Аз предлагам парите от дарителската сметка да се "дарят" на някой да свитне ВЦ-то!!! По случей юбилея хем да празнуваме 100 годишнина хем освобождение!!!

Чет Юли 05, 2012 9:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 69  Следваща