Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Треньорът Ангел Червенков привлече Бранимир Костадинов в словашкия Татран. Тази сутрин бе подписан договорът между тима от Прешов и "Ботев" (Враца) за преотстъпването на нападателя до Нова година с опция за перманентен трансфер. По този начин треньорът и играчът ще работят заедно отново след 2009 година, когато напуснаха Хартс, където Червенков бе наставник на софиянеца. От екипа по онова време в шотландския тим сега в Татран е и доктор Ивайло Якимов. Припомняме, че освен тях в екипа е доцент доктор Марин Гъдев и младият анализатор Даниел Червенков, информира "Проспорт". Костадинов бе на път да се завърне в Шотландия в състава на Сейнт Джонстън и замина в началото на месеца. Издаването на работна виза обаче, се оказа отново продължителен процес на Острова, без гаранции за крайното решение и той предпочете да се завърне в България. Известен португалски тим заяви интерес, но не изпрати конкретна оферта, от което се възползва Татран и влезе в контакт с клуба от Враца. Тази вечер Бранимир лети към новото си предизвикателство.
|
Вто Юли 17, 2012 2:50 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
"Пробен период при треньора Атанас Джамбазки ще преминат още двама футболисти. Това са десните бекове Георги Пашов от Славия и Илия Мунин от "Левски". Джамбазки ще ги преценява по време на лагера в Тетевен. Той ще продължи до 28 юли, като все още се търсят съперници за контроли."
Сериозни нови попълнения може и още да нямаме, но пък яко раздаваме
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Юли 17, 2012 5:17 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
|
Славия - Черно море 0:2 до почивката... Колко мъка ще ни причиниш още, Ку-Кушев
|
Вто Юли 17, 2012 6:30 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Сигурно изпробваме новите звезди. Няма място за притеснения Европа ни зове!!!
|
Вто Юли 17, 2012 6:39 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Юли 17, 2012 7:31 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
На Черно море сайта предава мача нашият сайт не,крадем футболисти,прибираме свободни агенти,лъжат себеси опитват се и нас да лъжат и заблуждават : а бе въобще банда разбойници. 
|
Вто Юли 17, 2012 8:35 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Черно море се наложи с 2:1 над Славия в контролна среща, която се игра в Банско. И двамата треньори пуснаха всички налични футболисти, които са на подготовка, което логично доведе до доста ниско темпо през второто полувреме. Бразилецът Еденилсон Бергонси продължава пробите си в Черно море, както и футболистите от Кот д'Ивоар и Испания- Хамед Коне и Уго Лопес, в Славия. Специално за двамата от щаба на белите обявиха, че тестовете им не са приключили. Варненци поведоха до почивката с 2:0, като най-напред в 8-ата минута Мирослав Манолов откри резултата, а в 42-ата защитникът Живко Атанасов удвои.
В 78-ата минута бразилецът Витор, който е на проби и се появи малко по-рано като резерва, върна едно попадение за белите. Той се разписа с далечен удар, при който 17-годишният вратар на варненци Георги Китанов не реагира особено добре. Мирослав Манолов откри в 8-ата минута след добавка на отбила се в гредата топка. Дончо Атанасов центрира от корнер, капитанът Георги Илиев стреля, но в гредата. Три минути преди края на първата част Черно море стигна до втори гол. Този път изпълненеито на ъглов удар от Дончо Атанасов беше по-добро и Живко Атанасов с глава прати топката в мрежата на белите. Петър Димитров направи добри неща за отбора на Славия, като в 70-ата минута изпрати истински снаряд от 30 метра по посока вратата, но Георги Китанов спаси. В ответната атака пък беше отменен гол на Мирослав Манолов за Черно море заради засада.
|
Вто Юли 17, 2012 9:30 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
|
Николай Божов: Славия можеше да пострада заради простотиите на един човек Бившият нападател на Славия Николай Божов, който наскоро подписа с малтийския Хамрун Спартанс, обяви пред “7 дни спорт”, че след връщането си в България ще сложи край на футболната си кариера. Футболистът говори още за раздялата си с белите, за офертата от Локо Пд и за амбициите с новия си клуб Хамрун. - Започваш подготовка с новия си отбор, защо избра Малта? - Отборът се казва Хамрун и е в първа дивизия. Вече подписах за една година с опция за удължаване. Треньорът е българин и ме е гледал, докато играех в Славия. След края на сезона се свърза с мен и ме покани в Хамрун. Отборът е на десетдневен лагер в Банско, където ще се готвим за новия сезон. На 27 юли се връщаме обратно в Малта. Доволен съм от условията и от трансфера като цяло, иначе нямаше да подпиша. - Какво знаеш за този отбор? - Не знам много неща, но треньорът Наско Маринов ми разказа основното. От него разбрах, че отборът има собствен стадион, голяма и атрактивна публика, която създава страхотна еуфория на мачовете. Спомена ми още, че там ходят много българи, че има сериозна организация тази година и амбициите са за евротурнири. Иначе никога не съм ходил в Малта, въобще не съм запознат с малтийското първенство. - Тръгна си със скандал от Славия, имаше ли някакви последици? - Не, не е имало никакви последици. Аз не искам да говоря против Славия. Аз говоря против Мартин Кушев, но тогава така бяха интерпретирани нещата, че замалко Славия да пострада заради простотиите на един човек. Не искам повече да влизам в полемики и коментари. Някой ден ще се види за какъв човек става въпрос. - Какво ще запомниш от престоя си на Овча купел? - Изкарах две прекрасни години в Славия, не съжалявам за нищо. Бях голмайстор на отбора, любимец на публиката, какво повече бих могъл да искам? Никой не е предполагал, че така ще се развие кариерата ми. Доволен съм от престоя си на Овча купел, въпреки че финалът беше малко българска работа. - А защо се стигна до този финал? - И аз това попитах Мартин Кушев, и журналистите един месец му го задаваха този въпрос, но той явно няма отговор. - Допускаш ли възможността един ден отново да играеш в Славия? - Мисля, че няма как да се случи това нещо. - Имаше вероятност да продължиш в Локо Пд, там защо не се стигна до трансфер? - Действително имаше такава вероятност. Веднага, след като ме освободиха от Славия, ми звъняха Кокала и Митов. Казаха ми да съм готов да започна с Локомотив, но така се стекоха нещата, че предпочетох да отида в Малта. - Защо избра да играеш в чужбина вместо да останеш в България? - Просто условията са по-добри. А и ми остават само няколко години футбол, предпочетох да изляза навън, да потърся малко разнообразие. Не на последно място искам да си почина от тези глупости, които се случиха в България. - Къде искаш да завършиш кариерата си? - Вероятно това са ми последните години или месеци, като се върна от Малта ще прекратя. Стига толкова.
Стиляна Божидарова
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Юли 17, 2012 11:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Трагедия сме.Нещо трябва да се промени.
|
Сря Юли 18, 2012 7:36 am |
|