Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Славия представи 25-ма футболисти с договори обвързани с клуба и 3-ма, които са на проби. От групата на „белите“ отсъстваха контузеният Мартин Тошев и сръбският халф Павле Попара, като бе съобщено, че по уважителни причини, той не е на стадиона.
От групата на Славия в последния момент отпадна нигериецът Виктор Дениран, който до този момент бе отстъпван в други отбори. Това лято обаче защитникът изкара цялата подготовка с тима. Но в последния момент се е наложило да бъде освободен поради факта, че заема квота за футболист извън ЕС.
Феновете на Славия, които присъстваха на представянето, най-много се зарадваха на завръщането на двама бивши футболисти на „белите“ Георги Петков и Чавдар Янков. Овации от публиката при представянето си получи бразилецът Жуниньо, който се завръща след период под наем в "Левски".
Накрая президентът на „белите“ Вениц Стефанов направи кратка реч като основното в нея бе, че играчите на Славия трябва да играят със сърце и душа през този сезон заради 100-годишнината на отбора, която ще се чества на 10 април.
|
Сря Авг 01, 2012 6:39 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бием 2:0.Само не знам защо налагат Генев за титуляр за сметка на Златков.
|
Сря Авг 01, 2012 7:30 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Аз мисля,че отбора е добър.Коне трябва да го задържим задължително,има много футбол в него.В нападение малко се притеснявам,няма класен нападател.Нападатели: Мартин Тошев, Васил Калоянов, Иван Коконов, Владислав Златинов, Атанас Чепилов, Радослав Василев.
|
Сря Авг 01, 2012 8:14 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
От целият отбор най-малко футбол днес имаше в Янко Сандански и негрото, даже Меси игра по-добре от Коне, на Чаво му се смехме, че е напълнял, но тоя го бии от към кила все едно е изял Кот д'Ивоар  Като цяло отбора има играчи, новите не са толкова зле, но Кушев е грешката, Чаво въпреки килата определено е класа над другите 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Авг 01, 2012 8:40 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
White Hart Lane написа: Аз мисля,че отбора е добър.Коне трябва да го задържим задължително,има много футбол в него.В нападение малко се притеснявам,няма класен нападател.Нападатели: Мартин Тошев, Васил Калоянов, Иван Коконов, Владислав Златинов, Атанас Чепилов, Радослав Василев. Коне не е ли нападател?
|
Сря Авг 01, 2012 8:46 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
И той не знае къв е ! Дано го махнат 
|
Сря Авг 01, 2012 8:49 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Whitey написа: И той не знае къв е ! Дано го махнат  Всеки има право на мнение,но твоето ми се струва ЗЛОБНО  .
|
Сря Авг 01, 2012 8:54 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
|
Мнението ми е от видяното денс, а то е че този хубосник не става, а и на неговто място си има ме Акиоши и Юруков, от чужденците стават Лопес (77) и Гаал (15) 
|
Сря Авг 01, 2012 8:59 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Ще я печелиме ли титлата момчета. Очаквах да сме по-зле междудругото 
|
Сря Авг 01, 2012 9:08 pm |