Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 8:41 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 69  Следваща
 Лятна селекция и подготовка 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Лятна селекция и подготовка
Старши треньорът на Славия Мартин Кушев остана доволен от победа с 2:0 над кипърския Аполон Лимасол преди старта на новия шампионат. Кушев е видял хубави неща в играта на своите футболисти, но и е останал разочарован от много пропуски и вкараните само два гола.

На въпрос дали има нещо вярно около слуховете за привличане на Христо Янев, наставникът заяви, че неговото взимане никога не е било на дневен ред и е учуден откъде се появяват такива информации.

Уго Лопес и котдивоарецът Коне остават в отбора, за унгареца Гаал, който е на проби, ще вземе решение след 2-3 дни, докато аржентинецът Леандро няма да остане в тима. Някои играчи пък ще бъдат преотстъпени.

„По принцип Гаал може много повече, познавам го от съвместната ни работа в Амкар, но той не е играл в последните няколко месеца заради финансови проблеми в бившия му клуб“, каза Кушев и коментира целите на тима за сезона, който съвпада със 100-годишния юбилей на клуба.

„Целите са много високи и искрено се надяваме, че ще успеем да ги реализираме“, каза Мартин Кушев.

Сря Авг 01, 2012 9:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Whitey написа:
Мнението ми е от видяното денс, а то е че този хубосник не става, а и на неговто място си има ме Акиоши и Юруков, от чужденците стават Лопес (77) и Гаал (15) :wink:

След един месец ще си на друго мнение,в момчето има футбол. :wink:

Сря Авг 01, 2012 9:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

От видяното днес, състава за Пловдив би трябвало да изглежда така:

Петков

Дяков Желев Златков Генев

Янков Юруков( Акиоши)

П.Димитров Жу Лопес

Златинов

Така няма никакъв шанс да загубим в пловдив :!: Меси,Янко 3-ти вариант за нашия тим :lol:

Сря Авг 01, 2012 11:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

saract написа:
Бием 2:0.Само не знам защо налагат Генев за титуляр за сметка на Златков.

Защото е 2 класи над роналдо :lol:

Сря Авг 01, 2012 11:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

На въпрос дали има нещо вярно около слуховете за привличане на Христо Янев, наставникът заяви, че неговото взимане никога не е било на дневен ред и е учуден откъде се появяват такива информации.

Ето това не мога да разбера на т.нар. ни трансферна политика - грехота е поне да не се опиташ да привлечеш класен, опитен и доказал се футболист като Христо Янев, който само от пряк свободните си удари ще ни донесе сума ти точки :wink: Тъпо е и да държиш и да налагаш като титуляр това недоразумение Янко Сандански и да не искаш много по-класният на същия пост Николай Дюлгеров. За Юдата Лазаров - първо, че не вярвам да дойде при нас след идването на Марешки в Локо (Пд) и второ - смятам, че човек трябва да е принципен и последователен, не може да сме го псували винаги след като ни заби нож в гърба, а сега да го посрещаме с хляб и сол, колкото и да не е лош играч. За мен винаги си остава предател и никога няма да му простя преминаването в ЦСКА, сигурен съм, че не съм единствен. :wink:
Факт е, че ако вземем някой измежду Христо Янев, Йордан Тодоров или Здравко Лазаров, отборът ни ще е доста конкурентноспособен и то във всички линии, нещо което отдавна не се е случвало. Въпреки това нямам доверие нито на Кушев, нито на Венци, това няма да се промени каквито и футболисти да привлечем.

Чет Авг 02, 2012 12:27 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мача не бе лош, но добре че бяха Жу, Чавдар и Живко, особено Чавдар си е класа на фона на останалите дървета. Ако тия тримата си тръгнат зимата значи 7-мо място не ни мърда.

Чет Авг 02, 2012 6:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"

За първи път от няколко години ми хареса Славия :!: :wink:

Чет Авг 02, 2012 8:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"

E какво толкова ви хареса?!?

Бавен и слаб футбол, дори не знам защо ги правят тия контроли. Би трябвало да се разиграват тактики, схеми, заучени положения....ние си циклим на 4-2-3-1 без значение имаме или нямаме изпълнители за тази схема и си личи, че играчите се мъчат и чакат и това им задължение да мине...

Второто полувреме след грешен пас на Коконов и атака на Лимасол, Генев му се развика (на Коконов) цитирам по спомен: "ае стига бе, ние тука само тичаме"...хахахахах....това ви е работата по принцип и затова взимате пари ама явно не ги виждате така нещата:))

Иначе за мача - Гошето на вратата ако ще и на 50 да стане пак няма да му дойде акъла в главата...поведохме и взе да бави...на контрола?!?! Подритва топката, гони си я сам, обяснява на децата отзад да не бързат....смях. Иначе очаквам поне да внесе малко ред в защитата защото няма да се свени да ги псува...а примерно Кунчев ако напсува някой най-много да изяде пердаха в съблекалнята (а ако имаме късмет и направо на терена:))) )

В защита Желев е ясен. Не знам защо мъчат тролея като десен бек. Тоя си е за Бдин и тва е. Генев е тромав и бавен и освен играта с глава никакъв го няма. За мен Златков има повече потенциал, а е и млад и има време да се развива. В ляво след като чупихме Пашов по незнайни причини, а след него и Ортега оставаме голички...аржентинчето не става и ако не вземем Гаал (15 от вчера) ще мъчим там Дяката...Гаал стоеше прилично на терена така че ако не иска много пари мисля, че ще остане.

В средата на терена Чаво си е Чаво....може да е 20 кила отгоре ама си личи класата (или липсата на такава в останалите играчи). Пази, гардира, подава...ако остане за повече време и влезе във форма ще е фактор в отбора. Сандански е недоразумение и се надявам на негово място да играе Юруков.

Атакуващите играчи са загадка, не се пробват на различни позиции и това е лошо. Пепи Димитров беше слаб, Калоянов на негово място също...опитваше се да ги натиска, но слабо. Жу поигра на върха на атаката и ми хареса, че се сменят с Лопес. Коне също не впечатли и ако вземем Янев ще си имаме есктра атакуващ халф. Коконов е едър и изглежда добре за таран, но тепърва ще се доказва.

С две думи без тролея, Янко и Генев си мисля, че ще сме по-добре. Коне също не е нещо особено (както и Аки-то).

Янев и Данчо тъча биха били добре дошли. Лазаров също не е слаб играч, но не го искам (е)...не че някой ни пита.

Какво стана със Светльо Тодоров? Освободен ли е от Литекс....да, стар е, но и тпй може да свърши работа...

Чет Авг 02, 2012 9:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

makaveli написа:
E какво толкова ви хареса?!?

Бавен и слаб футбол, дори не знам защо ги правят тия контроли. Би трябвало да се разиграват тактики, схеми, заучени положения....ние си циклим на 4-2-3-1 без значение имаме или нямаме изпълнители за тази схема и си личи, че играчите се мъчат и чакат и това им задължение да мине...

Второто полувреме след грешен пас на Коконов и атака на Лимасол, Генев му се развика (на Коконов) цитирам по спомен: "ае стига бе, ние тука само тичаме"...хахахахах....това ви е работата по принцип и затова взимате пари ама явно не ги виждате така нещата:))

Иначе за мача - Гошето на вратата ако ще и на 50 да стане пак няма да му дойде акъла в главата...поведохме и взе да бави...на контрола?!?! Подритва топката, гони си я сам, обяснява на децата отзад да не бързат....смях. Иначе очаквам поне да внесе малко ред в защитата защото няма да се свени да ги псува...а примерно Кунчев ако напсува някой най-много да изяде пердаха в съблекалнята (а ако имаме късмет и направо на терена:))) )

В защита Желев е ясен. Не знам защо мъчат тролея като десен бек. Тоя си е за Бдин и тва е. Генев е тромав и бавен и освен играта с глава никакъв го няма. За мен Златков има повече потенциал, а е и млад и има време да се развива. В ляво след като чупихме Пашов по незнайни причини, а след него и Ортега оставаме голички...аржентинчето не става и ако не вземем Гаал (15 от вчера) ще мъчим там Дяката...Гаал стоеше прилично на терена така че ако не иска много пари мисля, че ще остане.

В средата на терена Чаво си е Чаво....може да е 20 кила отгоре ама си личи класата (или липсата на такава в останалите играчи). Пази, гардира, подава...ако остане за повече време и влезе във форма ще е фактор в отбора. Сандански е недоразумение и се надявам на негово място да играе Юруков.

Атакуващите играчи са загадка, не се пробват на различни позиции и това е лошо. Пепи Димитров беше слаб, Калоянов на негово място също...опитваше се да ги натиска, но слабо. Жу поигра на върха на атаката и ми хареса, че се сменят с Лопес. Коне също не впечатли и ако вземем Янев ще си имаме есктра атакуващ халф. Коконов е едър и изглежда добре за таран, но тепърва ще се доказва.

С две думи без тролея, Янко и Генев си мисля, че ще сме по-добре. Коне също не е нещо особено (както и Аки-то).

Янев и Данчо тъча биха били добре дошли. Лазаров също не е слаб играч, но не го искам (е)...не че някой ни пита.

Какво стана със Светльо Тодоров? Освободен ли е от Литекс....да, стар е, но и тпй може да свърши работа...

Разменил си имената на Калоянов и Кокинов, иначе за останалото си доста прав

Чет Авг 02, 2012 10:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дано Венци натисне нещата за Янев и за спряганите от Локо (Пд), защото ако слуша Кушев, нищо чудно онзи тъпунгер да му каже, че нямаме нужда от нови играчи и сме си добре Изображение
Иначе е безумие, ако ще налагат Генев вместо Златков, защо въобще го върнахме тоя не ми е ясно, да го преотстъпват пак :wink:

Чет Авг 02, 2012 10:41 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 69  Следваща