Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Viktor4o_Rs написа: Дано Венци натисне нещата за Янев и за спряганите от Локо (Пд), защото ако слуша Кушев, нищо чудно онзи тъпунгер да му каже, че нямаме нужда от нови играчи и сме си добре Иначе е безумие, ако ще налагат Генев вместо Златков, защо въобще го върнахме тоя не ми е ясно, да го преотстъпват пак  Щото никъде не го искат... 
|
Чет Авг 02, 2012 10:56 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Стига плач,отбора е добре за български клуб .
Последна промяна White Hart Lane на Чет Авг 02, 2012 12:44 pm, променена общо 1 път
|
Чет Авг 02, 2012 10:59 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
От интервюто на Чаво научаваме, че и той не вярва с този отбор да се стигне до нещо повече от класиране за Европа. Но знаеш ли, стават и грешки...
БЕЛИ ШАМПИОНИ!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Авг 02, 2012 12:36 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Меси, Сандански,Ц. Тодоров тия изобщо не стават за А група камо ли за Славия.Направо се чудя до кога тоя каиш Меси ще си живурка при нас и дали не извършва някакви услуги без ръце на великия тренер Кукушев та играе толкова много
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Авг 02, 2012 2:08 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Бием 2:0.Само не знам защо налагат Генев за титуляр за сметка на Златков. Много е просто, още ли не си научил основните уроци в нашия тим. Тъй като не можаха да го продадат Генев, а много искаха, сега ще го налагат с цената на всичко, дори и загубени точки, за да може зимата да го пласират и тогава вече ще играе Роналдо. Аз също съм много разочарован от Генев, гледах няколко контроли и навсякъде беше трагичен, но сигурно заплатата му е височка и Венци гледа да се отърве на всяка цена от него.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Авг 02, 2012 2:34 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Чак толкова наивен не съм Васко.Това го знам но все си правех илюзии че тази година може да бъде по различно.Да не говорим че Златков е много по реална опция за продажба от Генев.
|
Чет Авг 02, 2012 3:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Съставът на "Славия" за новия сезон:
Вратари: Георги Петков (капитан), Емил Петров, Диян Вълков
Защитници: Богомил Дяков, Филип Филипов, Даниел Златков, Живко Желев, Виктор Генев, Петър Альошев (на проби - Миклош Гаал и Леандро)
Халфове: Чавдар Янков, Тайсуке Акийоши, Павле Попара, Цветомир Тодоров, Петър Димитров, Радослав Димитров, Жуниор, Уго Лопес, Йордан Юруков, Янко Сандански, Максим Стойков
Нападатели: Мартин Тошев, Васил Калоянов, Владислав Златинов, Атанас Чипилов, Радослав Василев
|
Чет Авг 02, 2012 8:34 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия даде "зелена светлина" за Здравко Лазаров
Венцеслав Стефанов е готов да приветства с "добре дошъл" Здравко Лазаров в "Славия"
Белият бос каза пред агенция Стандарт Нюз, че не е запознат със ситуацията около Електричката и настоящия му клуб "Локо" (Пд).
"Ако не му правят спънки, да идва. Тук винаги вратата е отворена", каза Венци.
Иначе "Славия" представи отбора за 100-годишнината с 2:0 срещу кипърския "Аполон" (Лимасол). Пред около 500 зрители точни за "белите" бяха Жуниньо (10) и Влади Златинов (90). Новото при славистите са златистите номера на екипите по случай юбилея. "Играхме добре! Чавдар Янков ми хареса най-много. Поотслабнал е и навлиза във форма", зарадва се "белият" шеф.
В същото време се оказа, че слуховете за Христо Янев се оказаха измислица. "Аз ви казвам, че няма нищо такова, а вие ме мамите", каза още Стефанов. Испанецът Уго Лонес и котдивоарецът Коне остават при "белите".
|
Пет Авг 03, 2012 9:00 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Майната му на Юда. И без него ще минем.Славия не е хан или приют за пенсионери.
|
Пет Авг 03, 2012 9:10 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Тоя Бастун освен да се сърди и ръкомаха, може и на буквата Ф да стои, не виждам с тези му качества как ще помогне на отбора.
|
Пет Авг 03, 2012 9:20 am |
|
 |
|