Автор |
Съобщение |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
100qn написа: А ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАГЛЕЖДАМЕ В ОТБОРИТЕ ОТ Б ГРУПА КАТО СИ ИМАМЕ ЮНОШИ????? (/С\) САМО СЛАВИЯ
а де, те Благо и Чаво от там са дошли сигурно????? То за класни футболисти искат и класни пари, а ние като гледам как ги имаме ......
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Съб Май 14, 2005 11:35 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Чаво и Благо не дойдоха оттам, но от В(!!!) група дойдоха Петър Александров, Андрей Желязков, Мариян Христов, Тошо Праматаров, Насо Киров и ред други...
Истината е по средата- трябва да вземем играчи, които стават и не ги мързи. Имаме 4- 5 добри юноши, но сред тях не виждам нито Рууни, нито Божинов... Ако ме разбирате какво искам да кажа. И Стефанов и Гюлеметов и другите ги чака добро бъдеще, но още не могат да поемат отговорността за Славия на плещите си. Трябва да се развиват и да се учат от някои по- опитни играчи в отбора. Да им се дава шанс, но не и да разчитаме на 100% на тях. Че вижте Черноморец...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 15, 2005 10:35 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
Има и успешни трансфери от провинцията но да не изброявам неуспешните.Според мен по добре ще играе момче което е тренирало 5 години в СЛАВИЯ от колкото някои селянин на неговите години(сега и тук си има изключения),но все пак е така.
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Май 15, 2005 10:51 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Az sum suglasen s bodzhov_zv . Triabva da kupim futbolisti, koito iskat da se razvivat i da dadat nai-dobroto ot sebe si za Slavia , eventualno i niakoe dokazalo se ime i niakolko unoshi. I razbira se da razkarame bezdarnicite kato vladimirov !
100qn , znam che trenirash v Slavia i v nikakuv sluchai ne iskam da prenebregvam vas vsichki unoshi , a tochno obratnoto. No triabva da se suglasish, che otbor ne se gradi samo ot unoshi.
I poneje temata e za napradatelite iskam da kaja che dnes sum strashno dovolen ot igrata na Mitko Rangelov. Iavno kato go niama vlianieto na troleia toi naistina moje da igrae !
Нед Май 15, 2005 7:51 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
Съгласен съм че отбор не се гради само от юноши ,но ако се зимат играчи те да са обиграни а не които тапърва трябва да се обиграват
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Май 15, 2005 8:30 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Interesno mi e sus kakwo napadenie shte sme dogodina...
|
Вто Май 31, 2005 2:42 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Za men Rangelov,Kolev,nqkoi yno6a i nqkoe novo ime!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Май 31, 2005 2:45 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
 Тодор Колев ?!?!
Славия взе Тодор Колев за 5 години
Славия направи първия удар на трансферния пазар това лято, съобщава в. "7 дни спорт".
"Белите" се разбраха с нападателя на "Левски" Тодор Колев за 5-годишен договор.
Новината бе потвърдена от президента на клуба Венцеслав Стефанов.
"Отдавна го искахме, но чак сега успяхме да го купим. Имам нюх към добрите играчи. Ще му дадем шанс" коментира той.
"Сега съм във ваканция. Имам уверението на личния ми мениджър Лъчезар Танев, че до една седмица всичко ще приключи", лаконичен бе самият Колев.

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Юни 01, 2005 12:45 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Mnogo dobre ako e vqrno.
|
Сря Юни 01, 2005 12:51 pm |
|