Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Chelsea_69 написа: Милионерчееее не се подигравай ти.Имаш пари давай, давай  Да си плащаш билета ли значи да си милионер беееееееееееее 
|
Нед Авг 05, 2012 3:55 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Георги Христов: Кушев и екипът му са страхливци Бившият нападател на Славия Георги Христов, който е пред подписване на договор с Локомотив (София), коментира преждевременната си раздяла с "белите".
"Причината за случилото се е, че заедно с Ники Божов бяхме нарочени за главните виновници за моментното слабо представяне на тима. Повечето отбори процедират така. И в ЦСКА сега освободиха куп играчи. Конфликт с Мартин Кушев? Чак конфликт не може да се каже. Но голяма част от футболистите у нас стават треньори или директори веднага след като приключат активната си кариера. Реално се навлиза в това поприще без това, дали си подготвен, да има някакво значение. Смятам, че Божов беше напълно изчерпателен. Въобще начинът, по който ни освободиха от Славия беше суперсмешен. Кушев и екипът му за мен са страхливци. Хора, които пият уиски в 10,30 часа сутринта, няма смисъл да бъдат коментирани", изригна пред "7 дни спорт" голмайсторът на "А" група от 2008 година.
|
Пон Авг 06, 2012 9:30 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Марешки не предложи договор на Лазаров, той вече не е част от Локо Пд
Валентин Грънчаров / 6 август 2012 13:06
Адвокат на собственика на Локо Пд Веселин Марешки е в Пловдив и оправя договорите на футболистите, или не им предлага нови, както стана със Здравко Лазаров. Капитанът не е получил предложение за нов договор и вече няма да играе за Локомотив. Потвърди се новината на интернет страницата на вестник Марица, че бе освободен капитанът на отбора Здравко Лазаров, който разтрогна договора си по взаимно съгласие и вече не е част от тима. Той е седмият играч от състава на ексшефа Константин Динев, който напуска Лаута.
„ Не ми се коментира, бяха първите думи на Здравко за Дарик радио. Само мога да кажа, че за пари въобще не сме говорили. Нека ръководството да обясни защо няма да играя.
Електричката бе и единственият човек от школата на клуба, който играеше редовно в последните 2 години и половина. Той пристигна през януари 2010 година и с изявите си с черно-бялата фланелка дори се завърна в националния отбор.
Почти сигурно багажа от Лаута днес ще си събере и Йордан Тодоров. Екипът вече сдаде защитникът Николай Христозов, който бе привлечен през лятната пауза.
|
Пон Авг 06, 2012 12:20 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Лазаров от школата на Локото ли е?!?!? Не го знаех...не че съм се интересувал де ама...  )) Чакаме Данчо тъча...  )
|
Пон Авг 06, 2012 12:55 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Кушев: Няма шанс Христо Янев да дойде в Славия
„Ще направим всичко възможно за добро класиране по случай 100-годишнината ни“, каза треньорът
Старши треньорът на Славия Мартин Кушев беше категоричен, че няма никакъв шанс Христо Янев да акостира на „Овча купел“. Наставникът обаче призна, че Здравко Лазаров е добре дошъл в Славия.
"Няма никакъв шанс да привлечем Христо Янев. Здравко Лазаров е добре дошъл, но не знам каква е ситуацията между него и Локомотив Пловдив. Всички трябва да сме горди, че имаме възможността да сме част от тази важна година за Славия. Надявам се, че ще направим всичко възможно да постигнем едно добро представяне. Разполагаме с много добър отбор, конкуренцията на всеки пост е много оспорвана“, заяви Кушев.
|
Пон Авг 06, 2012 1:56 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Това изказване на Г.Христов е като присмял се хърбел на щърбел
Всички разбираме, че Кушев най-малкото е прекалено неопитен за да води Славия, ама и Жорката се изхвърля - без нито един силен мач за 2 години.
|
Пон Авг 06, 2012 2:19 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Авг 06, 2012 2:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Кушев сега ще съди Метала за клеветата че пие от 10 сутринта, след като всеки знае, че започва още от 8 
|
Пон Авг 06, 2012 2:51 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
За разлика от Метъла, Кушев е име в Славия, после яде и говеждо и там астави добри впечатления. За играта му в СССР да не говорим. Незнам къде Метъла игра така, че поне да не му се смеят. Аз винаги съм го харесвал и защитавал, защото имаше поне желание, но не трябва да говори.
|
Пон Авг 06, 2012 4:18 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
makaveli написа: Лазаров от школата на Локото ли е?!?!? Не го знаех...не че съм се интересувал де ама...  )) Чакаме Данчо тъча...  ) От школата на Локо, ама от гр. Септември. А относно казаното от Г. Христов, мисля че е прав, но много закъсня с това свое изказване, трябваше да подкрепи Божов и заедно да атакуват Кукушев за това че умишлено ги прецака. Тактиката ни беше толкова гадна, че просто нямаше как нито един от двамата да се разпише през пролетта. Да не говорим, че Метъла я има 4 мача я не и всичките игра зад Божов, вместо да играем с двама нападатели. Интересно ми е и какво мисли Влади Романов.
Пон Авг 06, 2012 5:04 pm |
|
 |
|