Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Славия - Монтана
Веждите ги оправя винаги...не е само сега.
За мача - мъка...просто няма такъв срам. Те не знаеха какво правят. Поредния загубен сезон:(( А такива играчи няма да имаме скоро...шанс се отваря и то точно в юбилейната година и няма кой да го хване...
А с Дани Пеев и Юруков в средата вместо Янко и испанчето щяхме да сме много много по-добре. Срещу отбор като Монтана е задължително да играем с двама нападатели...ама тактиката изисква Жу и Лазаров да се чешат на тъча...Златинов и златков и те резерви...тъжно ми е:(( Чаво излезе и настана тотален хаус...добре, че е Живко отзад, че иначе е страшно положението. Тролея продължава да играе безумно...тръгва напред и след един спринт не може да се върне в защита...от там дойде и техния гол:((( Много мъка ни чака тоя сезон. Ясно е, че Венци не иска да направим нищо. С грозданов/ Марков или Василев, с играчите които имаме + все още свободните Янев и Тунчев щяхме да сме страшилище...с Кушев ще сме смешки...на всичкото отгре по време на мача след като го напсуваха яко взе да показва с мимики и жестове "ела да ми го кажеш, ела..."
|
Пон Авг 20, 2012 10:32 am |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: Веждите ги оправя винаги...не е само сега.
За мача - мъка...просто няма такъв срам. Те не знаеха какво правят. Поредния загубен сезон:(( А такива играчи няма да имаме скоро...шанс се отваря и то точно в юбилейната година и няма кой да го хване...
А с Дани Пеев и Юруков в средата вместо Янко и испанчето щяхме да сме много много по-добре. Срещу отбор като Монтана е задължително да играем с двама нападатели...ама тактиката изисква Жу и Лазаров да се чешат на тъча...Златинов и златков и те резерви...тъжно ми е:(( Чаво излезе и настана тотален хаус...добре, че е Живко отзад, че иначе е страшно положението. Тролея продължава да играе безумно...тръгва напред и след един спринт не може да се върне в защита...от там дойде и техния гол:((( Много мъка ни чака тоя сезон. Ясно е, че Венци не иска да направим нищо. С грозданов/ Марков или Василев, с играчите които имаме + все още свободните Янев и Тунчев щяхме да сме страшилище...с Кушев ще сме смешки...на всичкото отгре по време на мача след като го напсуваха яко взе да показва с мимики и жестове "ела да ми го кажеш, ела..." bate ispančeto e naĭ-dobriä igrač v A grupa za men ti ävno si gledal nekoĭ drug
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пон Авг 20, 2012 12:37 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пон Авг 20, 2012 1:33 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Kalkata написа: makaveli написа: Веждите ги оправя винаги...не е само сега.
А с Дани Пеев и Юруков в средата вместо Янко и испанчето щяхме да сме много много по-добре. Срещу отбор като Монтана е задължително да играем с двама нападатели...ама тактиката изисква Жу и Лазаров да се чешат на тъча...Златинов и златков и те резерви...тъжно ми е:(( Чаво излезе и настана тотален хаус...добре, че е Живко отзад, че иначе е страшно положението. Тролея продължава да играе безумно...тръгва напред и след един спринт не може да се върне в защита...от там дойде и техния гол:((( Много мъка ни чака тоя сезон. Ясно е, че Венци не иска да направим нищо. С грозданов/ Марков или Василев, с играчите които имаме + все още свободните Янев и Тунчев щяхме да сме страшилище...с Кушев ще сме смешки...на всичкото отгре по време на мача след като го напсуваха яко взе да показва с мимики и жестове "ела да ми го кажеш, ела..." bate ispančeto e naĭ-dobriä igrač v A grupa za men ti ävno si gledal nekoĭ drug гледал съм го срещу Лимасол и срещу Монтана...срещу Монтана май май не пипна топката нито веднъж...
|
Пон Авг 20, 2012 4:28 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: Kalkata написа: makaveli написа: Веждите ги оправя винаги...не е само сега.
А с Дани Пеев и Юруков в средата вместо Янко и испанчето щяхме да сме много много по-добре. Срещу отбор като Монтана е задължително да играем с двама нападатели...ама тактиката изисква Жу и Лазаров да се чешат на тъча...Златинов и златков и те резерви...тъжно ми е:(( Чаво излезе и настана тотален хаус...добре, че е Живко отзад, че иначе е страшно положението. Тролея продължава да играе безумно...тръгва напред и след един спринт не може да се върне в защита...от там дойде и техния гол:((( Много мъка ни чака тоя сезон. Ясно е, че Венци не иска да направим нищо. С грозданов/ Марков или Василев, с играчите които имаме + все още свободните Янев и Тунчев щяхме да сме страшилище...с Кушев ще сме смешки...на всичкото отгре по време на мача след като го напсуваха яко взе да показва с мимики и жестове "ела да ми го кажеш, ела..." bate ispančeto e naĭ-dobriä igrač v A grupa za men ti ävno si gledal nekoĭ drug гледал съм го срещу Лимасол и срещу Монтана...срещу Монтана май май не пипна топката нито веднъж... naprotiv napravi 5 dosta dobri otigravaniä s montana, ednoto ot koito prekrasno s peta vâv vâzduha, sresťu limasol sled Änkov beše naĭ-dobâr - pak ti kazvam sigurno si gledal nekoĭ drug 
_________________ FAR, FAR NORD
|
Вто Авг 21, 2012 7:27 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Вто Авг 21, 2012 11:32 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Дали не е увеличена скоростта при монтажа? 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Авг 21, 2012 12:36 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
аз пък от репортажа виждам, че не сме толкова зле. Монтаня играят с 10 човека отзад, ние пък си имаме Радко ДимИтров за да ни весели
|
Вто Авг 21, 2012 5:11 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
atm написа: аз пък от репортажа виждам, че не сме толкова зле. Монтаня играят с 10 човека отзад, ние пък си имаме Радко ДимИтров за да ни весели Как ще сме зле - даже победихме Монтана, за разлика от миналата година  Въпросът е, че с наличните футболисти бихме могли да бъдем в пъти по-добри, но не би 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Авг 21, 2012 6:33 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: аз пък от репортажа виждам, че не сме толкова зле. Монтаня играят с 10 човека отзад, ние пък си имаме Радко ДимИтров за да ни весели репортажа лъже...пълна трагедия сме:(
|
Сря Авг 22, 2012 8:58 am |
|
 |
|