Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:43 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Славия"-"Локомотив"(Сф) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия"-"Локомотив"(Сф)
http://www.blitz.bg/sport/article/142391

Съб Сеп 22, 2012 9:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Нека треньорите Кушев и Войнов да намерят начина за печеливш изход в мача.

Съб Сеп 22, 2012 9:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"

saract написа:
http://www.blitz.bg/sport/article/142391

От 10 на 20 човека :lol:

Съб Сеп 22, 2012 11:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

С оглед резултатите от кръга победата става задължително.

Съб Сеп 22, 2012 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мацуи с хеттрик !

Съб Сеп 22, 2012 8:08 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Цитат:
Този мач предлага завръщане на "Овча купел" и на двама футболисти, които доскоро защитаваха цветовете на Славия, а сега са в Локомотив. Това са нападателят Георги Христов и халфът Даниел Пеев. Пеев се изказа доста остро към треньора на опонента Мартин Кушев.

"Той е отбелязал последния гол в кариерата си след моя асистенция. Аз бях в Славия, за да помагам, но имаше странни ситуации, в които ме оставяше резерва, дори след като съм вкарал гол и съм направил асистенция.

Аз и Георги Христов помогнахме на Кушев, а после той се отказа от нас. Когато тръгнеш да правиш нещо, трябва да знаеш как да защитаваш футболистите и, а не да се отказваш от тях", сподели Пеев.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2739662

Съб Сеп 22, 2012 9:34 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Стискаме палци за позитивен резултат.
Привидно без пари и без условия, но на фона на безпаричието в българските отбори пак успяха да съберат не толкова лош състав, а ние сме с ударна селекция :lol: , стана лукс да плащаш редовно на играчите си :roll:
Не възлагайте толкова надежди на японеца, нека изиграе 2-3 мача..

Съб Сеп 22, 2012 11:33 pm
Профил
Познат
Аватар

Всички на стадиона да подкрепим отбора......ОТ ПАРАПЕТИТЕ СЪС СЕМКИ В РЪКА НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ ОТБОР :shock: :roll: :shock:

Нед Сеп 23, 2012 6:55 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Спортно-техническият директор на Локомотив (София) Чавдар Цветков, който е легенда като футболист на Славия, заяви преди днешното дерби, че "железничарите" трябва да внимават най-много за Здравко Лазаров-Електричката.
"В Славия имат големи цели заради стогодишния юбилей, но можем да ги спрем. Наблюдавах ги 2-3 пъти и играят доста организирано. Имат опитни футболисти - Чавдар Янков, Живко Желев, Георги Петков, Здравко Лазаров. Чувам хубави думи за японеца Дайсуке Мацуи. Трябва да взимаваме за Лазаров, който играе много силно, но и нашият тим се представя далеч по-стабилно от миналата година. Антон Велков промени изцяло облика на отбора. Кушев също е много амбициозен треньор.
Затова очаквам да се получи завързан мач. В последните кръгове играем доста силно и се надявам да продължим по същия начин. "Белите" имат предимство, тъй като са домакини. Играем трудно на "Овча Купел". Постигнали сме само една победа там през новия век. Време е да нарушим серията на "белите". Иначе пожелавам на Славия да постигне нещо значимо за юбилея, но след този мач", заяви Цветков пред "Тема: Спорт".
"Този мач винаги е бил на второ място след "Левски" - ЦСКА. Въпреки това на стадиона имаше по 20-25 хиляди души. Обидно е да има само по 1000 човека на този мач. Зарядът е по-различен още откакто беше ЖСК Славия. Имам много хубави спомени в "Овча Купел", които никога няма да избледнеят в съзнанието ми, но ще стискам палци Локомотив да бие. Бяхме 6-7 години в евротурнирите.
Трябва през този сезон да се върнем в Европа. Имаме качество да объркаме плановете на фаворитите", допълни легендарният футболист.

Нед Сеп 23, 2012 8:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Времето е чудо, така че напред към Ориндж Каунти и само белите :mrgreen:

Нед Сеп 23, 2012 11:39 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща