Автор |
Съобщение |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия"-"Локомотив"(Сф)
atm написа: днес парапета бе на ниво! От Дунава до Лавалета- само парапета!
|
Нед Сеп 23, 2012 10:25 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
seth написа: какво повече можем да искаме? генев резерва кушев трезвен венци отслабнал стадиона с табло стадиона с осветление
Нед Сеп 23, 2012 10:36 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Сеп 23, 2012 10:37 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
SaKrAnTo 1913 написа: seth написа: какво повече можем да искаме? генев резерва кушев трезвен венци отслабнал стадиона с табло стадиона с осветление Спонсор от Япония Мачове в евротурнирите Тоалетни Бира на стадиона
|
Нед Сеп 23, 2012 10:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз мога да добавя и следните неща: - Поне още една каса, която да обслужва милионите бели фенове, а не да чакаме на една, както стана днес, както стана и на полуфинала с Пирин преди 2 сезона - От тоалетните да идва мирис на цветя и теменужки, а не като днес да смърди така, сякаш Венци се е изтропал преди 2 минути - Вместо сандвичи и минерална вода - да се продават суши и саке, може и гейши Списъкът може да бъде удължен доста 
|
Нед Сеп 23, 2012 10:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Сеп 23, 2012 11:01 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
MCMXIII написа: SaKrAnTo 1913 написа: seth написа: какво повече можем да искаме? генев резерва кушев трезвен венци отслабнал стадиона с табло стадиона с осветление Спонсор от Япония Мачове в евротурнирите Тоалетни Бира на стадиона И Твенте - Херенвеен гол/гол 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Сеп 23, 2012 11:05 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Като Янков и Попара са контузени в 80% от времето последните три години защо беше нужно да бъде освободен Юруков и да не се търсят още хора в средата. Сега имаме резервни играчи за крилата, но нямаме за средата. Пак ще гледаме Филипов и Дяката да го раздават дефанзивни полузащитници:((
|
Пон Сеп 24, 2012 9:47 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
айде и аз да се изкажа как видях мача : На никой не му направи впечатление, но Янко направи много добър мач, през повечето от времето игра като либеро и на мен ми се понрави. Компесираше малко по тромавите действия на Чаво, който също направи добър мач, но с много неприятен завършек. Ако контузията му се окаже сериозна ще имаме много ядове. Някак този мач го нямаше Здравко Лазаров. Хубаво е да го пазят, но като няма кой да се включва... единственият случай бе при втория гол. За Пепи Димитров мисля, че е най-полезен като резерва. Видя се, че ако не ритне топката от въздуха му е трудно да подаде, изключителна лакомия, която този мач ни лиши от един гол. За първи път откакто е треньор виждам тактически правилен мач, според ситуацията, защо ли ?  Второто полувреме просто си ги чакахме и можеха да си тръгнат с поне 3ка
|
Пон Сеп 24, 2012 10:28 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Добре де, днеска в '7 дни спорт' пишеше, че на стадиона е имало 4500 ?! Ти да видиш... Това /ако е така/ е доста солидна броика за дерби с кантонерите. Отдавна не е имало толкова хора, и те да не са с животински миризми. Макар че, ми се струва преувеличена бройката...
Пон Сеп 24, 2012 8:08 pm |
|
 |
|