Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Литекс"-"Славия"
venci_1913 написа: Двама от играчите ни болни с температура..Иван Коконов сам срещу мрежата изпусна. Дузпата беше всичко друго ,но не и дузпа. Бате, недей ... Каквато и да е била дузпата и каквито и проблеми да сме имали, нямат никакво оправдание за тази разгромна загуба.  И ми е интересно пак ли цяла седмица Свинята и Кушев ще се крият като плъхове, няма ли да има някаква реакция, оставки, глоби, нещо поне ? Само в нашия отбор не се вземат никаква мерки след такива погроми. Ако Дебелия имаше някакви сериозни амбиции, отдавна щеше да е уволнил Кушев, но нали си му трябва послушко ...
|
Нед Сеп 30, 2012 11:16 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Постоянно се говори ,че имаме 2 отбора футболисти ,а то двама с грип .Един от тях титуляр . Коконов можеше да подаде ,а той изпусна  .Хубавото на мача с ЦСКА е ,че Кушев няма да води мача ,а Войнов.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Сеп 30, 2012 11:19 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
То какви 2 отбора, ако всичките ни титуляри са здрави, имаме приличен състав, но виждаме - контузят се двама и просто няма кой да ги замени. Нямаме никаква резервна скамейка, с футболисти като Стойков, Коконов, Тодоров, Калоянов и не знам си какви няма как да имаме конкурентноспособен състав. Една контузия на Живко или на Влади Златинов например и сме шах и мат ...
|
Нед Сеп 30, 2012 11:27 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Съгласен съм, че треньора не става, ама ако дузпата не беше свирена мача щеше да е друг .
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Сеп 30, 2012 1:49 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Такъв резултат е резил и ужас - и това в сезона на 100 годишнината! Не е нормално при такива играчи като Желев, Златков, Гошо Петков, Здравко Лазаров, има и още играчи с опит в отбора ни - и да отнасяме такъв погром и срам - все едно сме играли с юношите?!? Молбата ми е нека - от привържениците които бяха на мача - да разкажат какво представлява играта ни и дадат малко инфо за мача? Просто не е за вярване... Явно Кушев трябва да бъде спрян и да не се пуска повече да идва на стадиона 
|
Нед Сеп 30, 2012 5:10 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Цитат: „През първото нашите момчета се постараха, бяхме равностойни, второто дадохме всичко от себе си и тази дузпа в третата минута обърна нещата. При 5:0 да се оправдаваме ще изглеждам смешен, но този гол ни пречупи и оттам ни тръгнаха проблемите. Футболистите казват, че е нямало никаква дузпа“, каза Войнов. „След това стана абсолютен хаос. След втория гол не приличахме на себе си и не бяхме това, което бяхме предишните мачове и беше въпрос на време да ни вкарат тези голове.“ „Въпреки всичко няма как да не се извиня на нашите фенове, които ни подкрепят и навсякъде идват с нас. Надявам се, че още следващия мач трябва да измием това петно, защото днес се изложихме.“ „С това, което играхме първото не заслужавахме този резултат. На никой не му е минало през главата, че второто полувреме можем да допуснем пет гола“, допълни Войнов. Ей, хареса ми как говори - нормално. Да идва той на пресконференциите, че да разбираме малко къде са грешките, да ни се извиняват и да ми говори на футболен език. Онзи безгръбначен елемент Кукушев един подлог и едно сказуемо не може да нареди в едно изречение.
Нед Сеп 30, 2012 7:00 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Чакайте малко, нали всъщност Войнов (за вас Гуардиола явно) беше на пейката второто полувреме и имаше възможност да блесне.
Нед Сеп 30, 2012 9:04 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Е, с какво да блесне ? Той ли е извел тези играчи и построика ? Негови ли са решенията ? За тази разпасана команда има един виновеник - Мартинчо...
Нед Сеп 30, 2012 9:38 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
http://gong.bg/view_article.php?article_id=301015Гледам пак головете и си мисля, че то с Генев в защита сме си с човек по-малко...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Сеп 30, 2012 9:48 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Spiro написа: http://gong.bg/view_article.php?article_id=301015
Гледам пак головете и си мисля, че то с Генев в защита сме си с човек по-малко... Май цялата защита беше у лево в този мач.
_________________ N 1
|
Нед Сеп 30, 2012 9:57 pm |
|
 |
|