Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: "СЛАВИЯ"-ЦСКА
jjfoxi написа: Не знам дали ви прави впечатление, но Кушев удобно си изпроси картон да не ни води срещу чорбата - практика, която почна от Вили и Велев, която винаги водеше до "храбри" загуби от животните ... нямаше да се сетя, много хитро от негова страна! сега ако паднем от чорбата никой ни лук ял ни лук мирисал, виновни няма, освен някой от мърдите на терена
Нед Сеп 30, 2012 6:57 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
jjfoxi написа: Не знам дали ви прави впечатление, но Кушев удобно си изпроси картон да не ни води срещу чорбата - практика, която почна от Вили и Велев, която винаги водеше до "храбри" загуби от животните ... да, не се бях сетил, но е повече от логично. Той все избягва да говори за съдиите, изведнъж се направи на големия мъж.. Заеби...
Нед Сеп 30, 2012 7:01 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Относно картона на Кушев, въобще не беше нарочно изпросен. Даже д-р Стоичков заслужаваше да бъде изгонен повече от наш Кушев.
|
Нед Сеп 30, 2012 8:05 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Сеп 30, 2012 11:03 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
абе след резила някой измежду Кукушев и Венци да се е показвал да каже някой бисер...или се скриха мишоците?!?
|
Пон Окт 01, 2012 9:18 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Венци беше вчера в Канал 1 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Окт 01, 2012 9:21 am |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
Има ли инфо за Мацуй? Защо не беше в групата с Ловеч?
_________________ La Vecchia scuola
|
Пон Окт 01, 2012 9:22 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Венци казва, че няма да маха Кушев, независимо от резултатите. Никой нямало да бъде глобен за резила в Ловеч и други такива. Трима били с температура - Петков, Лазаров и Димитров. Не знам имаме ли лекари и как е водена подготовката, но не е нормално четирима да излязат от строя за месеци при чисто футболни ситуации, а другите да са кой с температура, кой с ангина, кой с диария... Много тъпи оправдания звучат от нашия лагер и не ми се струва скоро да бъдат взети мерки за поправяне на нещата, които не вървят. Хубавото е, че вече журналистите разкриха Кушев и започват да се прокрадват анализи на тема как за нищо не става. Лъсна и другата истина - имаме много къса пейка и при излизане от строя на някой нямаме адекватни смени. Имаме 4-5 супер играча - Петков, Лазаров, Янков, енигмата Дайсуке; няколко непостоянни с потенциал - Меси, Влади Златинов и Попара и цялото това е гарнирано с неопитен треньор, който даже няма лиценз за А група. Не е достатъчно за тройката...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Окт 01, 2012 10:29 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Свинята в интервю казва,че Благоевград е правилното място за инвестиций,моля ви сикаджий инвестирайте в Благоевград това ще е най големият подарък за 100 годишнината 
|
Пон Окт 01, 2012 11:20 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Явно трябва да загубим с 10 гола, за да има някакви реакции в мишоците треньори и ръководство. И какво ни се извинява Дебелака в сайта ? Как може поне да не глоби тези примадони в бяло ? Ако загубим от чорбата, пак ли ще остави Кушев ? И впрочем и да ги бием, голяма работа, пак нямаме бъдеще с този треньор, нито има визия какво да прави, нито разбира треньорската професия.
|
Пон Окт 01, 2012 11:56 am |
|
 |
|