White Hart Lane написа:
Може ли да паднеш с 5-0 и да продължавате да говорите алабалистики:мислих ви за по интелигентни момчета а вие задминахте свинята,която се скри в кочината и никакво пръхтене.Стига сме се оприличавали на свине и илянчовци.
Никой и не твърди, че сме извънземни. Твърдим само, че продължават да ни режат, както е било винаги. в този мач пак щяхме да паднем, но е грозно да те подпират така.
Аз лично не горя от желание да видя такъв отбор в Европа. В момента у нас няма отбор, който дори да се приближи до средното ниво. За мен е по-важно какво става извън терена. За това според мен, мача в Ловеч завърши 5-0 за нас - публиката.
предполагам и как ще свърши мача с чорбалан - 1 или 2 за тях. Интересува ме каква атмосфера ще има на стадиона в нашия сектор, когато някое дете отиде и да каже е това е моят отбор защото публиката е "яка" /нали това сега е лафа/. Отдавна Славия това е публиката! Отбора е отделна част, за съжаление. Просто едни гелосани носители на емблемата и нищо повече. За това не подкрепям тезата ти да не ходим на стадиона.
СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ!