Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 8:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
 "Литекс"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Литекс"-"Славия"
White Hart Lane написа:
Може ли да паднеш с 5-0 и да продължавате да говорите алабалистики:мислих ви за по интелигентни момчета а вие задминахте свинята,която се скри в кочината и никакво пръхтене.Стига сме се оприличавали на свине и илянчовци.

Никой и не твърди, че сме извънземни. Твърдим само, че продължават да ни режат, както е било винаги. в този мач пак щяхме да паднем, но е грозно да те подпират така.
Аз лично не горя от желание да видя такъв отбор в Европа. В момента у нас няма отбор, който дори да се приближи до средното ниво. За мен е по-важно какво става извън терена. За това според мен, мача в Ловеч завърши 5-0 за нас - публиката.
предполагам и как ще свърши мача с чорбалан - 1 или 2 за тях. Интересува ме каква атмосфера ще има на стадиона в нашия сектор, когато някое дете отиде и да каже е това е моят отбор защото публиката е "яка" /нали това сега е лафа/. Отдавна Славия това е публиката! Отбора е отделна част, за съжаление. Просто едни гелосани носители на емблемата и нищо повече. За това не подкрепям тезата ти да не ходим на стадиона.
СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ!

Сря Окт 03, 2012 11:20 am
Профил
Пристрастен

atm написа:
White Hart Lane написа:
Може ли да паднеш с 5-0 и да продължавате да говорите алабалистики:мислих ви за по интелигентни момчета а вие задминахте свинята,която се скри в кочината и никакво пръхтене.Стига сме се оприличавали на свине и илянчовци.

Никой и не твърди, че сме извънземни. Твърдим само, че продължават да ни режат, както е било винаги. в този мач пак щяхме да паднем, но е грозно да те подпират така.
Аз лично не горя от желание да видя такъв отбор в Европа. В момента у нас няма отбор, който дори да се приближи до средното ниво. За мен е по-важно какво става извън терена. За това според мен, мача в Ловеч завърши 5-0 за нас - публиката.
предполагам и как ще свърши мача с чорбалан - 1 или 2 за тях. Интересува ме каква атмосфера ще има на стадиона в нашия сектор, когато някое дете отиде и да каже е това е моят отбор защото публиката е "яка" /нали това сега е лафа/. Отдавна Славия това е публиката! Отбора е отделна част, за съжаление. Просто едни гелосани носители на емблемата и нищо повече. За това не подкрепям тезата ти да не ходим на стадиона.
СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ!

+1.Точно така.Много ми харесва,че има съживяване по форуми фейсбук и тн.ЗАПОМНЕТЕ СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ...
Да доведеш капитана те са най-важни...

Сря Окт 03, 2012 11:29 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Chelsea_69 написа:
Ти защо не направиш някакъв алтернативен фен клуб ?

къв фен клуб те мъчи въобще не ме интересуват фен клубовете и с тях и без тях пак ще има слависти.a ти в кой фен клуб си бе геройчо.

Сря Окт 03, 2012 2:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

А,сега...вземете и се скарайте....

САМО СЛАВИЯ !

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Окт 03, 2012 3:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Hart Lane написа:
Chelsea_69 написа:

къв фен клуб те мъчи въобще не ме интересуват фен клубовете и с тях и без тях пак ще има слависти.a ти в кой фен клуб си бе геройчо.

Във фен клуба на тотмън съм :lol:

Сря Окт 03, 2012 7:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Chelsea_69 написа:
White Hart Lane написа:
Chelsea_69 написа:

Във фен клуба на тотмън съм :lol:

Браво,Браво Манчестър Юн.-Тотнъм 2-3 :lol:

Чет Окт 04, 2012 11:18 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16