"Локомотив" (Пд) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: "Локомотив" (Пд) - "Славия"
[quote="iori"]Айде честит ни юбилей момчета, все пак опитаха се момчетата. За съжаление Кушев не може да си разгърне потенциала с нашия скромен тим.[/quote ПОТЕНЦИАЛА НА ТОЯ БАСТУН Е РАВЕН НА 0,ДА ХОДИ ДА СИ ГО РАЗГЪВА ПО ОКРЪЖНИТЕ ГРУПИ 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Окт 21, 2012 5:44 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
не трябваше да се стига до тук, всичко около Ку-Кушев бе ясно много отдавна и за това не го защитих дори когато го нападна Божов, защото е повече от ясно, че ябълката е гнила и мирише. той трябваше да си отиде с Бишевич, Романов и цялата група от зимна селекция, която доведе и съответно се провали пролетта. Още тогава трябваше да му бъде потърсена отговорност. Още в Разград трябваше. Типичен лузър, който не само че е поредния послушко, но и грам си няма понятие от менажиране на клуб, от треньорска дейност. Пълен бездарник. Човек трудно може да си представи, че някога е имал нещо с футбола. Дори не може да говори като футболен човек. ОСТАВКА ! Кокала, ще го целувам ако дойде, по-добре грозен футбол.....
Нед Окт 21, 2012 5:50 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Това е една мръсна гад дебела, заради която вече и в работата ме подиграват колегите! Викат ми тоя покри некъде сина си и ви оправи, вече за нищо не ставате! И това ми го казват не разни младоци, а по-старите.
Нед Окт 21, 2012 6:18 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Вече определено има някакви прилики с полусезона, получил се през пролетта на 2011-а година. Като оставим настрана финала за купата, представянето в шампионата във втората половина на сезон 2010-2011 беше възможно най-слабото. Сега обаче футболистите са с класи над тези, които играеха тогава.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Нед Окт 21, 2012 6:29 pm |
|
 |
Момчил
Пристрастен
|
Не се ядосвайте, нема смисъл, сега ще бием орките дет са предпоследни и Венци пак ще е доволен.
Нед Окт 21, 2012 6:31 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Всички в Славия са некадърни 
|
Нед Окт 21, 2012 7:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Защо се ядосвате наистина  След като очевидно на никой друг не му пука, ни на футболисти, ни треньори, да не говорим за Дебелата свиня ... Защо ние да трошим нерви и да си го изкарваме на близки и приятели, както неведнъж съм правил и аз самия ? Ако не друго, то поне маските паднаха, картите са на масата и истината лъсна с цялото си грозно лице. Нищо няма да се промени и този сезон, дето ни се води юбилеен. Вече едва ли има човек, който се съмнява какво представляват и има ли ги "амбициите" за 100-годишнината. Ако имахме действително такива, нали не се съмнявате, че Кушев, щабът му и няколко некадърни ритнитопковци щяха отдавна да са изритани от отбора  Поне сега се вижда и се знае, че каквото и да стане, явно Свинята няма никакво намерение да махне този послушко. Все си мислех, че ще има капка достойнство в Мартин, ще има някаква признателност и уважение към клуба, който му помогна да излезе навън и да направи добра кариера в Русия, и към феновете, които са аплодирали изявите му на терена, защото там наистина той беше добър ... Абе Марто, абе Кушев, абе виждаш че не ставаш бе, виждаш сам че сме трагедия под твое ръководство, пък прояви капчица достойнство, подай сам оставка, пък Дебелия да не я приеме дори, абе от кумова срама поне нещо бе майка му стара ... Айде Венци е ясен, че грам не му пука, ама ти защо Мартине ? Но явно много съм те надценил  Какъв е тоя тепигьозлък, каква е тая наглост, какво е това чудо бе ? Марто, ти си за нас мотамо това, което Гонзо за "Левски", само че онзи поне може да се похвали с някои добри игри в Лига Европа, ти за това можеш само да мечтаеш Иначе без съмнение циркът ще продължи. Нищо чудно да не можем да бием орките, да не говорим и че във Враца почти сигурно падаме от възпитаниците на сър Стенли Ройс (вътри, вътри, вътри, сух, сух, сух), щом днес вземат хикс на Лудоглавите. Защото днес загубихме срещу отбор, който беше напуснат от една дузина титуляри, отбор незнаещ кой ще му е треньор до последно, тим в който единствени имена постигнали нещо са Христо Златински и Кирил Котев, а другите са ритали само по селата. Няма да се учудя и да отпаднем от Любимец за Купата, съвсем сериозно го казвам  Дори бих казал, че ако имаше само 1 мач, отпадахме на 99 % ... Та това ще ни е 100-годишнината - пред 100 човека и на 8-то място максимум. След сезона Дебелака ще се оправдае с бушоните Кушев и бат Дана, ще ги изгони най-накрая и циркът наново. Както се казва - мавърът свърши своята работа, мавърът може да си върви. Финито ...
|
Нед Окт 21, 2012 10:09 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Аз като гледам как всички пишат ,че тоя двубой го взимаме 100 % и т.н съм сигурен ,че Кушев ще покаже на какво е способен и нищо чудно да отложим взимането на купата за другата година 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Окт 21, 2012 10:40 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Viktor4o_Rs написа: ... Абе Марто, абе Кушев, абе виждаш че не ставаш бе, виждаш сам че сме трагедия под твое ръководство, пък прояви капчица достойнство, подай сам оставка, пък Дебелия да не я приеме дори, абе от кумова срама поне нещо бе майка му стара ... Айде Венци е ясен, че грам не му пука, ама ти защо Мартине ? Но явно много съм те надценил  Какъв е тоя тепигьозлък, каква е тая наглост, какво е това чудо бе ? Марто, ти си за нас мотамо това, което Гонзо за ""Левски"", само че онзи поне може да се похвали с някои добри игри в Лига Европа, ти за това можеш само да мечтаеш хахахха използваш брутално лексиката на Професора  , поздравления за което ПП: Инфо от преди мача : тайсуке сан и брат му акийоши са набарали на кушко парцуцата и са пили сакееееееее като last of the mohicans
_________________ 100
|
Нед Окт 21, 2012 10:57 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Не може да ми казва след мача, че сам няма да подаде оставка, да питаме президента и ръководството. Много си е послал човека, или по-точно му е послано....
Пон Окт 22, 2012 7:06 pm |
|
 |
|