нЕма да им стЪпнем...кой, защо, кога?
Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
 Re: нЕма да им стЪпнем...кой, защо, кога?
Аз за 3 години имам много малко пропуснати гостувания , за което съм много доволен. Ясно е като бял ден ,че няма да стане нищо , но е важна идеята . Важно е да сме там и да им покажем ,че Славия има голяма публика .
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Окт 09, 2012 11:16 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
mittag написа: Аз па ще им стъпвам докрай. Не разбирам хората, които се предават. Първата крачка е "нЕма да им стЪпнем", втората "По принцип съм от Славия" и накрая "Аз български футбол не следя" с продължение "Сина ми обаче ходи на мачове на ЦСКА/""Левски""". Браво колега! Е затова ходя на всеки мач и водя сина си от 2 годишен на стадиона! Щото един ден WC няма до го има! А ние трябва да запазим вярата, духа и името СЛАВИЯ! Всичко е преходно. Само Бялата идея не! Щом ония прадеди са успели да запазят вярата, езика и българските традиции в продължение на повече от 500 години, значи ние ще преживеем Венциславия. И това в никакъв случай не е призив за смирение. Напротив - всички на стадиона! Защото ние сме СЛАВИЯ!
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Сря Окт 10, 2012 10:55 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
mittag написа: Аз па ще им стъпвам докрай. "С БЕЛИТЕ ДОКРАЙ..."
_________________ 1913
|
Сря Окт 10, 2012 1:38 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Аз ЩЕ СТЪПВАМ! Не ходя на всички мачове, но когато имам възможност отивам да гледам любимата СЛАВИЯ. Понякога водя и детето. Еди какво си за В. С. и само СЛАВИЯ!!!
|
Чет Окт 11, 2012 8:04 am |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
katsumoto написа: mittag написа: Аз па ще им стъпвам докрай. Не разбирам хората, които се предават. Първата крачка е "нЕма да им стЪпнем", втората "По принцип съм от Славия" и накрая "Аз български футбол не следя" с продължение "Сина ми обаче ходи на мачове на ЦСКА/"""Левски"""". Браво колега! Е затова ходя на всеки мач и водя сина си от 2 годишен на стадиона! Щото един ден WC няма до го има! А ние трябва да запазим вярата, духа и името СЛАВИЯ! Всичко е преходно. Само Бялата идея не! Щом ония прадеди са успели да запазят вярата, езика и българските традиции в продължение на повече от 500 години, значи ние ще преживеем Венциславия. И това в никакъв случай не е призив за смирение. Напротив - всички на стадиона! Защото ние сме СЛАВИЯ! Това е правилната позиция на истинския славист.Аз ходя почти на всички мачове на белите.Сина си не водя, защото той сам ходи на всичките бели мачове.Така съм го научил от малък и се гордея с това.Защото и мен баща ми така ме е научил и съм сигурен,че и той се гордял с мен,въпреки,че вече е на небето.Такива слависти правиме СЛАВИЯ Велика и Голяма,колкото и нескромно да звучи/това де,че и аз съм от тях/.Нека да обичаме СЛАВИЯ,както ние така и тези,които обичаме.
|
Чет Окт 11, 2012 11:59 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Аз ходя само когато имам време, за съжаление все по-рядко. Който иска да стъпва, но истината е че боли когато си дал 10 лв. и някакви бездарници се подиграват с любимия отбор, а и им плащат повече от колкото изкарваш. Извинявайте ама в доста от момчетата с които играя има повече талант от нашите звезди. Прави ли ви впечатление колко деца се редят да вземат автограф от родните звезди, питам аз и отговор не искам.
|
Чет Окт 11, 2012 3:10 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3907 Местоположение: Sofia
|
Е сега вече мое да им стъпнем, щото със сигурност В.Генев не може да излезе нито титуляр, нито резерва... Ебати кефа!!! Или ще им стъпнем, че да викаме за оставката на Кукушко, милият ни той...
Майтапя се, ама ми е до рев!!! Чета по-горе, че ще стъпвате докрай за Славия... Да, ама това, момчета не е нашата Славия, нека не се заблуждаваме... Това е ВЕНЦЕСЛАВИЯ откъдето и да я погледнеш - все смърди!!!
Мило ми става като пишете, как водите малките си синчета на стадиона... Но питам ви, какво целите с това - искате ли да ги възпитате като лузъри, като неудачници, искате ли ви питам???
Боли ме от опит - и аз водих всеотдайно синовете си от 2-3 годишни на стадиона, и аз ги направих слависти до гроб. Но 20-тина години по-късно вече няма сила, която да ги накара да дойдат с мен отново на същия стадион, защото те са интелигентни момчета и не могат да бъдат повече залъгвани с евтини свинско-говежди номера и безидеен и бездарен футбол. Сега те вече предпочитат да ходят до Англия да гледат примерно Манчестер Юнт, или да идат до Испания да гледат Меси и Роналдо, и т.н., но когато ги поканя на дойдат на нашия стадион - дойдат по веднъж в началото на сезона заради мен и после съжалително ми обясняват, че си имат друга работа, че са много заети и други подобни глупости, но истината е, че не понасят простотията - мизерен стадион, слаби футболисти и треньори, липса на амбиции и борба за честта и достойнството на легендарната Славия. ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СОБСТВЕН ИЗБОР! АЗ ИЗБРАХ СЛАВИЯ ОТ МАЛЪК, ДАВАЛ СЪМ И ЩЕ ДАВАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ДА Я ИМА, ЗА ДА ПРЕБЪДЕ! Но аз не съм нито член, нито акционер на Славия 1913 АД, така че нямам право на глас във ВЕНЦЕСЛАВИЯ. Единственото, което мога да направя в момента е да идвам на стадиона и да давам моето еднозначно УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ на ръководството, което позорно ни дъни в навечерието на юбилейната 100 годишнина на първият и най-достоен в началните десетилетия на развитие на колективни спортове в цяла България спортен клуб - ТОВА БЕ СЛАВИЯ!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Окт 21, 2012 11:56 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Spiro написа: Е сега вече мое да им стъпнем, щото със сигурност В.Генев не може да излезе нито титуляр, нито резерва... Ебати кефа!!! Или ще им стъпнем, че да викаме за оставката на Кукушко, милият ни той...
Майтапя се, ама ми е до рев!!! Чета по-горе, че ще стъпвате докрай за Славия... Да, ама това, момчета не е нашата Славия, нека не се заблуждаваме... Това е ВЕНЦЕСЛАВИЯ откъдето и да я погледнеш - все смърди!!!
Мило ми става като пишете, как водите малките си синчета на стадиона... Но питам ви, какво целите с това - искате ли да ги възпитате като лузъри, като неудачници, искате ли ви питам???
Боли ме от опит - и аз водих всеотдайно синовете си от 2-3 годишни на стадиона, и аз ги направих слависти до гроб. Но 20-тина години по-късно вече няма сила, която да ги накара да дойдат с мен отново на същия стадион, защото те са интелигентни момчета и не могат да бъдат повече залъгвани с евтини свинско-говежди номера и безидеен и бездарен футбол. Сега те вече предпочитат да ходят до Англия да гледат примерно Манчестер Юнт, или да идат до Испания да гледат Меси и Роналдо, и т.н., но когато ги поканя на дойдат на нашия стадион - дойдат по веднъж в началото на сезона заради мен и после съжалително ми обясняват, че си имат друга работа, че са много заети и други подобни глупости, но истината е, че не понасят простотията - мизерен стадион, слаби футболисти и треньори, липса на амбиции и борба за честта и достойнството на легендарната Славия. ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СОБСТВЕН ИЗБОР! АЗ ИЗБРАХ СЛАВИЯ ОТ МАЛЪК, ДАВАЛ СЪМ И ЩЕ ДАВАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ДА Я ИМА, ЗА ДА ПРЕБЪДЕ! Но аз не съм нито член, нито акционер на Славия 1913 АД, така че нямам право на глас във ВЕНЦЕСЛАВИЯ. Единственото, което мога да направя в момента е да идвам на стадиона и да давам моето еднозначно УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ на ръководството, което позорно ни дъни в навечерието на юбилейната 100 годишнина на първият и най-достоен в началните десетилетия на развитие на колективни спортове в цяла България спортен клуб - ТОВА БЕ СЛАВИЯ!!!  ... Едно от най-добрите мнения които съм чел в този форум.
Пон Окт 22, 2012 6:27 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
Като им кажа, че е "Венциславия", те ми отговарят: той това иска ( което е голяма глупост, разбира се ) - да ни няма, за т'ва сме там, едва ли не като сме там 100 човека, той не може да прави каквото си иска и не му изнася, че ни има, че Славия се подкрепя. Глупости. През хуя му е.
Като си там, покажи че ти пука за ставащото в този клуб, а не примирено да викаш "Славия", да подкрепяш момчета, а онзи отгоре да се лендзи подигравателно.
Не влизай на мачовете, да опънем палатки пред Сектор А преди мача, протести, бойкоти и т.н. Не може след един мач да ти каже, че публиката на Славия е възпитана, а многократно да повтаря, че "има едни фенове на славия, които са глупаци, не знаят какво искат, те не са истински фенове" и т.н.
За това винаги съм казвал, че нито един от онези, които присъстват постоянно на мачове на Славия, било то домакински или гостувания, не трябва и не може по никакъв начин да съди, упреква, държи сметка и както искайте ме разбирайте на тези хора-слависти, които не искат да имат нищо общо със сегашната Славия и тяхната липса на стадиона е вид протест, вид "не" на това безобразие, което става в този славен клуб. На моята улица сме славист до славист, но никой не може да накара тези хора да отидат на стадион Славия, защото хората живеят със спомена за онази Славия, а сегашната просто им е чужда, това не е тяхната Славия и те не се олицетворяват с нея. И аз уважавам техния избор, защото чета в очите им носталгията, която се пробужда у тях, когато говорят за онази, тяхната Славия...
Пон Окт 22, 2012 7:23 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Първо - никой от ходещите на стадиона не държи сметка на неходещите, това си е право на избор. За всички е ясно, че има праг на мазохизма, и че на повечето хора този праг е достигнат отдавна. Няма място за сърдене и цупене по този въпрос.
Второ - от онзи злополучен мач с Литекс през 1998, игран пред 18 000 души, след който всички решиха, че няма да идват повече, минаха почти 15 години. През всичкото това време, десетките или стотици хиляди слависти не идват на стадиона, бойкотират, това е неоспорим факт. Ако има хора, които искат да имат нещо общо с отбора, но не идват, защото "еди какво си, когато еди какво си, тогава ще дойда..." и на тези хора за 15 години не им е влязо в пипето, че така няма да стане, толкова по-жалко за тях. Ето, не става с неходене, господа, положението става все по-зле и по-зле и това, че вие смятате, че показвайки позицията си, не идвайки на стадиона, с нещо ще помогне на Славия вече 15 години се доказва като откровенна заблуда. Тук изобщо не включвам в темата огромният списък от мачове, завършили негативно, в които известен натиск от пълни трибуни би решил спора в наша полза.
Трето - в последните години имаше редица протести, които останаха като глас в пустиня. Защо цитираните по-горе "славист до славист" не се включиха, поне веднъж? Защо, след като не им се ходи на мач, но претендират, че се интересуват от отбора, не хванат да направят един плакат, да дойдат преди мача, да го подържат 5 минути или да го закачат някъде пред стадиона и да си заминат?
Четвърто - тези момчета и момичета, които подкрепят всеотдайно любимия си отбор, и които денонощно живеят с проблемите му, защото за тях Славия е най-важното нещо на света, заслужават повече уважение. Заслужават и подкрепа за всяко свое действие, защото те живеят за тази идея и правят всичко, което им е по-силите, за да помагат отборът им да има по-добър вид.
Пето и последно - по света има хиляди отбори, които никога не са били шампиони, никога не са се борили за купи, никога не са играли в турнири, редящи загуба след загуба, чиито стадиони са пълни, защото на привържениците им пука за тях. Когато отида на мач на Славия, не отивам нито за победите, нито за купите, нито за титлите, нито за турнирите. Отивам, защото играе моят любим отбор. Това е всичко, което има значение.
САМО СЛАВИЯ!!!
_________________ 1913
|
Пон Окт 22, 2012 10:45 pm |
|
 |
|