Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 8:31 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 нЕма да им стЪпнем...кой, защо, кога? 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: нЕма да им стЪпнем...кой, защо, кога?
Тогава Тошо беше в отбора, но напусна заради личната му омраза с Ники Илиев. По-точно сираков затова го прогони - действащ голмайстор на А група пускан за по минута две.

Вто Окт 23, 2012 11:07 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

В крайна сметка всеки има право на избор. Спорът с ходенето и не ходенето е същият като този, да замина за чужбина или да остана тук. От всеки избор винаги има и печеливши, и губещи.

А пък тези комплекси, че някой ви държал сметка дали ходите или не, са си лично ваши. Преди имаше много по-голямо държане на сметка в това отношение. Сега просто се отправят едни призиви. Едни ги приемат, други - не.

За това какво ще вика агитката дали "оставка" или "Славия" го решават хората от агитката. Не виждам проблем, останалите хора - по парапета, трибуните или под джанката, ако искат да скандират нещо, просто да го направят.

Вто Окт 23, 2012 11:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

white_man написа:
atm написа:
white_man написа:
Браво,Божо !

:!:

Съгласен съм с мнението му...какво... :!: ...?

съгласен съм с теб :!:

Сря Окт 24, 2012 10:58 am
Профил
Напреднал

Относно посещението на стадиона - освен всичко казано, с което съм сто процента съгласен, за мен поне важи и следното - с годините публиката ни толкова намаля, че вече много от славистите, които биха посетили понякога /даже и от носталгия/ нямат приятели с когото да отидат някои неделен следобед, да убият времето /че нашите мачове са скучни, смятам повечето са съгласни/, да повикат на две, на три, да си поприказват после на бира и да се приберат по къщите. Гледам възрастните - останали са отделни групички, които се познават още от деца, сигурно преди войната. Мойте приятели слависти от квартала отдавна вече не ходят. Просто да отида сам, да се лиша от едната неделя и да се прибера сам, честно казано го смятам за самоограбване на времето си. Като се приеме, че отдавна не съм нито ученик, нито студент, просто неискам да се унижавам, като гледам, че някакъв си президент на отбора, изглежда и се движи с антураж като от италиански сериал за мафията им някъде на юг.
Второто което доведе до отлив при нас /както и при всички други софийски отбори/ - ми то от времето на 75 годишнината, когато се утрепаха трудоваците да лустросат спортния комлекс и стадиона - нищо не е направено. Хората могат да излязат вече в нормалната чужбина, съответно и изискванията им порастнаха. Тоалетни ли имаме, седалки ли, които не са потънали в мръсотия, трибуните са преградени с мрежа от която вече не можеш и да го обиколиш през полувремето /като по време на дербито :) с Локото/, табло няма, мръсотия от семки, осветление явно няма да видим, абе депресия по български. Еми как да ходят хора, пък и млади такива да се запалят ?

Сря Окт 24, 2012 5:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Това за стадиона е вярно. Ако имахме читав стадион и това щеше да наклони нещата в исканата посока. Да имахме и нормален магазин за фен артикули....уж Венци се бил наел за екипите....ама и те ще дойдат с осветлението:((

Чет Окт 25, 2012 10:18 am
Профил
Напреднал
Аватар

квото и да става трябва да се ходи по стадионите. пада-бие, няма значение, отборът остава - аз поне така съм научен. тва е мъжка любов, силата да обичаш, въпреки вси! иначе то тва "неа им стъпем" става отстрани да изглежда точно като поведението на курвите от Студ град, ако няма аванта, няма ти пусне :lol:
после друго, какъв протест е тва да не идеш на стадиона? по какво ще стане ясно, че протестираш, а не си за риба примерно или пък не дай си Боже на операционната маса и заради тва пропускаш? според мен, колкото повече хора бучат на трибуните против дадена политика, толкова по-голям ефект има.

Нед Окт 28, 2012 4:52 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Vlado написа:
с годините публиката ни толкова намаля, че вече много от славистите, които биха посетили понякога /даже и от носталгия/ нямат приятели с когото да отидат някои неделен следобед, да убият времето
аз почти винаги ходя сам на стадиона, много рядко ходя с някой друг, лошото при мен е че мачовете ни се играят по-често в събота, а тогава се налага да помагам на нашите на село :|

Нед Окт 28, 2012 5:04 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

bene написа:
квото и да става трябва да се ходи по стадионите. пада-бие, няма значение, отборът остава - аз поне така съм научен. тва е мъжка любов, силата да обичаш, въпреки вси! иначе то тва "неа им стъпем" става отстрани да изглежда точно като поведението на курвите от Студ град, ако няма аванта, няма ти пусне :lol:
после друго, какъв протест е тва да не идеш на стадиона? по какво ще стане ясно, че протестираш, а не си за риба примерно или пък не дай си Боже на операционната маса и заради тва пропускаш? според мен, колкото повече хора бучат на трибуните против дадена политика, толкова по-голям ефект има.

Евала канаре :wink:

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Окт 30, 2012 9:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Писах ви вече мнението си...защо не мога да се почувствам като истински фен на истински отбор.

Вчера като гледах Рединг - Арсенал се зачудих дали и ние някога можем да изживеем подобно нещо, да покажем подобен дух...съмнявам се:(( Сега се сещам за мача с Черноморец за купата...наподобяващо, но не и от 0:4...

Сря Окт 31, 2012 9:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Е няма такава простотия от страна на тлъстата свиня.Та той се подиграва с нас феновете и на всичкото отгоре и е нагъл да подкрепяме отбора!Кой отбор бе Шопар та това е една пасмина от пълни анонимници с изключение на 2-3 имена.У нас у двора да ми играят тея въшльовци ще дръпна пердетата да не ги виждам.Къде са ни юношите бе WC само се биеш по тлъстия тумбак едно име няма в отбора! КУКУШЕВ ВЪННННННННННННН :!: :!: :!:

Пон Ное 05, 2012 5:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща