Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 3:16 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Славия"-"Миньор" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия"-"Миньор"
Поредната глупост на Венци Свинята ... Какво ще ми прави треньорска смяна на полусезона, когато ще сме закотвени в средата на таблицата и ще сме отпаднали за Купата ? Тогава и Гуардиола да дойде, полза никаква :wink: Ако иска нещо да променя, беше наложително да го направи още след 0:5 в Ловеч, така щяхме да избегнем поне едната от следващите 2 загуби. Радуканов не е перфектен, но със сигурност е 100 пъти по-добре от Кукушев. Според мен Кукушима ще остане, ако ще и да отпаднем от дините за Купата ...
Иначе за ситуацията изход и точен човек има. Нарича се Велислав Иванов Вуцов. Само че той не е послушко като Кушев и надали ще се върне. Каква ирония - две "говеда" както сме оприличавали с право Вуцов и Велев, направиха много за Славия. Една наша спокойно можем да кажем легенда съсипа всичко ...

Вто Окт 23, 2012 3:42 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

iori написа:
Радуканов го разкриха от "Ботев" и не ни трябва, добре че взе мача с говедата и ни устискаха на финала за купата та да се издигне в червените очи.

+ 100000000000
Искаме си Вили!!!

Вто Окт 23, 2012 5:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Един голям среден пръст за мача ,два за смешните ни футболисти ,треньори и президент :!: :!: :!:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Сря Окт 24, 2012 7:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

И аз съм за Вили, ама кой ме пита.

Сря Окт 24, 2012 8:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

След трите поредни загуби в нашия отбор има напрежение и нямаме право на грешка срещу Миньор", обяви наставникът на Славия Мартин Кушев преди двубоя с "чуковете" тази събота.

"Белите" записаха три поредни поражения в "А" група от Литекс, ЦСКА и Локомотив Пловдив и изостанаха в борбата за челните места.

"Познаваме добре техния отбор, трябва да излезем пределно мобилизирани, победата ни е нужна. Освен наказания Виктор Генов, нямаме други проблеми, като изключим контузените", коментира Кушев на редовния си брифинг.

"Не са приятни спекулации за моята смяна, но аз успявам да се адаптирам. Получих доверието на президента Венци Стефанов. Тези слухове обаче влияят негативно на играчите. Не сме налагали глоби, не мисля, че това е начинът", допълни старши треньорът на Славия.

Той разкри, че Лопес и Гал вече тренират с основната група, но им трябва още малко време, преди да са готови за игра, докато Чавдар Янков има нужда от още 10 дни, за да започне пълноценни тренировки. В момента със Славия тренира вратарят Иван Караджов, но няма шанс той да подпише с клуба.

Чет Окт 25, 2012 5:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И какъв е начинът бе, некадърник с некадърник ? Да пиеш уиски ли :mrgreen: То играчите верно не са толкова виновни, ти и щабът ти сте за бой и ебане ...

Чет Окт 25, 2012 9:26 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Един от най-важните футболисти на Славия Чавдар Янков даде специално интервю пред Гонг, в което сподели, че футболистите на „белите“, както и ръководството на клуба, са твърдо зад треньора Мартин Кушев.

„Не мисля, че точно сега е моментът за смяна на треньора. И футболистите, и шефовете имаме доверие на треньорите и като бием Миньор в събота всичко ще утихне“, коментира опитният халф.

Янков в момента е контузен и няма възможност да помогне на съотборниците, си които след три поредни загуби са в мини криза.

„На този етап се чувствам доста по-добре и мисля, че до двадесет дни ще съм отново в игра. Не знам на какво се дължат тези загуби, а и още повече не сме отбелязали и гол. В нашия отбор се получава, че като ни вкарат гол и трудно обръщаме мача. Не е много нормално, но има такива спадове във всеки един отбор. Надявам се, че в събота ще победим Миньор, защото точките срещу другите отбори не са много. Ако спечелим в събота, после гостуваме във Враца и всичко ще си дойде на мястото.“

„Този спад в играта на отбора се получи, защото се контузихме няколко човека накуп от халфовата линия. Аз, Попара както и Мацуи. Ние играехме постоянно и е нормално да се отрази на представянето на тима. Гледах мачовете с ЦСКА и Литекс и според мен проблемът за нас, е че не можем да задържим топката, което е плюс за противникът“, каза ощеЧавдар Янков

Относно малшансът, който преследва футболиста с постоянните тежки травми Янков сподели, че е правил всичко, което хората са му казали от църкви, манастири до курбани, но и това не му помага. „Явно това е моята съдба, кариерата ми да е съпътствана от постоянни травми. Ако ги нямаше всичко щеше да е друго“, завърши футболистът.

Пет Окт 26, 2012 1:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Чавдар нещо се излага с тея глупости дето е наговорил.........

Пет Окт 26, 2012 2:00 pm
Профил
Пристрастен

Преди сезона Чак беше казал, че Славия няма никакви успехи в последно време, защото на стадиона нямало публика. Това си е едно изключително сериозно твърдение....

Пет Окт 26, 2012 2:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

утре всички си носете по една тиква...ще ги оставиме на стадиона за да знаят футболистите какво са

Пет Окт 26, 2012 2:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща