Автор |
Съобщение |
Vlado
Напреднал
|
 Re: "Любимец"-"Славия"
E надявам се, че колегата е имал предвид, че Кушев въобще не е проблема. Нали не си правим илюзии, че смяната на треньора ще доведе до друга игра и класиране ? Не го ли гледахме този филм 15 години, пък още има хора, които се хващат на тази въдица. Славия днес е полупрестъпна структура, както всичките "клубове". Мен например ми е интересно, къде е храбрия комитет за чевстване на сто годишнината - сред които видях тъмната физиономия на бившия шеф на Шесто управление на Държавна сигурност ? Те естествено футболния клуб няма да коментират, нали са заети с грандиозната организация... Жалко, ако звуча като хейтър, ама има ли нещо което да не хвърля сянка на съмнение около този клуб ? Единствено идеалистите на трибуните са за уважение...
|
Вто Окт 30, 2012 12:59 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Vlado написа: E надявам се, че колегата е имал предвид, че Кушев въобще не е проблема. Нали не си правим илюзии, че смяната на треньора ще доведе до друга игра и класиране ? Не го ли гледахме този филм 15 години, пък още има хора, които се хващат на тази въдица. Славия днес е полупрестъпна структура, както всичките "клубове". Мен например ми е интересно, къде е храбрия комитет за чевстване на сто годишнината - сред които видях тъмната физиономия на бившия шеф на Шесто управление на Държавна сигурност ? Те естествено футболния клуб няма да коментират, нали са заети с грандиозната организация... Жалко, ако звуча като хейтър, ама има ли нещо което да не хвърля сянка на съмнение около този клуб ? Единствено идеалистите на трибуните са за уважение... Не съм в инициативния комитет но съм присъствал на неговото учередяване,както и на някой негови сбирки/те са открити и всеки,който обича Славия може да участвува/Но да ме припознават с полупрестъпна структура и бившия шеф на 6-то на ДС това ме отвращава.Затова МОЛЯТЕ бъди по конкретен.Да знам какво да правя? Ако пък си проявил някаква самоинициативна комплексарщина,заповядай на 01.11.2012г.18.00 часа р-т"Бялата къща" и ела да видиш "храбрия комитет".Абе на нас само това ни остана истинско ти искаш и него да очерниш.
|
Вто Окт 30, 2012 1:58 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Е щом си присъствал на учредяването няма как да не си в комитета, аз също присъствах, но незнам кога се правят сбирките. На мен също не ми е приятно подобно "припознаване"! Ресторант "Бялата къща" в ж.к. Яворов нали?
Вто Окт 30, 2012 3:53 pm |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Приятелю, на учредителното събрание на комитета това лице беше сред поканените видни слависти. Ако не знаеш кой е, набери в интернет, ще излезе, не се притеснявай, ще го познаеш. Предполагам, че сега няма да си губи времето с организационна работа, ще се появи на тържеството във ВИП поканените. Извинявам се, че съм те засегнал лично, не е целено, още повече че не се познаваме, но явно ти искаш с твоята честност да легитимираш и морала на останалите, което е похвално, ако не беше невъзможно. Както и да е, идеята ми беше, че преди 100 години, това нещо Славия е създадено като футболен клуб, сега е единствения момент, когато толкова голямо и представително тяло от слависти е създадено по някакъв повод, и то би могло да окаже натиск ако щеш само морален, спрямо срамното /и то умишлено/ представяне на футболния отбор. Славия = синоним на "черно тото" и скандални сделки около Софийски имоти, май всеки славист в себе си го знае, дано само когато искаме да се разграничим да не е твърде късно. Желая искрено успех на вашите начинания, отговорих просто, за да поясня идеята си, не си спомням някога да съм спорил със славист, още пък по-малко в подобен форумен формат. Забележките ти в личен план ги отдавам на яда ти, не го взимай на вътре, вярвам, че ако и другите като теб са искрени, може и да има надежда. Успех !
|
Вто Окт 30, 2012 3:56 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Приятелю Владо! Не е въпроса да спориме, ама като казваш А ще продължиш напред. Тъмните сили от нашето минало не бива да те плашат, това е нашата действителност за съжаление. Щом си учредител значи си толкова отговорен, колкото и аз и всички останали от И.К. /пак казвам аз не съм от ИК, но се чувствам част от него/. Бялата къща е най-старата сграда на ст. Славия 1932 г. там сега се помещават канцелариите на ПФК Славия а в двора има ресторант. Там сме в четвъртък славистите, които желаем да сме съпричастни към Юбилея /така, че идвай щом си славист/. А ченгета сигурно има и м/у нас ама нека да ги отворят /както агентите Николай, Тара, Драганов, Борил и т.н. изявени левскари/. Аз се сещам за един славист бивш политик, ама той не се появява вече на такива мероприятия след като беше разкрит /пък е бил обикновен доностник-кариерист изобилстващи за времето си/. А този твоя шеф шестак го казвай или замълчи и се извини на цялата славистка общественост, защото м/у нас има много достойни и почтени хора. А Бялата къща в Яворов ако ме поканиш може и да мина.
|
Вто Окт 30, 2012 5:10 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
В нашия сайт няма ли да дават мача 
|
Сря Окт 31, 2012 2:28 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Поне състава няма ли да излезе от някъде?
|
Сря Окт 31, 2012 2:37 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
hahahahahahahahah
1:0 падаме
гледах го по сайтовете за залагане ама никъде го няма...
|
Сря Окт 31, 2012 3:14 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Любимец вече води 1:0........Кушев майната ти.........
|
Сря Окт 31, 2012 3:14 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахааххахахахахахахахахахахахааххахаахаххааххаха
няма и 10 мин.....
|
Сря Окт 31, 2012 3:15 pm |
|
 |
|