Re: ""Ботев""(Вр)-"Славия"
Аз не мога да разбера докога ще се мълчи от НКС и няма да се излезе с позиция, в която ясно се каже какво мислим за пияницата Кукушев, за управлението на Венци Свинята и подигравката, която търпим в този уж специален за нас сезон. Написано по славистки - интелигентно, обосновано, с факти. Знам какво ще кажат някои - с декларации нищо не става, елате на стадиона. И да, съгласен съм с това, само че всички виждаме, че никой не идва, няма и да дойде с такива игри и с президент като сикаджийската мутра.

Това са фактите, а защо, как, какво - това са вече дискусии, многократно водени ... Защото иначе с мълчанието си, излиза че едва ли не не ни пука и сме съгласни със случващата се трагедия в нашия отбор. Смятам, че трябва официално феновете на Славия да поискаме оставката на недоразумението Кукушев, който ще ни прати в Б група със сигурност, ако бъде оставен

Не че ще променим нещо, но поне да се покаже някакво мнение.
А иначе аз мисля, че определено в тима има брожение и дори бойкот към този треньорски щаб и това е напълно нормално, когато шефът ти е некадърник, как да имаш мотивация да играеш и да се раздаваш ? Дебелата свиня да не губи време и да разкара всички тези смешници на скамейката, яка глоба и за звездичките на терена и вземане на по-нормален треньор, Радуканов ли, Вили ли, Петър Александров, кой ще да е, само не и пияницата Кукушев