Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 1:08 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 ""Ботев""(Вр)-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ""Ботев""(Вр)-"Славия"
Къде беше треньор Вуцов след злощастното Етрополе, че не си спомням? Май го бяха забравили всички в българския футбол и само тук от време на време му се споменава името като някой недооценен магьосник от миналото. Същото важи и за Кокала. На същите им викахте 'Оставка', сега хайде да ги връщаме. Дайте да върнем Хубчев направо!! :)

Нед Ное 04, 2012 8:44 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Искам си Вуцов, а кокалите кучета ги яли. Никой уважаващ себе си тренер няма да работи с дебелото лайно чиито приятели мениджъри му пробутват куцо, кьораво и сакато.

Нед Ное 04, 2012 9:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Кат не искате Вуцан - Лаптопа, Дебелият ще си го включва и изключва как си иска... :)

Нед Ное 04, 2012 9:28 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Никой не казва, че Вили е идеален, перфектен, страхотен и т.н., в никакъв случай. Но в настоящата ситуация трябва твърда ръка и крути мерки, трябва дисциплина и да има изгонени футболисти и човек като него напълно се вписва в обстоятелствата. Вярно е, че никъде не е бил след като се махна от Славия, но и Пламен Марков например не е водил никакъв отбор, след като беше в чорбата, но не мисля че това го прави слаб треньор. :roll: А при Вили натрупахме адски много точки в първенството, не бива да се забравя. Просто лотарията на дузпите в Етрополе му изяде главата, не че не трябваше да ги бием още в редовното време де :roll:
Иначе, аз съм съгласен със Сакранто и съм сигурен, че дебелото лайно няма да върне Вуцов, ами ще си назначи пак някакъв послушко - бат Дана, Войната, Кольо Мастиката и прочие ... Ако Дебелака искаше Славия да върви и да побеждава, щеше да махне Кушев още след миналия сезон или най-късно след разгрома в Ловеч. Сега вече до голяма степен сезонът ни е загубен, като единствено някакъв късмет за Купата може да ни го спаси. Това е резултата от доверието, което Венци даде на Кушев. Аз лично не си спомням в 5 поредни мача от А група да не може да вкараме гол, това е позор просто :evil: Всъщност с такъв президент и Гуардиола да дойде, файда никаква ...

Нед Ное 04, 2012 9:40 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Колко мнения и теми се изписаха а едно изречение каза всичко...

"Всъщност с такъв президент и Гуардиола да дойде, файда никаква ..."

Нед Ное 04, 2012 10:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
Никой не казва, че Вили е идеален, перфектен, страхотен и т.н., в никакъв случай. Но в настоящата ситуация трябва твърда ръка и крути мерки, трябва дисциплина и да има изгонени футболисти и човек като него напълно се вписва в обстоятелствата. Вярно е, че никъде не е бил след като се махна от Славия, но и Пламен Марков например не е водил никакъв отбор, след като беше в чорбата, но не мисля че това го прави слаб треньор. :roll: А при Вили натрупахме адски много точки в първенството, не бива да се забравя. Просто лотарията на дузпите в Етрополе му изяде главата, не че не трябваше да ги бием още в редовното време де :roll:
Иначе, аз съм съгласен със Сакранто и съм сигурен, че дебелото лайно няма да върне Вуцов, ами ще си назначи пак някакъв послушко - бат Дана, Войната, Кольо Мастиката и прочие ... Ако Дебелака искаше Славия да върви и да побеждава, щеше да махне Кушев още след миналия сезон или най-късно след разгрома в Ловеч. Сега вече до голяма степен сезонът ни е загубен, като единствено някакъв късмет за Купата може да ни го спаси. Това е резултата от доверието, което Венци даде на Кушев. Аз лично не си спомням в 5 поредни мача от А група да не може да вкараме гол, това е позор просто :evil: Всъщност с такъв президент и Гуардиола да дойде, файда никаква ...

+1

Обаче всички тактично пропускаме най-лансирания напоследък - Миленчето Радуканов. Знаем как Дебелият говори за него, все едно е Гуардиола или му е плащал сметка някъде.

И трябва да се знае. Кушев осра 100-годишнината, това е ясно. Тук опираме до това да изгребем лайната зимата, изсрани от Кушев, начело с Генев, да направим добра селекция и напролет да заиграм добър футбол, който да бъде една добра основа за следващия сезон. Да победим тук Славия Пр и "Спартак" ( ако дойдат ) и да се види, че нещо се гради, работи се. Пък че ще е късно за Евротурнирите, това е друга тема. Важното е да се положат основи и момчетата да ни зарадват с хубав футбол. Април месец догодина да не ни е срам, че посрещаме юбилей, падайки от куцо и сакато.

Нед Ное 04, 2012 10:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Понеже по случай за 100 годишнината вече "чукаме на вратата" на б група - не трябват повече експерименти - трябва опитен треньор :!:
Вижте програмата в следващите 4 кръга до края на полусезона :!:
След като в последните 5 мача - един гол не можем да отбележим, и то на отбори от дъното като Миньор и "Ботев" Враца - какви точки повече да очакваме този полусезон :?:

Последна промяна Haide Belite на Нед Ное 04, 2012 11:04 pm, променена общо 1 път

Нед Ное 04, 2012 10:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Надявам се първо дебелото да приеме оставката на добичето. После бат'Дана да го последва барабар с протежето Генов. Това би било едно добро начало на седмицата. Още по-добре би било да ни поеме Радуканов, в случай че му се трупа визитка с нас и се навие да работи за малко пари. Не вярвам WC да допусне треньор, който ни е водил през последните пет години...

Нед Ное 04, 2012 11:02 pm
Профил
Модератор
Аватар

itso написа:
Надявам се първо дебелото да приеме оставката на добичето.
имам съмнения

Пон Ное 05, 2012 8:23 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Не се залъгвайте...който и да дойде нещата няма да се променят. Може да понатрупаме точки, да бием някак си Лубимец и толкова. Ще паднем от следващия отбор за Купата, ще финишираме 5-6-7-8...без значение...ще се направи някой концерт и 1-2 мача за 100 годишнината и номера ще е отбит.
Единственият и неповторим Венци остава. Той решава всичко, той води хорото. Остане ли Венци начело мисля, че каквито и да е спорове, мнения и надежди са излишни... кой трябва да дойде, какво трябва да прави... излишни....

На мен друго не ми е ясно...защо при положение, че Венци явно не иска да вървим напред се бута толкова в ТВ правата. Не съм чел подробно крайното решение на казуса, но мернах заглавия, че едва ли не Домусчиев, Батков, Венци и сие са си откупили правата. Защо Венци си подлага толкова, че дори и вади пари от джоба си за правата при положение, че никой няма да иска да му гледа смешния отбор... ако пада непрекъснато и не играе в Европа, кой ще му даде и лев за да му покажат мача?!?! И тук има някаква игра, но не се знае каква... да не би да е договорил купата...

Пон Ное 05, 2012 11:01 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща