Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:10 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Черноморец"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Черноморец"-"Славия"
Ако Б група е цената, която трябва да се плати, за да се разкарат мутрите и некадърниците от Славия, мисля че всеки би бил готов да я понесе ... Иначе е ясно, че няма как да се случи така че да изпаднем :roll: А уродът Кукушев ще има чудесната възможност да отпадне и за Купата, ако въобще отстраним Любимец :wink: Той и Свинята се изгавриха с юбилея ни по най-безсрамен начин и това никога не бива да им бъде простено :wink:

Вто Ное 20, 2012 11:55 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

:lol: :lol: Какви са тези сметки ? Не се излагайте ! Юбилеят тепърва предстои и не се измерва само с класиране за Европа. Така че трябва да обединим сили и да го посрещнем подобаващо.

Ако по някаква неземна случайност бием говедата или направим кораво равенство, почти всички ще се обърнете на 180 градуса и ще почнете да опявате как сме загубили важни точки с леки съперници. Жалко е такова мислене, да знаете !

ПП: К.у.р за свинята и кушев 8)

Вто Ное 20, 2012 1:15 pm
Профил
Пристрастен

Само не можах да разбера дали говорите сериозно за изпадане в Б група ? :lol:

Вто Ное 20, 2012 1:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Как си представяш да обърна плочата при положение, че виждам какво се случва?!?

Дреме ми дали ще бием "Левски" или не при положение, че играем безобразен футбол.

Дреме ми и да направим супер серия пролетта при положение, че съм видял безхаберието и незаинтересоваността в управниците ни. Евентуален прогрес ще е плод не на работа, а на договорки или на заклан слон и връщането на напусналия ни късмет.

Искам да играят качествен футбол, да се борят, да имат живец. В момента всички са курви заспали и чакат...не знам какво чакат. Да беше един мач да чакат да свърши по-бързо ама в момента чакат да свърши сезона ли какво ли...

Дреме ми за въобще и изобщо след като се слага Кушев за треньор при положение, че е явно за всички че не става. Когато нещата не вървят се търси решение, а не се колят агнета. Така че за да си сигурен, че няма да обърна палачинката казвам още от сега к.у.р. за всички паляци дори и да бият двата мача.

Вто Ное 20, 2012 1:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

hibs_fan написа:

да поиграем така и пролетта и ще те питам дали ще ти е толкова лежерно и тогава:)))

Не че ще ми накривят шапката, но с това безразличие в ръководството всичко е възможно.

Вто Ное 20, 2012 1:50 pm
Профил
Модератор
Аватар

Дано да отложат следващия кръг за купата :|

Вто Ное 20, 2012 6:38 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

hibs_fan написа:

Абсолютно сериозно. За това първенство по регламент изпадат 4 отбора, т.е от 13 до 16 място. Б група ни зове. След като не можем да отбележим гол на последните отбори като Миньор у дома и "Ботев" Враца - какво да очакваме? И с отбор пълен с куци стари играчи? И след като се отказваме от най-добрия си нападател Жуниор и сега малоумниците В.енеца С.вински и путката Мартин да се чудят защо не можем да вземем победа вече 7 мача? Падението тепърва предстои още - НЕ седем мача , а десет ще сме без победа :twisted:

Чет Ное 22, 2012 7:23 am
Профил
Администратор
Аватар

Не 7, а 8 сме засега, като включваме и "Любимец", а головата разлика е 3:12. В шампинота е 1:10 при 0-3-4. рекордът ни в А група е 8 мача без победа, за съжаление постигнат при Кано. надявам се този рекорд да се "подобри", за да си дойдат нещата на местата. А че няма да изпаднем няма.

Чет Ное 22, 2012 3:44 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

аз пък не виждам защо да не изпаднем ако продължаваме така....Венци ще се успокоява като вас, че не можем да изпаднем и ще врътне някоя далавера ако се наложи...ще направим никакви трансфери през зимата...ще останем със същите дървета...и пролетта ако му обърнат гръб дружките му и не му дадат нужните точки ще стане страшно...

Чет Ное 22, 2012 3:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Забавни сте честно ! Сезонът до момента е мега трагичен като изключим проникновението и късмета срещу берое. И никой не го отрича. Но при наличието на отбори като миньоро , който не се знае ще преживее ли поредната тежка зима, етър, Враца, Монтана и не на последно място дерайлиралия влак, е просто смешно да обсъждате Б група.

Но дори и една евентуална Б група не знам какво ви плаши, страшното в клуба е безвремието, не друго.

Чет Ное 22, 2012 4:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща