Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Черноморец"-"Славия"
нежеланието трябва да е породено от някаква причина....едва ли ако има файда Венци ще се мине и няма да се метне на въртележката...
|
Сря Ное 28, 2012 12:44 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Ами Славия не е на дотации.... каквото се изчука, това се опуква. Ситуацията ЯВНО е следната - дадени са едни пари, и се иска, ако не да остават, то поне да не си на загуба. Мисля, че всеки разумен човек ще иска това. Факта, е че с парите, които се дават у нас /ЛС, ЦСКА и т.н./ виждате до къде са..... с 2 думи - до никъде. Възвращаемост няма. Е тогава идва и въпроса - защо да се дават грешни пари? Тъй наречените грандове, го карат на дотации и за това могат да си позволят лукса да пропилеят нещо, да не забравяме, че от това нещо много хора си пълнят гушата. Аз лично, не съм убеден, че чичо ни Венци е спечелил кой знае какво. Дори и да е спечелил, това не е мръсна дума. Уважаеми приятели печалбата бе мръсна дума единствено в КОМУНИЗМА! ДА СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ КЛУБА МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ МНОГО ПО-ДОБРЕ! Но все пак нека да сме реалисти. И накрая, май забравяте, че СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ, а не те!
|
Сря Ное 28, 2012 12:53 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Малко на офтопик отиваме, но... не казвам, че печалба е мръсна дума. Но прави разлика между това на теб да ти е кеф и да си взимаш заплатката до последно, а в същото време нищо да не правиш и да водиш фирмата си към гибел и това самата ти фирма да е на печалба и ти пак да си прибираш заплатата...
Както и да е...все пак не съм на мнение, че няма ли "дотации" трябва да се живурка без никаква цел. И в Черноморец не са цъфнали и вързали, но там се работи. Смятам, че това е явно и няма какво да го обсъждаме.
|
Сря Ное 28, 2012 2:14 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е какви дотации да има за Славия, след като Венци я направи отблъскваща за 99 % от славистите, та какво остава за другите - за спонсори, за фенове на други отбори, за неутрални и т.н. Как да дойде спонсор и да налее пари, за какво да го прави - за 10 място в таблицата и постоянни слухове за уредени мачове ли ? Когато не даваш никакви пари за играчи и за стадион - неща, основни за съществуването и развитието на един футболен клуб, не може да очакваш някаква печалба и възвръщаемост. Все едно аз да имам къща, но тотално да съм я занемарил, да не полагам никакви грижи за нея, да е мръсна, с напукани стени, небоядисана ограда, счупени прозорци, прашасала, с грозни тапети, мухъл и т.н. , и да се чудя защо никой не иска да я купи или да живее под наем в нея 
|
Сря Ное 28, 2012 2:30 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: ДА СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ КЛУБА МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ МНОГО ПО-ДОБРЕ!
|
Сря Ное 28, 2012 3:08 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Петър Петров?
|
Сря Ное 28, 2012 4:40 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: Петър Петров? Петър Альошев Петров - централен защитник, който използват за разбиващ халф
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Ное 28, 2012 5:07 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Като чета в Гонг и Новспорт, не можем да излезем от наказателното си поле, но белите лъвове удържат достойната загуба с 0:1 засега, а ако слушаме и Кукушев и Венци Свинята, това си е направо морална победа 
|
Сря Ное 28, 2012 5:22 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Минали са тия Кукушевите покрай бели лъвове, ама си останали ... бели мишки... И като видят цаца, пълнят обувките с олово и потъват в солената морска вода... Ма тия и нас ще ни удавят, бе, време е да викнем здраво: ПОМООООЩ, ПОМОООЩ, ХВЪРЛЕТЕ СПАСИТЕЛЕН ПОЯС, СЛАВИЯ ПОТЪВА, БРАТЯ
|
Сря Ное 28, 2012 6:05 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
На 4 т. от изпадащите и 12 т. от зона Европа 
|
Сря Ное 28, 2012 6:55 pm |