Треньорски гайгер за ноември
Треньорски гайгер за ноември
Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Треньорски гайгер за ноември
аз те разбрах, тук съм съгласен, само това "оскъдно" не го схванах
Пон Ное 05, 2012 9:57 pm |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
С кукушев без кукушев докато сме венциславия все така ще е.Така че,само може да си пожелаем по-бързо да се гътне свинята мръсна, пък след това да играем и в ю група ще съм най щастливия човек на света.
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Вто Ное 06, 2012 6:34 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Може би с малко закъснение, но Кушев направи това, което трябваше. Оттук нататък контрата е единствено и само в Свинята!
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Ное 06, 2012 11:16 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Tony Adams написа: Може би с малко закъснение, но Кушев направи това, което трябваше. Оттук нататък контрата е единствено и само в Свинята! това вече е управленско решение и ВС е отговорен за това. както писах някъде в момента се търси треньор, по всяка вероятност руснак. аз принципно подкрепям тази идея, защото руският футбол е доста атлетичен и се радвам най-накрая нашите футболисти да потренират истински. дисциплината там е строга. Стига да се създадaт условия ще има успех и при нас.
|
Вто Ное 06, 2012 12:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Tony Adams написа: Може би с малко закъснение, но Кушев направи това, което трябваше. Оттук нататък контрата е единствено и само в Свинята! Кушев нищо не е направил, точно обратното, постъпи курвенски  Подавам си оставката, ама ръководството да решавало  Като някой не иска да работи някъде и твърдо го е решил, как можеш да го задържиш - никак, никой не може да го спре да напусне. Тия селски номера да ги продават на селските си вечеринки, не на нас. Този човек се постави в услуга на Дебелата свиня и с некадърността си вече разсипа така специалният сезон за нас, само и само за да бъде на хранилка. Кушев е страхливец, нищожество без капка морал и благодарност и за мен вече е духовно мъртъв като човек и личност 
|
Вто Ное 06, 2012 5:16 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Е, какво е направил толкова ? Той изпусна хиляди пъти да го направи, а сега се прави на "жертвено агънце". "Стига" означава "тръгвам си", "напускам", а не "подавам си оставката и чакам ръководството да я приеме". Бати мухъла...
Вто Ное 06, 2012 8:07 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
"В момента в Славия не играем комбинативен футбол и това трябва да се промени. Мисля, че затова ме привлякоха в отбора. Комбинативният футбол не се състои само от триъгълници, четириъгълници и други фигури. Трябва усещанията на всички в тима да са като едно цяло.
matcuĭ go e kazal perfektno zamislete se v tiä dumi äsno mu e i na nego če Kuškata ne razbira.
_________________ FAR, FAR NORD
|
Вто Ное 27, 2012 8:15 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Мисля да заключа темата защото някой вече гласува ЗА днес.
Пет Ное 30, 2012 9:02 pm |
|
 |
|