Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: "Славия" - """Левски"""
КАСАБОВ ПРЕКАЛЯВА !!!! ТО БИВА ЗАПАЛЯНКОВЩИНА АМА..
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Дек 08, 2012 3:35 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
ПРИ 1:1 ИМАХ НАДЕЖДИ..ПОСЛЕ...ХИЧ...МАМКА МУ...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Съб Дек 08, 2012 3:49 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Сандански е пълен нещастник да се маха.
|
Съб Дек 08, 2012 4:01 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
аман........
|
Съб Дек 08, 2012 4:05 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Ах Янко тъпо копеле, ах прасе дебело направи още един курбан и земи се засили у некое дере заедно с тея дърводелци срамещи отбора 
|
Съб Дек 08, 2012 4:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Треньорът на Славия Велислав Вуцов бе много разочарован от загубата с 1:3 от "Левски" в най-старото столично дерби от последния кръг на есенния полусезон.
„Жалкото е, че сами се бихме“, заяви наставникът на „белите“. „Истината е че направихме страхотни грешки. Първият гол падна от статично положение, за което аз твърдя, че нямаше такова. Знам как ще се интерпретират думите ми, но сами сме си виновни. При втория гол, който падна от центъра – детинска грешка. Не мога да се сърдя на играчите и да ги обвинявам, че не са старали се, но не съм доволен.“
„Много е далеч да правим планове за втория полусезон, предстои ни много тежък мач срещу "Ботев". Сега ще имаме много обширен анализ. Чака ни труден мач за Купата, който ако искаме да го спечелим, не трябва да правим такива наивни грешки“, завърши Вуцов.
|
Съб Дек 08, 2012 4:13 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Страшно силно първо полувреме за нас , борба, положения, говедата неслучайно издивяха, въобще такава игра, каквато всички искаме да виждаме - непримирима и с огромна мотивация. Специалистите да коментират първите 5 минути на второто, когато нашите прекалено леко пуснаха 2 гола, странно леко бих казал  При условие, че ние изпълнихме център... Янко Сандански направи страшна простотия и трябва минимум да бъде глобен, да не говорим че и за мен не става за нашия отбор, след неговото изгонване мача съвсем се изясни. Общо-взето неособено изненадващ резултат, много работа трябва да свърши Вили през паузата, за да можем поне да завършим в първата половина на таблицата. Чака ни тежък реванш в Пловдив, трябва да продължим на всяка цена  Допуснем ли такива 2 бързи гола и там, ще берем големи ядове ...
|
Съб Дек 08, 2012 4:14 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Няма толкова реден мач като днешния ...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Дек 08, 2012 4:21 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
И аз си мисля че няма по-реден мач от тези с говедата, първото ги надиграваме и хоп второто дърпаме ръчната.
|
Съб Дек 08, 2012 4:25 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
Не ни наддиграха..но ни биха...ей това ме боли... САМО СЛАВИЯ !!
|
Съб Дек 08, 2012 5:11 pm |
|
 |
|