Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Re: "Славия" - """"Левски""""
edno 27-28 godini ot kakto sâm lud zapalänko na Slaviä sâm se radval na 5-6 pobedi nad Govedata vsičko drugo sâm slušal ot po-dârti ot men kak sme gi razmazvali i kvo li ne
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Дек 08, 2012 9:50 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
 Re: "Славия" - """Левски"""
Айде стига сте плакали ами се организирайте за Пловдив. Легнали, станали, сателити, този мач мина. Сега е мача на истината. Който от вас се счита, че полягва или е кретен или нечия подлога нека си остане такъв. Аз както и много слависти сме достойни и сериозни хора, каквито са били нашите деди слависти. Престанете с този комплексарски негативизъм това е само една игра с грозно българско лице за сега. Бъдете достойни СЛАВИСТИ или се скрийте. Не погребвайте бялата идея тя е много по-голяма от нас.
|
Съб Дек 08, 2012 10:58 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Аз се сещам за 7 победи, които съм гледал над говедата (3 от тях за купата) и 8 над чорбата! Няма да се предаваме, изостанахме доста, но пролетта ще наваксваме.
Съб Дек 08, 2012 11:37 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Starata Shkola написа: Айде стига сте плакали ами се организирайте за Пловдив. Легнали, станали, сателити, този мач мина. Сега е мача на истината. Който от вас се счита, че полягва или е кретен или нечия подлога нека си остане такъв. Аз както и много слависти сме достойни и сериозни хора, каквито са били нашите деди слависти. Престанете с този комплексарски негативизъм това е само една игра с грозно българско лице за сега. Бъдете достойни СЛАВИСТИ или се скрийте. Не погребвайте бялата идея тя е много по-голяма от нас. ето, това е истината !! САМО СЛАВИЯ !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Дек 09, 2012 10:22 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - """""Левски"""""
white_man написа: Starata Shkola написа: Айде стига сте плакали ами се организирайте за Пловдив. Легнали, станали, сателити, този мач мина. Сега е мача на истината. Който от вас се счита, че полягва или е кретен или нечия подлога нека си остане такъв. Аз както и много слависти сме достойни и сериозни хора, каквито са били нашите деди слависти. Престанете с този комплексарски негативизъм това е само една игра с грозно българско лице за сега. Бъдете достойни СЛАВИСТИ или се скрийте. Не погребвайте бялата идея тя е много по-голяма от нас. ето, това е истината !! САМО СЛАВИЯ !!! кое е истината бе пич, кой плаче за да е истина, просто искаме победи над говеждите отбори, а ти вземи ела на един мач не е оправдание, че си на години и от далеч и аз горе долу съм на твоите години пък не пропускам мач на любимият ми отбор, а ти седиш във форума и ръсиш акъли...
|
Нед Дек 09, 2012 5:54 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Няма как да бием говедата с тоя смешен състав, затова не се ядосвайте! Вината не е на Вили, а на Джак Даниелс, който гонеше който не трябва и взимаше боклуци. Може би Златинов трябваше да е титуляр срещу говедата, а не да се залага на защитна формация само с Лазаров напред. Интересно ми е сега Вили като поиска да прави добра селекция, ВС дали ще се съгласи или пак ще го отреже? Надявам се да пробутаме някъде Попара, Генев и двамата Димитровци. Пенсионерите няма накъде да ги пращаме, те вече си плачат за пенсия.
Нед Дек 09, 2012 6:36 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: "Славия" - """"""Левски""""""
White Hart Lane написа: white_man написа: Starata Shkola написа: Айде стига сте плакали ами се организирайте за Пловдив. Легнали, станали, сателити, този мач мина. Сега е мача на истината. Който от вас се счита, че полягва или е кретен или нечия подлога нека си остане такъв. Аз както и много слависти сме достойни и сериозни хора, каквито са били нашите деди слависти. Престанете с този комплексарски негативизъм това е само една игра с грозно българско лице за сега. Бъдете достойни СЛАВИСТИ или се скрийте. Не погребвайте бялата идея тя е много по-голяма от нас. ето, това е истината !! САМО СЛАВИЯ !!! кое е истината бе пич, кой плаче за да е истина, просто искаме победи над говеждите отбори, а ти вземи ела на един мач не е оправдание, че си на години и от далеч и аз горе долу съм на твоите години пък не пропускам мач на любимият ми отбор, а ти седиш във форума и ръсиш акъли... Не мога да се обръщам към тебе с ..."пич".... Ходил съм на мачове, спокойно..... Не се оправдавам че съм на години... възрастта не е порок... И не ръся акъл, най малкото на теб, защото, никога не правя непожелано добро,....просто изказвам мнение във форума.... Това стига ли ти?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Дек 09, 2012 7:50 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Като паднахме от "Ботев" (Вр) нямаше толкова реване...
|
Нед Дек 09, 2012 11:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
rzEtw написа: Като паднахме от "Ботев" (Вр) нямаше толкова реване... То при Кукушев всеки мач беше ясен 
|
Пон Дек 10, 2012 12:16 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Стараят се, играят, борят се. Сър Макларън сменя тактиките, пробва..... аз това искам, да има желание. Другото е вече до възможности.
|
Пон Дек 10, 2012 7:02 am |
|
 |
|