Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:15 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  Следваща
 Селекцията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията
Момчил написа:
няма как да дойде при нас, говедата ще го прилапат

"""Левски"" не е единственият вариант за бъдещето ми. Имам предложения. Не искам да коментирам официално от къде идват те. Почти съм се разбрал с един отбор. Това е, нищо повече няма да кажа", са думите на Василев.
На мен пък ми звучи, че се е разбрал с друг отбор, не говедата. Ако е придобил пернишки манталитет никога няма да отиде на Гейарена.

Чет Дек 13, 2012 7:55 pm
Профил
Модератор
Аватар

Да сега като го прочетох и на мен така ми звучи. Не е до манталитета, имаше един много добър футболист навремето - Тони Евтимов, който не цепеше басма на говедата и те като поискаха да го купят той им отказа! Преди това говедата често пазаруваха от Миньоро.

Чет Дек 13, 2012 8:52 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се е отказал от идеята да привлече на "Овча купел" Милен Василев. В момента бившият играч на Миньор (Перник) е свободен агент.
"Факт е, че разговаряхме. Той обаче ми каза, че предпочита да играе в "Левски" и ще преговаря с тях. В този момент му пожелах успех и реших, че нямаме нужда от този футболист, на когото първото му желание е да стане част от друг клуб", обясни Стефанов.
Освен крилото "белите" имаха желание да се подсилят още с Борислав Стойчев и Крум Бибишков. Първият обаче избра Берое, а вторият подсили Локомотив (Сф).

Да върви на майната си.

Нед Дек 16, 2012 10:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

още един затрит футболист на Герена

Нед Дек 16, 2012 2:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Кои са Петър Петров и Мирослав Иванов? Дайте повече инфо.

Нед Дек 16, 2012 3:03 pm
Профил
Модератор
Аватар

Нормално е да иска да преговаря първо с говедата като там дават повече пари. Дебелия просто не е искал да го вземе!

Нед Дек 16, 2012 4:54 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Вили Вуцов обяви, че в Славия със сигурност ще има поне 3-4 сериозни нови попълнения за всеки пост, като вече имало договорка с 2-3-ма бивши футболисти на „белите”.
„Имаме договорка с 2-3-ма, които са играли в Славия, аз ги познавам и ще се завърнат”, каза той.
„Утре се събираме на стадиона. Основните футболисти излизат в почивка. Тези, които по-малко са играли и някои юноши, ще тренират до петък. След това излизат в почивка. Събираме се на 7 януари.”
„Някои момчета не ги видях в игрови план. Сега ще мога да им обърна повече внимание. Ако смятам, че някои наши юноши са по-добри, ще им обърнем внимание”, обеща младият треньор пред Канал 3.

Нед Дек 16, 2012 7:40 pm
Профил
Луд за връзване

saract написа:
Кои са Петър Петров и Мирослав Иванов? Дайте повече инфо.

ПЕТЪР ПЕТРОВ АЛЬОШЕВ, А МИРО Е ЮНОША

Нед Дек 16, 2012 8:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Кои ли са тези бивши играчи на Славия които се връщат при нас? Моите предположения:
1.Галин Иванов - така и не си намери място в Литекс, а с Вили се познават добре и вече работиха добре. Със сигурност и живота в Ловеч няма как да не е поомръзнал на Галинчо.
2.Николай Петров или Николай Дюлгеров. Имаме нужда от опорен халф /за мен и двамата са по добри от Сандански/, познават се с Вуцов и имат проблеми в клубовете си. Въобще няма да се учудя ако и двамата се върнат на Овча купел. Всъщност това са най реалните опции.
3.Димитър Рангелов - прекалено добър вариант за да стане. Но не трябва да се изключва.
Иначе други варианти са: Влади Романов, Дани Пеев, Димитър Воденичаров. И доста други които вероятно пропускам.

Нед Дек 16, 2012 8:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Галин си е добре там при чалгата

Нед Дек 16, 2012 9:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  Следваща