Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Вуцомер за януари
TVV написа: Продължавам да му нямам доверие, защото засега с нищо не го е заслужил. Аз съм капризен и ще си променя мнението, когато Джуниър постигне едно от тези неща: - Завърши със Славия в тройката в крайното класиране; - Бие ""Левски"" в мач от значение (ако в последния кръг те няма за какво да играят, няма да се брои); - Спечели Купата на България.
Високи цели, но необходими, за да повярвам в него, или впрочем в който и да е треньор на Славия от Кано (лека му пръст) насам. Това, че надиграхме и бихме и в двата мача "Ботев" не е малко постижение - тим, който ни превъзхожда в момента с почти всичко.  Още повече след сбирщината и разрухата, която завари. Вили заслужава пълен кредит на доверие, та ако ще и да отпаднем от Миньор за Купата и да завършим малко над чертата за изпадащите, колкото и да ни е срам и да ни боли ... Вили завари една кочина, разнебитена за сезон и половина от Кушев и с 3 месеца подготовка и нови футболисти не можеш да промениш изцяло този хаос, оставен от предишния треньор, както и насадения пораженчески манталитет от години в тоя клуб. Той неслучайно си каза, че първо иска да научи играчите да не губят, а после и да печелят.  Вили е много подценяван и подиграван, но всъщност е доста умен мъж и си разбира от работата, вярно - има ексцентрично държание и странни методи. Той ще прави грешки и дори глупости - човек е. Но никога не бива да забравяме какво завари и как се представяхме при Кукушев.  Така че нека не съдим прекалено строго и отрано Вуцов и му дадем доверието си. 
|
Сря Яну 09, 2013 1:15 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: TVV написа: Продължавам да му нямам доверие, защото засега с нищо не го е заслужил. Аз съм капризен и ще си променя мнението, когато Джуниър постигне едно от тези неща: - Завърши със Славия в тройката в крайното класиране; - Бие """Левски""" в мач от значение (ако в последния кръг те няма за какво да играят, няма да се брои); - Спечели Купата на България.
Високи цели, но необходими, за да повярвам в него, или впрочем в който и да е треньор на Славия от Кано (лека му пръст) насам. Това, че надиграхме и бихме и в двата мача "Ботев" не е малко постижение - тим, който ни превъзхожда в момента с почти всичко.  Още повече след сбирщината и разрухата, която завари. Вили заслужава пълен кредит на доверие, та ако ще и да отпаднем от Миньор за Купата и да завършим малко над чертата за изпадащите, колкото и да ни е срам и да ни боли ... Вили завари една кочина, разнебитена за сезон и половина от Кушев и с 3 месеца подготовка и нови футболисти не можеш да промениш изцяло този хаос, оставен от предишния треньор, както и насадения пораженчески манталитет от години в тоя клуб. Той неслучайно си каза, че първо иска да научи играчите да не губят, а после и да печелят.  Вили е много подценяван и подиграван, но всъщност е доста умен мъж и си разбира от работата, вярно - има ексцентрично държание и странни методи. Той ще прави грешки и дори глупости - човек е. Но никога не бива да забравяме какво завари и как се представяхме при Кукушев.  Така че нека не съдим прекалено строго и отрано Вуцов и му дадем доверието си.  
|
Сря Яну 09, 2013 6:49 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Това, че бихме майничките в двата мача, в никакъв случай не е заслуга на Овньо. Просто футболистите спряха да бойкотират мачовете. След изгонването на Златинов - НЕ!
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Сря Яну 09, 2013 9:25 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
TVV написа: Продължавам да му нямам доверие, защото засега с нищо не го е заслужил. Аз съм капризен и ще си променя мнението, когато Джуниър постигне едно от тези неща: - Завърши със Славия в тройката в крайното класиране; - Бие ""Левски"" в мач от значение (ако в последния кръг те няма за какво да играят, няма да се брои); - Спечели Купата на България.
Високи цели, но необходими, за да повярвам в него, или впрочем в който и да е треньор на Славия от Кано (лека му пръст) насам. Колегата съвсем правилно е обобщил. Това са абсолютно задължителни условия, за да дадем малко кредит на доверие на един НЕславист. Като това са съвсем скромни изисквания. Бих добавил и конкретни промени в поведението и задължително сваляне на веригата от врата! Искам треньори с поведение, възпитание и отношение като бате Кано! Всичко друго е прекланяне на глава пред говеждо-чорбарската гилотина!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Сря Яну 09, 2013 10:35 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Не на ланеца:)))
|
Сря Яну 09, 2013 2:34 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Аз съм скромен и единственото ми изискване към всеки треньор на Славия е победа над говедата. След това вече мога да го нарека успешен. Вили е пичага но е говедо до мозъка на костите си и мачовете под негово ръководство срещу подуене го доказват. Много бяха хубави победите срещу "Ботев",но защо по-дяволите нямаше нищо от това и срещу подуене ?
Като прибавим букарев, колев, дюлгера и галинчо - вечните футболни чергари, нещата си отиват на "искам да завършим само с три загуби" ( разбирай задължителна такава срещу сините).
Хубаво е също да не забравя, че ние сме Славия, а не "Марек" или "Спартак", защото погледнете изказването на Трендо и колко интелигентност и премереност лъха от него и после вижте Вили. Но това ще му го простя по-лесно от надупването на говедата.
ПП: Джамбазки ни докара до трети зимата и след това сложиха Радко.
_________________ 100
|
Сря Яну 09, 2013 9:52 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Josif написа: Аз съм скромен и единственото ми изискване към всеки треньор на Славия е победа над говедата. След това вече мога да го нарека успешен. Вили е пичага но е говедо до мозъка на костите си и мачовете под негово ръководство срещу подуене го доказват. Много бяха хубави победите срещу "Ботев",но защо по-дяволите нямаше нищо от това и срещу подуене ?
Като прибавим букарев, колев, дюлгера и галинчо - вечните футболни чергари, нещата си отиват на "искам да завършим само с три загуби" ( разбирай задължителна такава срещу сините).
Хубаво е също да не забравя, че ние сме Славия, а не "Марек" или "Спартак", защото погледнете изказването на Трендо и колко интелигентност и премереност лъха от него и после вижте Вили. Но това ще му го простя по-лесно от надупването на говедата.
ПП: Джамбазки ни докара до трети зимата и след това сложиха Радко. Много съм съгласен!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Чет Яну 10, 2013 11:03 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Победите срещу "Ботев" бяха хубави, но за мен са само стъпка към крайната цел. Ако навремето беше победил футболните гиганти от Чавар Етрополе, сигурно щях да му имам повече доверие в момента, но онзи провал, който на практика ни лиши от купата, още силно ми тежи.
|
Чет Яну 10, 2013 7:04 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Чет Яну 10, 2013 8:03 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Все едно слушам Дебелия...  А точно негова е вината, че останахме без легенди, без ветерани, без собствени юноши, въобще - без слависти. И сега трябва да сме поклонници на разни Главочи, Кокали, Кукушевци и т.н. смешници... Последните ми надежди са свързани с Благо, Чавдар и Митко. Дано един ден като приключат състезателната си кариера обвържат живота си със Славия.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пет Яну 11, 2013 9:11 am |
|
 |
|