Автор |
Съобщение |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
 Re: Селекцията
Ако трябва да сме честни има 2-3 футболисти в момента, които можем да ги определим като класни. Другите са на средното или малко над средното ниво за "А" група. Така, че не е болка за умиране, когато се разделяме с играчи като Влади Златинов, който освен от наказателни удари не беше кой знае колко ефективен за "9-ка".
|
Сря Яну 09, 2013 7:48 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Митко Рангелов е горе долу ок, но аз лично предпочитам Тошко Праматаров. Вкарваше по 4-5 на мач. Дано треньорското ръководство направи нужното и да го върне в състава!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Сря Яну 09, 2013 8:37 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Разбирам ви хумора, но се си мисля, че идва в повече..... всъщност...без значение е. така никога няма да направим нещо, нито като отбор, нито като привърженици.
|
Сря Яну 09, 2013 9:11 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Абе сбирток е цялата работа ама карай да е весело. Важното е, че в школата играят 400 деца 
_________________ 100
|
Сря Яну 09, 2013 9:42 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
atm написа: Разбирам ви хумора, но се си мисля, че идва в повече..... всъщност...без значение е. така никога няма да направим нещо, нито като отбор, нито като привърженици. Само хумор остава. Докато сме съгласни Славия да е сбор от говедо-чорбарски забравени "таланти" и поп-фолк фурии, поне да се посмеем. За мен като славист на първо място най-важно е да има възпитание, поведение, спортменство, интелект, култура, а чак след това победа като краен резултат в мач. Ще продължавам да идвам на мачове, но за съжаление няма да мога да се идентифицирам до край с тая трупа. Съжалявам.
|
Чет Яну 10, 2013 11:07 am |
|
 |
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
Извинявам се за въпроса, но ти в коя година живееш.
|
Чет Яну 10, 2013 1:02 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
Правилно се извиняваш. Неуместен е. Всеки сам с разбиранията. Мнението ми е лично и не задължава никого.
|
Чет Яну 10, 2013 2:15 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
Мисълта ми е тази, че от години сме отбор без идентичност, което не подхожда на претенциите ни за гордост, постижение, 100-годишна история. Трябва да се стремим към същинската ни идентичност, поне ние - славистите.
Няма как днес вече да накарам примерно баща си да дойде на мач. Така е с още хиляди други и затова публиката е малко.
И поенеже темата е конкретна по селекцията, имайки предвид гореспоменатото, не можем да взимаме подбрани с конкурс олигофрени или левенти от димитровградския хайлайф. Не важи за всички, но изброените вече конкретни примери са много.
|
Чет Яну 10, 2013 5:18 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Предложението ти е утопично. Невъзможно!!!
За да имаме отбор какъвто искаш ти трябва ние да играем...само дето сме по 100 кила, а и годинките не са ни малко...късничко е дет се вика:))
|
Чет Яну 10, 2013 8:21 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Повечето от нас обаче в определени моменти забравят кой ни е президент... 
Чет Яну 10, 2013 8:45 pm |
|
 |
|