Автор |
Съобщение |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
 Re: Вуцомер за януари
Tony Adams написа: Все едно слушам Дебелия...  А точно негова е вината, че останахме без легенди, без ветерани, без собствени юноши, въобще - без слависти. И сега трябва да сме поклонници на разни Главочи, Кокали, Кукушевци и т.н. смешници... Последните ми надежди са свързани с Благо, Чавдар и Митко. Дано един ден като приключат състезателната си кариера обвържат живота си със Славия. Съгласен съм с първата част на твоя коментар. И най-малко феновете трябва да се примиряваме с това, ами да държим на високи критерии и морал. Инак се съмнявам, че точно Благо, Чавдар и Митко ще променят това. Те са по-скоро деца на сегашната Славия, а не на тази, за която с теб говорим. Но пак би било вероятно някакво начало. Знам ли...
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пет Яну 11, 2013 10:27 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
След вчерашните трансферни саги е време за оставки!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пон Яну 21, 2013 9:59 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
asterix написа: След вчерашните трансферни саги е време за оставки! 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Яну 21, 2013 10:10 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ДА, ДА И ДА! ЗА СЕГА Е ДА! Човека мисли и действа. Преди години един "не уважаван" от нас човек попита един тъп /и все още такъв/ журналист : - Абе, ти къщичка за пиленца правил ли си? Някой от вас управлявал ли е хора, персонал, съблекалня..... дори и трамвай?
|
Пон Яну 21, 2013 9:03 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
asterix написа: След вчерашните трансферни саги е време за оставки! Докато Венци е президент нема да стъпна на стадиона, ей. ЕЙ !!!
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Яну 21, 2013 9:06 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Докато не отворят и втория вход на сектор А, нема да им стъпнем!
Пон Яну 21, 2013 10:36 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Яну 29, 2013 11:59 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Chelsea_69 написа: asterix написа: След вчерашните трансферни саги е време за оставки! Докато Венци е президент нема да стъпна на стадиона, ей. ЕЙ !!! Тебе те знам ! Ти си ходиш по мачове и само лъжеш, че няма да им стъпиш ...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Яну 30, 2013 12:48 am |
|
 |
|