Всичко за А ФГ - резултати, слухове, новини и жълтини
Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Всичко за А ФГ - резултати, слухове, новини и жълтини
kober_5bb написа: Евала бацета саракт, атм, йосиф! Когато не намирате щастието в собствения си отбор - намерето го в нещастието на другите отбори. А така, бацета саракт, атм, йосиф! По-грозно нещо не бях чел скоро! Евала бацета саракт, атм, йосиф! Как може във форум където: asterix написа: За мен като славист на първо място най-важно е да има възпитание, поведение, спортменство, интелект, култура, ... Питам? Възпитанието и хумора са 2 различни неща, приятелЮ мой. аз лично винаги съм уважавал Локо, но..... Когато ние бяхме зле, Вие какво правихте? когато Ви легнахме за да сте изкуствено 3ти, вие скандирахте "бели педераси". Единственото ви забавление през последните години е да причакате някой "евреин" някъде и да го набиете. защо никога не се обединихте с нас против синьо червената мъгла? Моето възпитание, не ми позволява да Ви обидя, но чуството ми за хумор ми позволява да се избъзикам, така както го и правя с любимият ми отбор.
|
Чет Яну 10, 2013 5:17 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мен лично Локо (Сф) ме интересува дотолкова, доколкото ако може да удари комунистите и да ни улесни по пътя за Купата. Защо да не се срещнем двата отбора на финала, какво по-хубаво от това - хем да видим кой е повече и на терена, и на трибуните.  Пак за себе си казвам - винаги съм уважавал Локо (София) в пъти повече, отколкото животинските грандове и селско-феодалните новосформирани отборчета тип Литекс. Това че някои ваши и наши фенове обичат по-екстремни преживявания, си е друга тема.
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пет Яну 11, 2013 1:25 am, променена общо 1 път
|
Чет Яну 10, 2013 8:20 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
И аз смятам, също като Викторчо, че един финал между нас и Локото би бил чудесно преживяване.
_________________ 1913
|
Чет Яну 10, 2013 9:29 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
kober_5bb написа: Евала бацета саракт, атм, йосиф! Когато не намирате щастието в собствения си отбор - намерето го в нещастието на другите отбори. А така, бацета саракт, атм, йосиф! По-грозно нещо не бях чел скоро! Евала бацета саракт, атм, йосиф! Как може във форум където: asterix написа: За мен като славист на първо място най-важно е да има възпитание, поведение, спортменство, интелект, култура, ... Питам? Ти сериозно ли ?  Това са си най-обикновени закачки, никой не им желае лошо на буферите. Да са живи и здрави още дълго, че и без друго друг софийски отбор не можем да бием.
_________________ 100
|
Пет Яну 11, 2013 12:29 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Винаги съм уважавал Локо Сф. Има много неща, които ни обединяват с тях. Най-вече злощаснтата съдба и както atm по-горе спомена - синьо-червената мъгла.
Баба ми ми разказа, как преди много години е била на мач Славия-Локо и бялата агитка е приветствала Локомотив с възгласи "пуф-паф". Дано да доживеем пак такива взаимоотношения между отбори и фенове.
"Евреи", "буфери", "педерасти" - дано този период отмине и е плод на индивидуална простотия.
Инак пак съм съгласен с atm, за сегашното състояние и на нашите и на вашите си трябва хумор. Инак си е за рев.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пет Яну 11, 2013 10:37 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Астерикс имай предвид че омразата,злобата и агресията идват от "Надежда".При това в колосални размери.И да се правиме на глухи и сляпи няма никакъв смисъл.Имало е и периоди на по добри отношения между двата клуба.Имало но вече ги няма.Това е реалността.
|
Пет Яну 11, 2013 10:41 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Ицо добре му сипа на Майкъла 
Пет Яну 11, 2013 6:24 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Doko Sf si ostavat kravniat ni vrag za vinagi Gigata da gi zakriva nai nakraia teia oligofrni
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Яну 13, 2013 1:28 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
CategoryC написа: Doko Sf si ostavat kravniat ni vrag za vinagi Gigata da gi zakriva nai nakraia teia oligofrni Невероятна глупост си написал. Такова поведение е характерно за феновете на Септемврийско знаме и Витоша!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Вто Яну 15, 2013 10:55 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Яну 17, 2013 11:03 am |
|
 |