Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Следваща
 Селекцията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията
Тошко Янчев пристигна в лагера на Славия

Новото попълнение на Славия Тодор Янчев пристигна в лагера на белите малко преди обяд. Бившият капитан на ЦСКА ще се включи в следобедното занимание на отбора, което е предвидено за 15.30 часа на Градския стадион в Сандански.

Тодор Янчев имаше оферта от Черно море, но предпочете да остане в София и след разговор със старши треньора Велислав Вуцов се е съгласил да подсили отбора за 100-годишнината на клуба.

Заедно с Тодор Янчев пристигна и юношата на клуба Спас Георгиев, който изкара есенния полусезон в Монтана под наем. По настояване на Вили Вуцов младият футболист се завръща в отбора.

Вили Вуцов привлече Тошко Янчев

Ще играе за Славия до края на сезона

Тодор Янчев вече е футболист на Славия. Новината разкри лично треньорът на „белите" Велислав Вуцов в интервю за Topsport.bg. Така само в рамките на няколко дни столичани се подсилиха с двама много опитни футболисти, след като взеха и Тодор Колев.

„Разбрахме се с Тошко Янчев. Той е много опитен играч и има с какво да помогне на отбора. Освен него взехме и друг играч с много двубои зад гърба си - Тодор Колев. Целта, която преследваме с тези трансфери е първо да се вкара опит в отбора, респект и контрол над съблекалнята и отбора", сподели Вили Вуцов пред Topsport.bg.

„От друга страна с тези трансфери ще се засили конкуренцията. С Тошко Янчев се разбрахме да остане в Славия до края на сезона. Той идва от ЦСКА със свободен трансфер, няма да плащаме за него. Ако и двете страни сме доволни след 6 месеца - ние от него и той от нас, то тогава ще му предложим удължаване на договора", каза още Вили Вуцов.

Пон Яну 21, 2013 12:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Ясно Спас Георгиев е мечтания нападател.

Пон Яну 21, 2013 1:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Ясно Спас Георгиев е мечтания нападател.

Какъв "нападетел" е Спас - Вили съвсем се е объркал

Пон Яну 21, 2013 2:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира специално за Topsport.bg преминаването на Тодор Янчев в лагера на "белите", както и подготовката, която тече по тържествата около честването на 100 години от създаването на клуба.

„За Тошко Янчев мога само да кажа, че бял човек идва при бели хора", типично в свой стил сподели босът на Славия.

„Ние не взимаме футболиста, а лидера Тошко Янчев. Не искам да говоря дали ЦСКА са направили грешка, като не са го задържали, защото това са отношения между играча и ръководството и нямам право да се меся", продължи да обяснява Венци Стефанов.

„Нека не избързваме да гадаем какво ще стане след края на сезона и дали Янчев ще остане при нас и за следващия шампионат. Ако се харесаме взаимно няма да има никакви проблеми да бъде продължен неговия договор", допълни Стефанов.

„Що се отнася до тържествата, които предстоят почти сигурно е, че на 10-и април в зала 1 на НДК ще има голямо тържество в по случаи сто годишнината от създаването на Славия. На пазара ще излязат три книги за историята на „белите".

В шампионата ще играем всеки мач за победа и ако заемем място, което ни дава право да играем в европейските клубни турнири, ще бъде добре дошло. Продължаваме с пълна сила да гоним и Купата на България, след като сме на четвъртфинал", допълни Стефанов.

Пон Яну 21, 2013 3:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тодор Янчев пред БЛИЦ: Извиних се на Гонзо и му благодарих

Ще играя с всичките си сили за Славия, но сърцето ми ще остане червено, категоричен е халфът

“Вече съм в Сандански, където Славия е на подготовка. Все още не съм подписал договор, но това ще се случи тези дни. Кога точно – не мога да ви кажа”, заяви пред БЛИЦ доскорошният капитан на ЦСКА Тодор Янчев.

“В събота ми звънна телефона. Номерът беше непознат, но вдигнах. От другата страна на линията бе Велислав Вуцов. Вили ме покани в Славия, после на другия ден се видяхме и се разбрахме. Не искам да избързвам и да обявявам докога ми е договорът. Ще разберете, когато подпиша официално.

След като уточних всичко със Славия, първото нещо, което направих, бе да се обадя на Георги Иванов. Знаете, че Гонзо ме искаше много в Черно море. Почти се бяхме споразумели и беше доста вероятно в понеделник, т.е. днес, да пътувам за Варна. Но в крайна сметка избрах Славия, защото предпочетох да остана в София, а и защото “белите” винаги са били симпатичен отбор. Имат стабилен шеф, добър треньор. Извиних се на Гонзо, че имам окончателно решение, което няма да го задоволи, и му благодарих за поканата. Обадих се и в Нефтохимик, защото и оттам имах оферта. Да, ние с Гонзо бяхме врагове на терена, но в живота не бива да е така. Тук става въпрос за професионализъм и за уважение. Нали така?

Ще играя с всички сили за Славия, но сърцето ми ще остане червено. Не мога да си променя чувствата ей така. Смятам, че “белите” фенове ще ме разберат. Честно казано, допреди няколко дни имаше вариант да се откажа завинаги от футбола. Обаждането на Гонзо обаче ме накара да се замисля. Бях почти приел неговата оферта, когато ме потърси Вили Вуцов. Хайде да не връщаме темата за ЦСКА, че душата ми се свива! Друго засега няма какво да ви кажа, но тези дни, след като подпиша официално, ще говоря повече”, завърши 36-годишният ветеран.

Пон Яну 21, 2013 4:18 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

ДА ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ НА МЕНЕ ТАКИВА С ЧЕРВЕНИ СЪРЦА НЕ МИ ТРЯБВАТ В СЛАВИЯ.

Пон Яну 21, 2013 4:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:

То пък щото всичките останали в отбора ни са с бели сърца... Тошко може да се е родил червен, но никой не може да отрече, че е мъжко момче и не се страхува от нищо и от никой. Вярно е, че ужасно ни обиди, когато беше обезумял при загубата на ст.Славия, но след като после намери сили да ни се извини, значи е разбрал грешката си. Редно е да му простим. А това, че признава откровено и публично, че сърцето ще си остане червено, означава че той не е страхлив лъжец и предател. Това са все постъпки на истински мъж, които са за уважение. Нима предпочитате да сложи бялото шалче и да ни излъже в очите - от днес съм бял до гроб?!? Кое е по-достойно? Да, малко е първичен в реакциите и думите си, но поне е честен и се опитва докрай и по донкихотовски да защитава футболното си име. Не можем да очакваме чудеса, но нека му дадем този шанс - да разбере повече за Славия, да оцени по достойнство нашия клуб и неговата 100-годишна история, пък кой знае - може пък в това негово сърце да е останало място за още една ГОЛЯМА, НО БЯЛА ЛЮБОВ! Това обаче зависи много и от нас, феновете - защото за да се раждат бели сърца, трябва да има не само силни спортисти с дух и воля за победа, но и вярна публика, която да им дава постоянна любов и подкрепа!

Пон Яну 21, 2013 5:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Spiro написа:
saract написа:

То пък щото всичките останали в отбора ни са с бели сърца... Тошко може да се е родил червен, но никой не може да отрече, че е мъжко момче и не се страхува от нищо и от никой. Вярно е, че ужасно ни обиди, когато беше обезумял при загубата на ст.Славия, но след като после намери сили да ни се извини, значи е разбрал грешката си. Редно е да му простим. А това, че признава откровено и публично, че сърцето ще си остане червено, означава че той не е страхлив лъжец и предател. Това са все постъпки на истински мъж, които са за уважение. Нима предпочитате да сложи бялото шалче и да ни излъже в очите - от днес съм бял до гроб?!? Кое е по-достойно? Да, малко е първичен в реакциите и думите си, но поне е честен и се опитва докрай и по донкихотовски да защитава футболното си име. Не можем да очакваме чудеса, но нека му дадем този шанс - да разбере повече за Славия, да оцени по достойнство нашия клуб и неговата 100-годишна история, пък кой знае - може пък в това негово сърце да е останало място за още една ГОЛЯМА, НО БЯЛА ЛЮБОВ! Това обаче зависи много и от нас, феновете - защото за да се раждат бели сърца, трябва да има не само силни спортисти с дух и воля за победа, но и вярна публика, която да им дава постоянна любов и подкрепа!

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Яну 21, 2013 6:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

white_man написа:
Spiro написа:
saract написа:

Съжалявам момчета, но е крайно време да излезете от мечтите си да да дойдете в реалността.
Имам и въпрос към "знаещите" - къде е нашият Тодор Янчев?
Надявам се НИКОГА, докато е в СЛАВИЯ той да не коментира 4-буквието, както и Вили ЛС !
Надявам се да възпитаме и БЕЛИ ДУШИ.
Но четейки отдавна тук имам и въпрос към Вас, не ми отговарайте, а се замислете - абе как понасяте себе си, се така мразещи?

Пон Яну 21, 2013 8:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Вуцов: Янчев е 200% професионалист

Тошко е сериозно момче, Славия е сериозен отбор, заяви наставникът на "белите"

Треньорът на Славия Велислав Вуцов заяви, че е много доволен от привличането на бившия капитан на ЦСКА Тодор Янчев. Наставникът на "белите" сподели, че халфът се е съгласил на по-скромни финансови условия в сравнение с тези, които са му били предложени в Черно море. Полузащитникът също така се е отнесъл джентълменски към Славия, заявявайки че не желае евентуално да се окаже в тежест на клуба, в случай, че не оправдае доверието през пролетния полусезон. Поради тази причина той е сключил договор до лятото, като има опция за удължаването му.

"Тошко Янчев е сериозно момче, Славия е сериозен отбор. Той пожела да има един ден и аз уважих неговото решение. Казах му, че няма да му се сърдя, каквото и да реши. Той ми беше казал, че в събота след контролата ни, ще ми каже окончателно - да или не. Много бързо се чухме и той ми потвърди, че идва при нас. Това ме радва и съм доволен, че един сериозен футболист - първо сериозен като име, второ - сериозен като авторитет, трето - не е тайна, че ние в България се познаваме, това е един професионалист на 200%", заяви Вуцов.

"Ще разчитам на опита му в средата на терена. Той е опитен човек, който ще помогне за внедряването на младите в отбора. Бъдете убедени, че няма да се откажа и няма да спра от това да внедря млади футболисти в Славия. Има голяма вероятност до края на подготовката един млад играч да дойде в нашия отбор", продължи пред btv наставникът на "белите".

Относно въпроса за селекцията, Вуцов коментира: "Когато някой пропусне по-голямата част от подготовката, той после и да се появи, няма да свърши работа. Ние гласим пет контролни мача да играем в Турция и след това още един, общо 6 срещи. Това в България не са контролни мачове, а проверки на моментното състояние. Дотам ще работим изцяло за физика, сила, бързина, скорост. Футболът ще е по-малко предвид етапа, на който се намираме. Този, който дойде, ако дойде, трябва да е подготвен и да бъде в добро състояние. Експерименти - да вземем някой в последната седмица, няма да правим. Нито аз ще го познавам, нито отборът ще го познава, нито той ще познава ситуацията."

Пон Яну 21, 2013 11:58 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Следваща