Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 11:21 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Вуцомер за февруари 

Справя ли се щаба?
ДА 82%  82%  [ 23 ]
НЕ 18%  18%  [ 5 ]
Общо гласове : 28

Вуцомер за февруари 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Вуцомер за февруари
Така е. Няма значение дали е Калиакра или Черно море, Вили винаги е "в джаза", дава това, на което е способен и не се щади. Да, говедо е, но му пука защо и как губим или печелим ( ние - Славия). Аз ценя това, че на него му пука ! Защото на много малко хора в БГ, не само във футбола, а като цяло на работното им място, не им пука, важното за тях е да симулират работа и да си прибират парите. А Вили се мъчи, по негов си начин, просташки може би, но се опитва.

Няма слависти, които да ръководят и управляват този клуб от треньорската скамеика или Вип ложата. Или ако има, времето, в което искат да докажат славистката си същност, не е дошло. Трябва да се примирим и да гледаме реално, както и да ценим хората, за които им пука за ставащото в този клуб по някакъв начин..

Малко ни е била "ерата Кушев", или поне на някои хора..

Вто Фев 12, 2013 11:13 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

SaKrAnTo 1913 написа:
Така е. Няма значение дали е Калиакра или Черно море, Вили винаги е "в джаза", дава това, на което е способен и не се щади. Да, говедо е, но му пука защо и как губим или печелим ( ние - Славия). Аз ценя това, че на него му пука ! Защото на много малко хора в БГ, не само във футбола, а като цяло на работното им място, не им пука, важното за тях е да симулират работа и да си прибират парите. А Вили се мъчи, по негов си начин, просташки може би, но се опитва.

Няма слависти, които да ръководят и управляват този клуб от треньорската скамеика или Вип ложата. Или ако има, времето, в което искат да докажат славистката си същност, не е дошло. Трябва да се примирим и да гледаме реално, както и да ценим хората, за които им пука за ставащото в този клуб по някакъв начин..

Малко ни е била "ерата Кушев", или поне на някои хора..

Е това вече ми харесва. Ставаш позитивен! :D :D

Сря Фев 13, 2013 7:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

asterix написа:

1. Слависткото не е само на стадиона и не трябва да бъде само там. Слависти са и тези, които не идват на стадиона, защото не харесват това, в което се е превърнала Славия, .....

Хубаво де, къде са тези "слависти" при честванията тази година?
На първата сбирка за учредяване на ИК 100 г. Славия се поиска от всички нещо много елементарно - да напишат на едно листче имената и телефони или адреси на хора, които познават и са слависти. Тук не става вече дума за футбол, ВС и т.н. , става дума за Славия. Знаеш ли колко имена се получиха? Познай!
Ако кажеш не са били, защо не са били? Нали са слависти.
Знаеш ли колко хора поемат да свършат нещо за организацията на 100 годишнината? Познай?
За съжаление това са само тези с които спориш непрекъснато. :(

Сря Фев 13, 2013 7:14 am
Профил
Луд за връзване

atm написа:
asterix написа:

1. Слависткото не е само на стадиона и не трябва да бъде само там. Слависти са и тези, които не идват на стадиона, защото не харесват това, в което се е превърнала Славия, .....

Хубаво де, къде са тези "слависти" при честванията тази година?
На първата сбирка за учредяване на ИК 100 г. Славия се поиска от всички нещо много елементарно - да напишат на едно листче имената и телефони или адреси на хора, които познават и са слависти. Тук не става вече дума за футбол, ВС и т.н. , става дума за Славия. Знаеш ли колко имена се получиха? Познай!
Ако кажеш не са били, защо не са били? Нали са слависти.
Знаеш ли колко хора поемат да свършат нещо за организацията на 100 годишнината? Познай?
За съжаление това са само тези с които спориш непрекъснато. :(

Не мога да ти кажа кой кога къде е бил или не е бил. Абсурдно е дори да ми го задаваш този въпрос? Мога ли да бъда адвокат на всички ида знай кой и защо не е бил някъде? И това ли е основната тема на „спора“? Говорим си, всеки изказва мнение. Аз съм против левскарите и цесекарите на килограм в Славия и това е. Не отварям тема за честването на 100-годишнината. Затова си има други дискусии и теми.

Сря Фев 13, 2013 10:19 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Искренно се надявам Вили да успее най-после в Славия и отборът да върви. Не само за 100-годишнината, ами и след това! Дано да се опровергаят съмненията ми, че това ще стане.

Просто не харесвам определени индивиди в Славия, които неколкократно съм посочвал. Писна ми все да сме все 7-8 в класирането и всяка година да се ядосваме за едни и същи неща.

Сря Фев 13, 2013 10:35 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

asterix написа:

Просто не харесвам определени индивиди в Славия, които неколкократно съм посочвал. Писна ми все да сме все 7-8 в класирането и всяка година да се ядосваме за едни и същи неща.

E, не си съвсем прав. Вече не се явосваме, че не участваме в Интертото. УЕФА просто закри турнира. :D Сега Бащицата се кефи, че отношението му към ИТ е било правилно. Фактът, че при 4-5 класирания за този силен международен турнир се отказахме от участия, достатъчно красноречиво говори за отношението на Венци към Европа. Това не зависи от треньорите.

Сря Фев 13, 2013 11:32 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Говеда, прасета, буфери, не знам какви си - всеки, който облече бялата фланелка, е вече славист. По цял свят също е така, важното е какво даваш на клуба си. Оставям настрани игричките на дребно и едро на Дебелия и подобните му.

Време е да се отървем от този комплекс кой откъде идва и накъде отива. Колкото и да не е без значение.

Сря Фев 13, 2013 11:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ама то кои футболисти са слависти и ги броим за наши освен Чавдар, Благо и Митко Рангелов, че нещо не мога да се сетя :roll: Може би и Илийката Илиев, с когото постъпиха много грозно впрочем, но той си е на годинки вече :roll:

Чет Фев 14, 2013 12:37 am
Профил ICQ
Луд за връзване

seth написа:
asterix написа:

E, не си съвсем прав. Вече не се явосваме, че не участваме в Интертото. УЕФА просто закри турнира. :D Сега Бащицата се кефи, че отношението му към ИТ е било правилно. Фактът, че при 4-5 класирания за този силен международен турнир се отказахме от участия, достатъчно красноречиво говори за отношението на Венци към Европа. Това не зависи от треньорите.

Аз мисля, че всяка година бяхме с едно място зад това, дето даваше право за Интертото. И после веднъж тия пред нас в класирането се отказаха, ние придобихме право, но веднага също се отказахме :D Отношението на Венци е ясно от години. И статуквото няма да се промени с години. Прав си, че няма за какво да се ядосваме.

Чет Фев 14, 2013 10:39 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Абе 4 или 5 пъти баш си бяхме зад местата за евроквота и точно в зоната ИТ, но пускахме ""Спартак"", ""Марек"", "Кюстендил", "Черно море".... Но това е без значение.Иначе това за славистите..., съгласен съм и с Петър Дяков и с останалите. От една страна много от легендите ни не са юноши на клуба - Жужо е от Раднево, Чаво е от Своге, Кано е от Ботевград, Пешо Александров е от Карлово. Почнали са в местните клубове, откъдето идват при нас. Но тези клубове са малки и без претенции и затова не се помни. В професионалния футбол е важно в момента къде играеш, но пък какво му е професионалното на нашия футбол? Едва ли някой в "Реал" и "Юнайтед" се тръшка, че имат по 1-2 ма от школата титуляри. Но пък не се скъсват да купуват и продават от и на "Барса", "Ливърпул", "Сити" и пр.

Пет Фев 15, 2013 1:00 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3