Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията
Тамбура днес се е отличил с пропуски срещу грузинците.Май няма да го бъде.
|
Вто Фев 12, 2013 7:40 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Матцуй е направил страхотно полувреме! Надявам се, че бързи футболисти като Галин и П. Димитров ще може да играе.
|
Сря Фев 13, 2013 7:03 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Старши треньорът на Славия - Велислав Вуцов, успя да привлече в редиците на "белите" поредния футболист, в който се беше прицелил. С тима от столичния квартал "Овча купел" договор за две години подписа халфът Антонио Ливраменто.
|
Сря Фев 13, 2013 10:26 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Със смесени чувства посрещам този трансфер, дано Вили се окаже прав в привличането му. 
|
Сря Фев 13, 2013 11:13 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Маркиньос пред SL: В София съм, може да подпиша с ЦСКА
Имам оферта от чужбина, още не съм решил бъдещето си, каза бразилецът
Националът на България и бивш футболист на ЦСКА - Маркос Маркиньос, заяви пред Sportline.bg, че вече е в София и би се върнал на "Армията". Както е известно, бразилецът бе спряган за ново попълнение на "Ботев" (Пловдив) или Славия. Той разкри пред нашата медия, че за момента не преговаря с тези клубове.
"Да, вече съм в София, пристигнах снощи. За Славия и "Ботев" - няма нищо, не преговарям с тях за момента. Имам една оферта от чужбина, чакам такива от български клубове. Няма да остана в Китай, търся нови варианти. Тук винаги съм се чувствал прекрасно - аз и моето семейство. В близките дни ще видим какво ще стане. Сега почивам, не тренирам с отбор", каза Маркиньос.
На въпрос дали би се върнал в ЦСКА, той заяви: "Винаги! Стига да ме поискат, ще подпиша с ЦСКА".
|
Сря Фев 13, 2013 4:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Какъв Маркиньос ние се уредихме с Лимвраменто.
|
Сря Фев 13, 2013 4:24 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Какъв Маркиньос ние се уредихме с Лимвраменто. Начиии... имам един приятел, Руси Начков. Секо лето ритахме на село... Много я пипа топката... Два три пъти го викат в отбора на с. Медковец. Голема надежда, а е и младо момче... 2002 г. се ожени, значи да е на 36 - 37 макс. Миналата година с баща му, Киро Кьоравеа и още три момчета се записаха в Каменица Фен Купа и направиха ебаси отборчето... Даже май биха един мач... Та мисълта ми е, че май е свободен агент в момента. Да зема да го свържа с ръководството. Ние тая година сме рай за такива недоразбрани таланти Кирето Кьоравеа също много я усеща играта. И не е сляп. Просто когато не кара комбайна, работи на частно по строежите и преди 5 години падна от хаспела на 3-тия етаж, направо на глава. Сега с едното око гледа тъча, с другото корнера... обаче е много бръз. Но той па ше иска много кинти... И те така! 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Чет Фев 14, 2013 11:29 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
katsumoto написа: saract написа: Какъв Маркиньос ние се уредихме с Лимвраменто. Начиии... имам един приятел, Руси Начков. Секо лето ритахме на село... Много я пипа топката... Два три пъти го викат в отбора на с. Медковец. Голема надежда, а е и младо момче... 2002 г. се ожени, значи да е на 36 - 37 макс. Миналата година с баща му, Киро Кьоравеа и още три момчета се записаха в Каменица Фен Купа и направиха ебаси отборчето... Даже май биха един мач... Та мисълта ми е, че май е свободен агент в момента. Да зема да го свържа с ръководството. Ние тая година сме рай за такива недоразбрани таланти Кирето Кьоравеа също много я усеща играта. И не е сляп. Просто когато не кара комбайна, работи на частно по строежите и преди 5 години падна от хаспела на 3-тия етаж, направо на глава. Сега с едното око гледа тъча, с другото корнера... обаче е много бръз. Но той па ше иска много кинти... И те така!  Такива постове трябва да има по-често 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Чет Фев 14, 2013 11:43 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Славия приключи със селекцията
Взехме тези, които Вуцов искаше, призна Венци Стефанов
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че португалският халф Антонио Ливраменто е последното ново попълнение в тима тази зима. Преди него "белите" се подсилиха още с Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Тодор Янчев, Димо Атанасов, Тодор Колев, Радослав Василев и Мирослав Антонов. "Край на селекцията. Ливраменто е последният ни нов играч. Мисля, че взехме добри попълнения и най-важното играчи, които Вили Вуцов искаше. Надявам се да ни помогнат", коментира босът на белите пред пред „Тема Спорт".
Очаква се в близките дни нападателят Мирослав Антонов да уреди отношенията си с Лудогорец и да подпише със столичани. Днес Славия излиза срещу Васлуй в една от най-силните си контроли по време на лагера в Турция.
|
Чет Фев 14, 2013 12:54 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Аз пък мисля, че не сме приключили:))) http://gong.bg/view_article.php?article_id=328249ето го нападателчето:))) Да питам - какво стана със звездата Спасчо?? При нас ли е последно или не? Пашов и Ортега каква им е историята? Поне един от двамата продължава ли да е наша собственост?
|
Чет Фев 14, 2013 1:00 pm |
|
 |
|