Като сложим и че Тодор Колев пропусна цялата подготовка, определено Вили има над какво да мисли за нападателите ни. Страшно се съмнявам да уредим Антонов навреме, дано не съм прав ... Варианти иначе има - може Здравко да бъде ползван като нападател, или пък да използваме така модерната скрита деветка в лицето на Матсуй, ще видим
Като цяло за селекцията може да съдим по време и след края на първенството

Не ми харесва обаче, че взехме двама нови контузени, които не са изиграли и 1 мач с отбора (Колев и Дюлгеров), 3-тия може да не можем да го картотекираме (Антонов), хаитянинът и Ливраменто е мистерия как ще се представят, а към възможностите на Димо Атанасов съм доста скептичен. Хубаво е, че си върнахме Галин, който се очертава основен играч, а Тодор Янчев с всичките си слабости все пак е по-добре в средата от Сандански или Дюлгера. Селекцията не е перфектна, но в пъти по-добра от идиотщините на Кушев.
Сега остава да се надяваме Венци да не ни сюрпризира неприятно в последния момент като продаде някой титуляр - примерно силно представящия се Попара или Златков.

Добре ще е да пратим под наем в някой отбор Кунчев, няма смисъл да седи като 3-ти вратар.

И все се надявам ако изскочи някое интересно име в атака, да го вземем. Как искам да си върнем Жуниор, уви