Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 1:54 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Славия" - ""Ботев"" (Пд) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - ""Ботев"" (Пд)
Пловдивският "Ботев" поиска допинг контрол за мача със Славия, съобщава близкият до "канарчетата" в-к "Меридиан Мач". Шефовете са платили такса към комисията и очакват положителен отговор до няколко дни.
"Принципно не отказваме антидопингов контрол, трябва да се съберем комисията, за да решим. Не е нужно двата клуба да искат допинг контрол, а след като получим молба и е платена таксата, комисията решава дали да извърши проверка", каза секретарят на Антидопинговата комисия д-р Васил Попов.
Преди няколко дни от "Левски" пък обявиха, че искат допинг контрол за срещата с Черноморец, което докара до гневни изблици треньора на "акулите" Димитър Димитров.
Централният защитник Спрокел започна пълноценни тренировки и ще е готов за гостуването на "Овча купел". В четвъртък треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов ще даде пресконференция, след което отборът пътува за София. "Жълто-черните" ще тренират на „Царско село", след което ще отседнат на режим.

Сря Фев 27, 2013 10:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Шишкото сподели че билетите за нас ще са по петарка :wink: Пък ще видим в петък!

Сря Фев 27, 2013 5:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

В характерния си стил Венци Стефанов отговори на желанието от страна на "Ботев" (Пловдив) да има допинг контрол на мача Славия - "Ботев" в петък. Дали той има някакви притеснения от желанието на пловдивчани.

„Ако искат да си правят и клизма, същата работа е, цветущ е Стефанов. За нас няма никакъв проблем да има допинг проби.”

Двубоят е в петък от 15.30 часа на стадиона в „Овча купел”. Билетите за гостуващите привърженици са от по 10 лева, а за феновете на Славия, които нямат абонаментни карти, ще е по 5 лева за билет.

Сря Фев 27, 2013 6:07 pm
Профил
Луд за връзване

zissko написа:
Шишкото сподели че билетите за нас ще са по петарка :wink: Пък ще видим в петък!

Как за тях 10, за нас 5? Няма кЪ да стане. Няма право да има по-скъпи билети за гостуващите от домакинските.

Сря Фев 27, 2013 7:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мен пък ми писна от ревовете на жълтите - от съдии, от телевизия, час, билети, допинг, край нямат техните претенции ... И как щели да ни размажат, колко класи били над нас, колко ги порязали в мачовете ни за Купата и така нататък, честно казано не знам откъде идва това тяхно самочувствие, но тяхна работа :wink: Уважавам по принцип този отбор, но в последно време повечето от тях са си повярвали страшно много, че са някакъв суперотбор :lol: :lol: :lol: Аз съм сигурен, че както обикновено ще им напълним кошарата и ще им затворим устите 8) Само Славия :!:

Сря Фев 27, 2013 11:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Уважавах "Ботев" на Зехтински и Пашев. Този "Ботев" на милионите на Цветан Василев, на медийния слугинаж и на перманентния рев от всичко въобще не го уважавам.

Чет Фев 28, 2013 8:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"

то и няма как да уважаваш Бареков....

Чет Фев 28, 2013 9:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Според статистиката, която имам съперничеството през годините е изключително равностойно:

Славия - "Ботев" мачове 107, победи 42, равни 23, загуби 42, голове 164:166

Не знам обаче как са сблъсъците само в София. Някой ако е наясно да качва.

Чет Фев 28, 2013 1:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Старши треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов заяви преди първия мач от пролетния дял на шампионата срещу Славия, че вече има яснота за състава, но ще изчака да види какви ще бъдат атмосферните условия за мача, тъй като това може да промени плановете му. Мачът е в петък, 1 март, в София.
„Започваме с надежда, с желание от наша страна да покажем добър футбол. Не искам гигантски стъпки в представянето ни, нито лъкатушене в представянето на отбора. От един път с моето идване очакванията се повишиха. Но не можем да очакваме и чудеса. Аз съм наясно с отговорността, която имаме – отборът да играе по-добре и по-добре“, започна своята пресконференция треньорът.
„За пореден път ще кажа, че един от големите проблеми на българския футбол са лошите терени. Очаквам тежък терен и на мача със Славия. Естествено той ще бъде еднакъв и за двата отбора, но не може да има качествен футбол на лош терен. Ще искам моят отбор да покаже воля, характер, повече дисциплина, повече амбиция. Очаквам характерът във всички водещи футболисти да бъде основната двигателна сила в нашия тим. На този етап нямаме проблеми с играчите“, добави наставникът.
„Играчите на "Ботев" имаха дисциплина и през първия полусезон, но исках отборът да играе малко по-далеч от собственото си наказателно поле. Това успяхме да го поправим в контролите, сега ще проверим дали ще се справим в мачовете.“
„Славия ни победи в двата мача за купата и е нормално това да им дава самочувствие. Ние обаче отиваме за победа в София. Казано на футболен език – да им върнем за тези поражения. Няма какво да коментирам тяхната игра, треньорът им решава как да играят, мен ме интересува единствено нашето представяне“, каза още Мъри Стоилов.
„За краткия период, с който разполагахме за наблюдаване и търсене на играчи за селекцията, смятам че се справихме добре. Новите футболисти са нови само първите 2-3 дни, след това стават част от отбора. Мисля, че момчетата бързо се вписаха в колектива и отбора. Естествено, чужденците ще се нуждаят от време да свикнат с българската действителност и футбола у нас. Когато това се случи, очаквам още по-силно представяне от тях. Взехме и някои опитни играчи, които не би трябвало да имат проблем с аклиматизацията. Имам яснота за състава, но ще изчакам да видя атмосферните условия, които могат да доведат до кардинални промени в него. Тренирали сме всички варианти, дано да успеем да ги приложим и по време на мача“, завърши Стоилов.

Чет Фев 28, 2013 1:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Сега е момента Вили да покаже треньорско изкуство и да скалъпи поне някакво нападение на отбора.

Чет Фев 28, 2013 6:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща