"Славия" - ""Ботев"" (Пд)
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - ""Ботев"" (Пд)
С всички тези контузии и проблеми, равният и особено играта са прилични резултати. Жалко, че не влезе гредата на Лазаров, но уви... Сигурен съм, че ако бяха здрави дори само Попара и Янков, пращахме прехваления Мъри на резултат  Приятно изненадан съм от Ливраменто, раздаде се, вкара и гол. Янчев също беше стабилен. А Галинчо ще ни е основен футболист, да продължава все така. Оставаме си обаче без нападател, Ради Василев не е готов и това е, не знам какво ще прави ръководството, но спешно трябва да намерим отнякъде нападател, който да ни свърши работа, само че откъде ще дойде, нямам представа  Или поне някак си да уредим Миро Антонов. За отбор, за който днес не играха Гошо Петков, Дяков, Дюлгеров, Матсуй, Акиоши, Попара, Янков, Колев, Антонов, играта ни беше повече от прилична. Дано ги вдигнем повечето за Монтана.
|
Пет Мар 01, 2013 9:26 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Между другото пропуснах да отбележа отличната игра на Стефано Кунчев 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пет Мар 01, 2013 10:12 pm |
|
 |
peepaa
Познат
|
Виктор Генев е ВИНОВЕН и за двата гола. Топката е до краката му, но докаааато помисли как да реагира, ботевци я отнемат и след 5 секунди е гол. Между другото вижте и в двата случая безумното му движение след като загуби топката. Грешчици правят и други, но според мен Генев ако беше изчистил силно напред нямаше да ни вкарат. Филипов ми е симпатичен, но е по-бърз от мисълта си, Ради Василев ми се ще да е наи-добрият на терена, обаче засега не се получава. И последно-останах с впечатлението, че няма настроение в отбора, сякаш не им харесва това което трябва да направят тези 90 минути, дано да се лъжа.
|
Съб Мар 02, 2013 8:49 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз лично съм доволен от отбора /в този му вариант/. Без нападател просто не става, а това далеч не е оптималната формация на халфовата линия.
|
Съб Мар 02, 2013 8:51 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Мар 02, 2013 9:08 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
еми ако си бяхме оставили Златинов щяхме да си имаме нападател, а не сега да се чудим откъде да си вземем и да се правят експерименти с това момченце Ради Василев.
Съб Мар 02, 2013 9:17 am |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1489 Местоположение: sofiq
|
peepaa написа: Виктор Генев е ВИНОВЕН и за двата гола. Топката е до краката му, но докаааато помисли как да реагира, ботевци я отнемат и след 5 секунди е гол. Между другото вижте и в двата случая безумното му движение след като загуби топката.
За второто Меси не се пребори.
_________________ N 1
|
Съб Мар 02, 2013 10:29 am |
|
 |
peepaa
Познат
|
След удара на Неделев топката рекушира и мина на 50 см от Генев , който не реагира изобщо, а грешката на Меси е след това. Освен това Меси се хвърли за топката (може би не по най-добрият начин, но все пак опита нещо), а Генев стоеше като препариран.
|
Съб Мар 02, 2013 12:50 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
в 23 мин. от мача това бездарие Филипов загуби топката по аут линията от Цветков и браво на Кунчев извади чист гол 
|
Нед Мар 03, 2013 1:30 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
за втория гол на "Ботев" 100% вина носи Меси тъпото 
|
Нед Мар 03, 2013 1:55 am |
|
 |
|