Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията
Очаквам тази седмица да оправят и Мирослав Антонов и нещата стават сериозни. Само си представете халфова линия: опорни Янков и Янчев. Външни халфове: Галин и Мацуи и в средата Маркиньос. В нападение остава едно място за Антонов или Лазаров.
|
Съб Мар 02, 2013 10:49 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
E да ни е честит! Ще ни помогне много като се има в предвид контузените японци 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Мар 02, 2013 10:52 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Очаквам тази седмица да оправят и Мирослав Антонов и нещата стават сериозни. Само си представете халфова линия: опорни Янков и Янчев. Външни халфове: Галин и Мацуи и в средата Маркиньос. В нападение остава едно място за Антонов или Лазаров. 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Мар 02, 2013 11:23 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Мар 02, 2013 11:24 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Славия привлече Маркиньос От topsport.bg
Бразилецът с контракт за 3 месеца Българският национал Маркиньос ще играе в Славия. Той се е разбрал с боса на "белите" Венци Стефанов и би трябвало да подпише договор в понеделник. Контрактът на Маркиньос ще е до края на настоящия сезона.
До трансфера се стига, след като от ЦСКА решиха, че в момента нямат нужда от бразилеца с български паспорт. Треньорът на "червените" дори каза, че през лятото може да привлече халфа.
Маркиньос ще играе на "Овча купел" със своя добър приятел Тодор Янчев, с когото дълги години бяха съотборници в ЦСКА.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Мар 02, 2013 5:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дано ВС е подписал вече с Маркиньос, че след днешната издънка на чорбарите въобще няма да се учудя ако се сетят за него. Точно в центъра на терена бяха трагични.
|
Съб Мар 02, 2013 5:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Дано ВС е подписал вече с Маркиньос, че след днешната издънка на чорбарите въобще няма да се учудя ако се сетят за него. Точно в центъра на терена бяха трагични. И аз си го помислих, а и той драпа за там 
|
Съб Мар 02, 2013 5:22 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Да, и след 3 месеца ще отиде в Цска. Ужас. За 100-годишнината разкриваме истинската си същност, която представлява този клуб в момента - синьо-червена *****. Съжалявам, че го казвам, но това не е нормално и не го приемам.
Съб Мар 02, 2013 6:00 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Халфът на Славия Чавдар Янков, който се възстановява от контузия, изгледа от трибуните двубоя с "Ботев" (Пд). Той бе видимо доволен след мача и заяви за Дарик радио, че неговия отбор е пропуснал възможността да спечели и трите точки от мача.
„Трябваше да победим, заяви Янков. Имахме повече положения. Съдията много накъсваше играта, като даваше фаулови за щяло и нещяло. Наистина, с оглед на положенията ни, трябваше да победим.”
Чавдар Янков заяви, че му трябва още време за възстановяване, преди да се върне на терена.
„Тепърва започнах с отбора да тренирам, но ми е рано за игра, разкри Чавдар Янков. Трябват ми поне още двайсетина дена преди да заиграя. Надявам се накрая на март месец да съм готов вече.”
|
Съб Мар 02, 2013 6:10 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Аз ако толкова време не ходя на работа, независимо каква е причината да са ме уволнили 100 пъти досега! То сезона свърши той щял да се връща в игра 
Нед Мар 03, 2013 9:54 am |
|
 |
|