Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 11:35 pm

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: стадион "Славия"
http://www.novsport.com/news515621_1003.html

Вто Мар 12, 2013 10:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Вчера гледах двете части на интервюто на Венци в спортал и никъде не чух да говори за осветление....

Вто Мар 12, 2013 12:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Щом с министър-председател, подчинен на Маджо и Венци, не направихме нищо по стадиона - дълбоко се съмнявам, че някога ще направим нещо по него.

Вто Мар 12, 2013 1:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

а всъщност в "Б" и "Г" сектори трябва да се случи това ...и така до кота 0

Изображение

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Мар 29, 2013 10:11 pm
Профил
Току що регистриран
Аватар

Тук просто не знам какво ще става. С този стадион нищо хубаво не ни очаква. Очаква се някакво малко стадионче напълно обновено и подновено с капацитет едва 10 000 зрители и осветление с модерни пластмасови седалки по всички изисквания на ФИФА и УЕФА, но даже без да бъде покрит целия. И това ще бъде за сума си пари, което на нищо не прилича. И като играем някое Софийско дерби като докарат онея по 3000 души гостуваща публика и остават на стадиона всичко на всичко 7000 седящи места за домакинската публика. Просто нямам думи. Това на нищо не прилича. Докъде е докарахме просто. Но това била реалността в съвременния живот и в съвременния футбол във България за отбор като СЛАВИЯ! Толкова ни били възможностите, които се определят според големината на публиката на отбора.

Пон Апр 08, 2013 1:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Колега не мога да схвана нещо какво си написал?
Едно съоръжение се прави за да изпълнява потребностите на собствениците и ползвателите. Не смятам, че трябва да имаме стадион с капацитет дори и като сегашния, но смятам, че трябва стадиона да има такива съоръжения, които да му дават живот ежедневно. Иначе са пари на вятъра. Ако четете информацията, която излиза немската фирма AMG предлага да построи нов национален стадион. Една от възможностите е на него да домакинстват или всички или част от софийските отбори, като стадиона ще се осветява в цветовете на клуба домакин.

Вто Апр 09, 2013 8:58 am
Профил
Пристрастен

Не мисля, че е добър вариант да играем на национален стадион. Първо той ще бъде с голям капацитет, малкото публика ще изглежда още по-малко, а и няма да има добра атмосфера. Според мен нашия стадион си е чудесен и с една реконструкция може да стане много хубав и уютен. С такива малки, но уютни стадиони с много добра футболна атмосфера и дух е пълно в Англия. За мен най-добрия вариант е да се покрие сектор В, сектор Г под часовника да се срине до основи и да се изгради нов, покрит близко до терена, може би подобен като на Литекс, като се затворят и ъглите между А и В. Така ще се отвори и не малко пространство откъм изкуствените игрища, които могат да бъдат разширени, а и да се направи паркинг зона. Относно сектор А - Венци много ясно каза, че няма как да бъде съборен на този етап поради финансови причини и може би ще бъде само освежен. Така бленуваното осветление спокойно може да се разположи на козирките в секторите А, Г и В, а сектор Б да си остане в този вариант с леки козметични промени и там да бъде клетката за гостуващите фенове. Достатъчно голям е и може да побере хората и при Софийските дербита, без да се налага да ги настаняваме на едни от най-хубавите места в сектор В. Плюс това си има отделен вход от към автогарата, удобно е за разделяне на публиката, а не като сега - блокираме цял сектор и то най-футболния (близък до терена), за да могат гостите да влезнат през В и да отидат в клетката. Между другото това е една голяма недомислица и мисля, че е време да бъде оправена. Не на последно място по този начин гостуващата агитка ще е малко по изолирана (по далеч от терена) и няма да има толкова голямо влияние. Относно капацитета, поне мойто мнение е че стадион с капацитет между 10 и 15 хиляди е напълно достатъчен. Само за пример стадиона, който "Ботев" ще строи мисля че беше с планиран капацитет от 18000 места. Дай боже да не ни стигат местата, но смятам че е по добре да имаме красив, подържан, уютен стадион със осветление и много дух и атмосфера, отколкото 25 хилядна развалина. Ще ми бъде много интересно да видя и други мнения и предложения относно евентуален ремонт на стадион Славия.

П.С. Между другото се сетих, че Локо Пд правят нещо подобно - преместват сектора където седи агитката близо до терена и оставят този за гостуващите по-отдалечен, но пък набиха колците за осветлението. Проектите които съм виждал в интернет са хубави, само че мисля, че на този етап ще си останат с тях и сектор А голям колкото нашата официална ложа.

Сря Апр 17, 2013 11:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

дадох ви само фактите.
за мен ни трябва максимално малък стадион, в стил МОЛ и да може да се ползва всекидневно. Детски център и увеселителен парк, както и магазини и т.н. Стадиона трябва да е преди всичко търговски център и след това стадион. така ще има и място за много спортни съоръжения и т.н.

Сря Апр 17, 2013 12:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Стадион мол и една чалготека да направат супер.

The Rise of the poisoned Youth

Сря Апр 17, 2013 3:07 pm
Профил ICQ
Пристрастен

atm написа:
дадох ви само фактите.
за мен ни трябва максимално малък стадион, в стил МОЛ и да може да се ползва всекидневно. Детски център и увеселителен парк, както и магазини и т.н. Стадиона трябва да е преди всичко търговски център и след това стадион. така ще има и място за много спортни съоръжения и т.н.

Бая голям МОЛ ще трябва да е :wink: . След този на Хладилника най-голям и очаквания скоро на околовръстното до икеа още по-голям незнам дали изобщо някой ще иска да строи повече такива сгради. И без това половината от моловете са празни и не могат да си запълнят магазините.

Между другото много се надявам като се ремонтира стадиона да се помисли за обособяване на площ предназначена за музей на Славия. Имаме достатъчно много купи, трофей и други неща, които да бъдат изложени в него. Естествено много бих искал и ние да имаме нормален феншоп, а не тази будка събираща двама човека + продавачката, където да се продават оригинални екипи, шалове, аксесоари и всякакви други неща свързани с отбора. Да не говорим, че преди мач една бира няма къде да изпиеш с приятели :idea:

Сря Апр 17, 2013 5:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 109  Следваща