Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - "Черно море"
Ливраменто се оказа страхотно попълнение 
|
Съб Мар 16, 2013 4:44 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Цитат: 1:0 за Славия. Ливраменто отбеляза с хубав и плътен удар о границата на нак. поле в горния десен ъгъл Не се ли разбра, че трябва да е титуляр ?!?!!?
Съб Мар 16, 2013 4:45 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Той май дойде контузен....и няма сили за цял мач,но...наистина добро попадение се оказва....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Мар 16, 2013 4:51 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Явно сагата около Чилика му се е отразила негативно, защото според един очевидец бил доста статичен днес.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Мар 16, 2013 5:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Честита победа  Тегав мач, в края доста са ни понатиснали, но предвид сгъстения цикъл е нормално. Много силно и най-вече ефективно представяне на отбора в първите 4 мача от пролетта. Мисля че спокойно можем да изпреварим Черноморец и Локо (Пд), които са на няколко точки пред нас, домакинстваме по-нататък и на двата отбора и спокойно можем да се вместим в 6-цата. Личи си разликата между Вили и предишния треньор - именно в такива задължителни домакински мачове не побеждавахме при Кушев, докато при Вуцов дори и да не играем кой знае какво, извличаме максимума Остава да се надяваме през паузата да се дооправят някои наши слабости, да няма нови травми и най-важното - да се върнат в игра Чавдар Янков, Матсуй и Колев. Завръщането на Чаво според мен ще е ключово за по-нататъшното ни представяне, особено в така важните полуфинални мачове.  А японеца дано най-после влезе в игра, защото ми писна все да е контузен, ако ще е така и занапред, то нямаме нужда от този футболист.
|
Съб Мар 16, 2013 5:35 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Важното е, че нема да изпаднем... 
Съб Мар 16, 2013 6:49 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Важно е те да изпаднат Пореден супере тегав мач срещу тях, но важното е, че го взехме 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Мар 16, 2013 6:52 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
_________________ 100
|
Съб Мар 16, 2013 8:36 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Вижда се разликата между Вили и Кукушев -тоя мач с пияндето повече от X нямаше как да стане.Много съм доволен от привличането на Ливраменто-страхотен гол и мисля че трябва да излиза титуляр!
|
Съб Мар 16, 2013 8:53 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
1. Победихме тегав съперник и ако играят със сини или червени фланелки щяха да са по-напред в класирането. 2. Изнервихме Гонзьо максимално. Надявям се, че след рефрена ...гадже на Азис, това ще му е и бенефис като треньор
|
Съб Мар 16, 2013 10:31 pm |
|
 |
|