Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 8:04 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
 "Берое" - "Славия" 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Берое" - "Славия"
Viktor4o_Rs написа:
zissko написа:
100% загубихме този мач заради овчеглавия,тотално объркан стартов състав,до 60 мин.никаква тактическа промяна чрез смяна,или вътрешно разместване.Берое не атакуват нашия пуснал Янко дървото те седят в защита няма кой да измисли нещо в центъра ужас и безумие.За пореден път твърдя че нямаме никакви бекове единя смешен национал другия трагичен и за Б група не става за Сандански изобщо не ми се коментира 100% заслужена победа за Берое

Особено интереснo беше цъкането на топката между Златков, Желев и Меси при резултат 1:0 и 2:0 за Берое :mrgreen: Янков и Матсуй ще ги видим в игра в 31-вия кръг явно :D

За това говоря че мача мирише.Логиката казва че щом те играят затворено на нас ни трябват ованзивни халфове а не деванзивни.

Съб Мар 30, 2013 8:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Не съм съгласен с мненията против Ради Василев, преди сезона нямах никакви надежди за това момче, но той ме опровергава и от мач на мач играе все по-добре и израства, е, не е Роналдо, но вчера беше най-добрия в предни позиции или може да се каже и по друг начин, най-малко зле. Той беше единствения, който отправи точен удар през първото полувреме, да, можеше и по-добре да се справи, както с шута, така и с подаване към свободния до него Янчев, но другите и това не направиха, имаше само някакви селски шутове към прожекторите на стадиона. Освен това успяваше да овладее или отиграе доста високи топки, както и да пази топката с 1-2 души на гърба си. Засега закъснява да се освободи навреме от топката и като насъбере 3-4 човека около него я губи естествено, но тук е проблема и на останалите, че са много статични и не се откриват за да бъдат намерени. Кажете ми останалите какво направиха, П. Димитров пълна нула, Галин трагичен, нямаше свястно отиграване, Здравко не направи нищо особено. Колкото до играта, не направихме нищо свястно в средата, дори и след влизането на Павле. Само да кажа, че Павле не беше титуляр, защото има проблеми, а не поради някакво идиотско треньорско решение. Но тук проблема идваше от антифутболната защитна постройка на заралии, не случайно до момента никой не им беше вкарвал гол. Можехме и ние да изберем да играем така и според мен тогава щяхме да вземем точки, но аз лично не желая такава игра. Ние трябва да бъдем отбор, който да напада и да търси победата от първата минута и само срещу най-силните отбори и то като гости да мислим повече за защитата, отколкото за нападението. Берое ни хвана на контри и затова имаха толкова положения, а ние владеехме топката в повече от 65% от времето, което аз лично одобрявам. Въпроса е, че при такава сгъстена защита и събран отбор на противника в рамките на 40-50 метра, защитниците трябва да се превърнат в халфове и да търсят директно нападателите, но трябва да имаме готови тактически прийоми, а ние нямахме. Опитвахме да играем само по крилата и да пробиваме от там, а трябва да го правим и през центъра или отляво и отдясно на центъра, където да излиза наш нападател и директно да стреля по диагонала, вместо да правиме дълги разигравания в защита, както вчера и топката да не може да мине от никъде, защото гъстотата на играчите на кв. м. е прекалено голяма за нормален футбол и няма никакви пространства. За първия гол не мога да кажа дали има засада, не съм го гледал никъде, а на стадиона той беше на далечната врата, в интерес на истината там първата ми реакция беше да погледна към страничния, но се надявам записите да го покажат, ако не е имало засада, значи централните бранители са заспали и само са гледали, избиването на Гошо също можеше да е по-добре, някъде настрани, но докато не го гледам някъде това положение не мога да бъда сигурен в нищо. Втория гол обаче беше голяма идиотия, няма ли някой треньор да научи най-накрая Меси как да застава и да не пуска нападател да го пробива по аутлинията, най-голямата му грешка срещу Дания беше абсолютно същата, само че там не се стигна до гол, друг е въпроса, че Меси май не е спал в сряда вечерта и се раздавал по дансингите в дискотеките, което също е пълна простотия при натоварването което е имал в последните три седмици с мачове през три дни. Вместо да възстановява, той явно е празнувал подобаващо дебюта си в националния. Ако Пенев разбере това, може и да не го повика повече, защото той страшно държи на режима.
Първото полевреме мислех, че всички ядове идват от липсата на плеймекър/и/, но кагото влезна Павле и вадях колко близо до него стоят заралии, толкова че дори ако може да не получи топката, а ако я получи, да не може да се обърне и да го принудят да я върне обратно на защитниците, тогава разбрах че проблема е в прекалено събрания отбор на Берое и дори Чавдар да беше вътре, пак нямаше да може да се разиграе топката от халфовете. Тогава гледайки мача по вертикала на терена ми хрумна това което написах по-горе, че централните защитници трябва да се превърнат в халфове и да търсят добри подавания директно зад или отстрани на противниковите централни защитници, но ние нямахме готови тактически схеми за това, търсеше се единствено игра по крилата, а противника беше готов за това и ни неутрализираше перфектно. Още веднъж казвам, че и ние можеше да играем, като Берое и тогава съм убеден, че нямаше да загубим, а и много вероятно беше да победим, но аз не искам такава игра, искам Славия да надиграва противниците си, особено посредствените отбори.

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Мар 31, 2013 10:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Трагедията не е, че паднахме, все пак не ни е за първи път :oops: Лошото е, че липсваше хъса и желанието, показано в другите срещи. За пореден път си пролича, че Сандански е на ниво Б група, а Янчев за ЦСКА не би играл толкова малодушно никога. Гошо Петков за пореден път дразнещ на максимум, не отива на такова леке да играе за Славия, колкото и да е качествен. Предпочитам си Емо Петров.

Нед Мар 31, 2013 11:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Георги Петков е много класен вратар, но като характер и манталитет е пълен цървул и простак, типично говедо :wink: Вчера Берое води, той ще бие фал, мести топката напред, мести я, съдията накрая му даде картон. Той почна да се разправя с рефера, да ръкомаха, да губи време, все едно ние водим. :evil: И накрая пак си измести топката още напред ... Moже ли почти всеки мач да си изкарваш картон от простотия и разправии, че той от полеви играчи има повече картони :shock:
Галинчо, Ливрата, Пепито - сякаш ги беше страх да играят срещу бившия си отбор. :wink:

Нед Мар 31, 2013 1:08 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Вили обърка състава две мнения няма.Прекалено дефанзивен.Иначе Берое са крив отбор и когато поведат в резултата са много трудни за обръщане.А на нас ни липсва мощ и идеи в атака това е очевидно.Ради Василев се бори страшно много но далеч не е мечтания централен нападател.

Нед Мар 31, 2013 1:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

всичко е наред, бяхме на тренировка по мешане

Нед Мар 31, 2013 5:12 pm
Профил
Луд за връзване

На лампи винаги губиме,немогат да се видят горките

Нед Мар 31, 2013 5:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Slaviq написа:
На лампи винаги губиме,немогат да се видят горките

:lol: :lol: :lol: :lol:

Нед Мар 31, 2013 7:11 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6