Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Пирин"(ГД)
Президентът на Славия Венцислав Стефанов бе категоричен, че „белите“ могат да станат шампиони, когато си поискат. Това гръмко изказване, босът направи в „Ники Кънчев шоу“. Ръководителят на славистите бе гост в ефира на Дарик по повод 100-годишнината на тима от „Овча Купел“.
Стефанов не пропусна да сподели своето мнение относно злободневните теми в българския футбол.
„Школата ни произвежда много деца. Имаше един период, в който някои треньори малко гледаха на там – Симеон Славчев от Литекс, Стефан Велев от "Левски" са наши. Сега Велислав обръща голямо внимание. Много по-далеч сме от това, което е било преди години“, заяви на въпрос за юношите на клуба.
„Ние винаги сме били най-честните шампиони. Знам кой как е ставал шампион, знам историята и мога да кажа много неща, ако продължават да плюят по Славия. Много пъти сме били спирани да ставаме шампион. Не мисля, че Цар Борис е най-големият славист, има и по-големи, като тези, които са основали клуба“
Колкото до това, кога отново Славия ще завърши на върха на класирането, Стефанов отсече: „Ще станем шампион пак, когато си поискаме. Ние не искаме да отидем в Европа и да отпаднем още на втория кръг. Сменяме по-рядко треньорите от ЦСКА“.
За финал босът сподели и мнението относно това дали А група трябва да придобие друг формат: „Категорично съм за намаляване на А група – трябва да има 10 отбора, които да се редуват да играят по 4 пъти. Така ще има повече интерес.“
|
Чет Апр 04, 2013 1:17 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Whitey написа: 6 април 2013 г. (събота), 13 ч. – Откриване на Паметна плоча “100 години Славия” в района на Руски паметник, където е създаден клубът на 10 април 1913 г. Идеята е след откриване на плочата да се тръгне пеша към стадиона Славия, където 17:00 ч. ще се играе мача с Пирин Гоце Делчев ! Нека всеки който има желание да дойде !! ахх утре точно трябва да ходя с наште до Гърция, всичко изпускам!
Пет Апр 05, 2013 9:05 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Мачът трябва де се вземе защото отборът е нещо като в миникриза.Отборът на Неврокоп си е напълно преодолим.Бием с разлика.
|
Съб Апр 06, 2013 9:08 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Наказателните мерки, които Велислав Вуцов обяви, че ще вземе след унизителната домакинска загуба от Миньор (Перник), ще засегнат трима играчи на Славия. За виновници за срама на „белите" бяха нарочени нападателят-ветеран Здравко Лазаров, защитникът Виктор Генев, както и халфът Янко Сандански. Това ще коства на тримата титулярните места в шампионатния мач срещу Пирин (Гоце Делчев). Известно е, че след загубата от Миньор президентът на клуба Венци Стефанов не се поколеба да нарече играчите си „лайнари", а Вуцов не скри разочарованието си и заплаши, че ще реши какви да са наказанията, след като преспи. Сигурно е, че в стартовия състав на „белите" ще се завърнат националът Ради Димитров, японецът Дайсуке Мацуи, както и португалецът Антонио Ливраменто. Срещу Миньор първи игрови минути от много време насам записа Чавдар Янков, но той ще остане резерва днес, като може да се появи на терена през второто полувреме. На мястото на низвергнатия Виктор Генев пък в центъра на защитата до Живко Желев трябва да се появи Даниел Златков.
|
Съб Апр 06, 2013 9:40 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
За Генев и Сандански на всички ни е ясно, че не стават за този отбор - добре, че и Вили го забелязва вече  За Лазаров обаче не съм съгласен - едва ли нарочно нацели гредата.... Просто трябва двамата с Вили да седнат като мъже и да се изяснят, а не да се да се държат като обидени деца в детската градина. Защото нито Вили е прав да му крещи и отправя обидни реплики, като на новобранец, нито Здравко да му го "връща" с поведението си на терена. 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Апр 06, 2013 10:21 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Генев и Сандански са антифутболисти и трябва да бъдат изхвърлени не само от титулярния състав, ами и от отбора 
|
Съб Апр 06, 2013 11:04 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Не ми хареса. Плачевна игра. Само Попара и Галин ми се понравиха. НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛ.
Поне си взех билет за тържеството...
Съб Апр 06, 2013 6:06 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
И на мен не ми хареса мача,Филипов за пореден път най слаб на терена.С подобна игра нищо хубаво не ни очаква срещу катеначото на Берое!
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Апр 06, 2013 6:39 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Как се представиха Матсуй и Чаво ? Щото именно на тях ще разчитаме да внесат повече креативност в предстоящите важни мачове.  Ливраменто с нов гол, няма толкова резултатен халф  Нападателите ни кога с 4 гола ? 
|
Съб Апр 06, 2013 6:40 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Мацуи е класа, но искам да бъде малко по-разчупен, прекалено еднотипно действа, гледа сигурното подаване и трудно според мен на този етап можем да му имаме доверия за пълни 90 минути.
На Чавдар му липсва игрово време. Бъркаше елементарни топки, въпреки че в една, две ситуации подаде страхотни пасове зад гърба на защитата им. Но му трябва време. Колко ? Не знам, но е рано да имаме прекомерни очаквания към него...
Съб Апр 06, 2013 7:11 pm |
|
 |
|