Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:36 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Следваща
 "Славия"-"Берое"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
atm написа:
моят житейски опит показва, че старозагорци са мноооого комплексирани типове.
още си спомням онова митично 5:2. Тогава тези селяци поведоха с 0-2 и Радков сложи тротила в чепиците :mrgreen:

А на другата година пет на нула срещу измисления шампион. :mrgreen:

Пон Апр 15, 2013 9:29 pm
Профил
Пристрастен

Много е важно да излезнем сухи от първия мач. Направи ми впечатление когато Берое игра срещу "Левски", че направиха силни първи 15 минути и след като получиха набързо два гола свалиха гарда.Тук мача ще е друг, защото те практикуват нещо като катеначо и играят 10 човека зад центъра. Много е важно нашите футболисти да бъдат търпеливи, аз съм сигурен, че ще имаме достатъчно положения за гол. Незнам дали имаме наказани играчи след мача с Литекс, но хубавото е, че всички са здрави и Вили има достатъчно избор.

Вто Апр 16, 2013 10:05 am
Профил
Администратор
Аватар

Попара е наказан. Доста футболисти понатрупаха картони и с оглед на предстоящите мачове и за първенство с ЦСКА, "Лудогорец", "Локо" (Пд) и тези за купата, със сигурност в някои от тези срещи ще играем без основни единици, ако продължават да ни оцветяват така.

Вто Апр 16, 2013 11:08 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Берое започнаха силно не само с "Левски", вкараха 2 бързи гола на "Ботев" и Монтана и така си решиха тези мачове, така че трябва да внимаваме. Задължително Електричката трябва да е титуляр, както се казва и сасъда му е футболист, винаги може да спечели фаул, дузпа, тъч, корнер, знае къде да застане, какво да направи, знае как да решава мачове, безценен играч въпреки напредналата му възраст.

Вто Апр 16, 2013 11:49 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Съдия на мача ще е Манекена. Да видим какви ще ги сътвори. Според мен е добър вариант от гледна точка на липса на тенденциозност при отсъжданията му в нашите срещи.
В четвъртък нашите не трябва да се хвърлят хазартно напред. Вероятно Лазаров и Ливраменто ще намерят подстъпи към вратата на Караджата. Трябва да се внимава за Венци Христов. Един резултат 2:0 ще ни оправи нещата и за реванша в Стара Загора, където Губчев няма да има как да заложи на познатото катеначо и ще ги разпорим.

Вто Апр 16, 2013 2:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

мдаааа, трябва ни добър резултат! Не знам защо всички твърдят, че мача в четвъртък е мача на годината?!?! А реванша?!?!:))) Да си изпечем работата и в двата двубоя и живот и здраве мача на полусезона да стане този на 15ти май:))) Щото мача на годината може да е на есен в Европа-та:)))

Вто Апр 16, 2013 2:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов даде интервю за Гонг два дни преди първия полуфинал за купата на България, който противопоставя неговия Славия срещу Берое. Двубоят е в четвъртък на стадион „Славия“ от 15:30 часа. Наставникът на „белите“ сподели, че когато се е теглил жребият за тази фаза на турнира, Берое се е сторил приемлив съперник.

„След поредиците от победи на старозагорци мога да кажа, че Берое в момента е по -добър отбор от "Левски" и Локомотив София. Почти нямат загубен мач, но е време и тях да ги поприземим. В този цикъл, който се играе в момента сряда - събота мисля, че отборите са равностойни и всеки може да победи всеки“, коментира Вуцов.
„Много се говори, че това е най-важният мач, че трябва да се спечели на всяка цена. Вървят лозунги, че трябва да се спечели купата, аз обаче искам да вкарам спокойствие в моите футболисти. Да, може да е най-важният мач, но ние трябва да сме спокойни, че нищо няма да се случи, дори и да не го спечелим. Казвам го с цел да има спокойствие и нужната увереност в моите играчи, защото към този момент най-пречещото за отбора и реализацията е напрежението.“
„Хората около нас искат повече от отбора, отколкото са реалностите. Когато един отбор като нашия, който е на осмото място и е стигнал до подобна фаза на турнира и евентуално до финал, се казва промъкване. Промъкване, защото класата на един отбор се вижда в поредица от мачовете. Дай Боже ние да се промъкнем и да имаме малко късмет, защото до сега той ни убягва. Всички осъзнаваме, че това е история и влизането в нея минава през спечелването на купата.“
„Не сме обявявали премии. нито ще обявяваме. Казал съм на момчетата, че този мач е за историята. Всички вярваме, че ако спечелим този мач и стигнем до финал има варианти да стигнем до така бленуваните евро турнири. Трябва да сме спокойни и да не залагаме мача на всяка цена.“
"В отбора няма проблеми с контузени или наказани футболисти, което е радващо за мен. Ще мога да избирам от най- доброто, с което разполагам. Футболисти като Янков и Мацуй, които бяха трайно контузени вече са в строя и ще мога да разчитам на тях. Ще направим всичко възможно за мача с Берое да картотекираме и Тодор Колев. Засега жълтата му карта се бави от Гърция, но ако дойде до четвъртък ще разчитам и на него“, завърши наставникът на „белите“.

Вто Апр 16, 2013 3:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Попара е наказан.

Не мисля, Вили каза, че за първи път ще разчита на всички, няма наказани или контузени (!!!). Дори Тошко Колев има шанс, ако до четвъртък 15:30 пристигне жълтата му карта...

Вто Апр 16, 2013 5:30 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Ами, не знам, някой каза, че попара е наказан, той пък има достатъчно картони и така тръгна слухът. Ето решенията от заседанието на ДК на БФС от днес.

http://www.bfunion.bg/board/discboard

22-ри кръг “А” група

С предупреждения –

26 състезатели

С лишаване от състезателниправа

ЛСП

лв.

Емил Антонов Грозев

ПФК”Литекс”

1

200

Ненад Филипович

ПФК”Етър”

1

200

Борис Петров Галчев

ПФК”"Ботев"”Пловдив

1

250

Руслан Тиен Куанг

ПФК”"Ботев"”Враца

1

250

Виктор Софрониев Софроние

ПФК”Миньор”Перник

1

250

Цветомир Ивелинов Цонков

ПФК”Черноморец-Бургас”

2

200

Александър Емилов Александров

ПФК”Черно море”

1

250

Мартин Николаев Кавдански

ПФК”Локомотив”Пловдив

1

250

Христо Евтимов Златински

ПФК”Локомотив”Пловдив

2

200

19-ти кръг “Б” група

С предупреждения –

21 състезатели

С лишаване от състезателниправа

ЛСП

лв.

Диян Георгиев Молдованов

ПФК”Нефтохимик”

1

750

Цветан Мирославов Илев

ПФК”Светкавица”

1

500

Венцислав Божидаров Бенгюзов

ПФК”Банско”

1

750

Благой Стоянов Наков

ПФК”Банско”

1

750

Емил Георгиев Аргиров

ПФК”"Раковски"”

1

125

Т. 1.2. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК”"Левски"” с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За показан неприличен жест към публиката, на основание чл.22, ал.4 и чл.16,ал.3, ДК наказва Александър Бранеков от ПФК”Локомотив” – гр. София с глоба в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А –предложение 1, ДК наказва ПФК"Любимец"с имуществена санкция в размер на 500 лева.

Задължава ПФК”Нефтохимик” – гр. Бургасда възстанови щетите нанесени наГрадски стадион в гр. Любимец,съобразно чл. 38, ал.1 и 5 от ДП.

Т. 2. от дневния ред:

Във връзка с жалба на ПФК”Локомотив-София”, ДК спира състезателните права на Евертон Фернандо Джилио и Александър Георгиев Бранеков до произнасяне от СК на БФС, относно извършените нарушения и показаните червени картони.

Т. 3. от дневния ред:

Във връзка с жалба на ПФК”"Левски"”, ДК спира състезателните права на Рене Михелич до произнасяне от СК на БФС, относно извършеното нарушение и показания червен картон.

Т. 4. от дневния ред:

За изказвания в средствата за масова информация след мача „"Левски"” – "Локомотив-София”, на основание чл.37, ал.1, т.17-2, буква А, ДК наказва Александър Бранеков от ПФК”Локомотив” – гр. София с лишаване от състезателни права за 1 среща и глоба в размер на 1000 лева.

Т. 5. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД(U-17)

За самоволно навлизане на терена, на основание чл.34 ал.1, т.5, ДК наказва Стефан Яръмов (мениджър на ПФК”Литекс”) с лишаване да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 25 лева.

Вто Апр 16, 2013 8:54 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Попара не е наказан наистина, колегата преди мен ме е изпреварил с решенията на Дисциплинарната Комисия на БФС :D Подведохме се от коментатора на БНТ, наивно съм сметнал, че е професионалист и знае какво говори :lol: :lol: :lol: Ами това е чудесно, значи сме в пълен състав за мачкане на марулите :twisted: :twisted: :twisted:

Вто Апр 16, 2013 9:02 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Следваща