Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Вуцомер за април
рони написа: atm написа: рони написа: примера с маратонките е много готин и точен, а относно Маркиньос изобщо не съжалявам, на нас ни стигат ветераните, трябват ни талантливи момчета със свежа кръв, които да израстват покрай старците и да трупат опит Рони, има можещи и не можещи! точно ветераните сега ни носят, когато младите станат като тях се дава път. Не са виновни само треньорите, виновни са и т.н. млади, защото ги интересува само чалгията Абсолютно съм съгласен с теб за можещите и неможещи, ама ние май събрахме повече застарели можещи и трябва някой да компенсира и с повече тичане. Мисля, че за това например Филипов намира място в отбора. Компенсира неможенето с много тичане  Тичането или т.н. лека атлетика е основополагащ спорт. Докато не го разберат повечето футболисти и треньори няма да стане. Истината е, че в школата на Славия работи бивш лекоатлет - Бъчваров. проблема е вече в треньорите, защото се искат и специализирана тренировка и т.н., а не между другото и давай на квадрата. Радостно е, че и Терзийски е при нас.
|
Чет Апр 18, 2013 6:30 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Миналия месез забравих да гласувам. Днес отново гласувах с "не". Във важния мач срещу Берое вчера бяхме много слаби и и звадихме късмет, че Берое не ни мушна поне два гола. Освен всичко друго не одобрявам поведението на треньора, особено в юбилейната година, когато се сещаме за примера на старите слависти, отношението им към играта и съперника.
Не са ни виновни Берое, че са по-добри. Дано успеем да измъкнем реванша.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пет Апр 19, 2013 3:37 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
И аз гласувах с НЕ!Просто отбора играе супер не грамотно тактически и във двете фази на играта и то при положение че в момента има няколко сносни футболиста.Срещу Берое трябваше да се играе с преса за да ги накараме да сбъркат тия каиши, а те си разцъкваха и си изнасяха топката като на тренировка
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пет Апр 19, 2013 5:23 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
zissko написа: И аз гласувах с НЕ!Просто отбора играе супер не грамотно тактически и във двете фази на играта и то при положение че в момента има няколко сносни футболиста.Срещу Берое трябваше да се играе с преса за да ги накараме да сбъркат тия каиши, а те си разцъкваха и си изнасяха топката като на тренировка така играхме в стара гъзора 
|
Пет Апр 19, 2013 8:31 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
zissko написа: И аз гласувах с НЕ!Просто отбора играе супер не грамотно тактически и във двете фази на играта и то при положение че в момента има няколко сносни футболиста.Срещу Берое трябваше да се играе с преса за да ги накараме да сбъркат тия каиши, а те си разцъкваха и си изнасяха топката като на тренировка Може да го упреквате за всичко друго, но не и че отбора играе неграмотно тактически. Иначе си написал много точно, че имаме няколко сносни футболиста, само където не си споменал, че са на възраст около и над 35 години и с тях не можеш да пресираш никой отбор, най-малкото Берое, тъй като това им е най-силната страна на играта - да се защитават и да рушат играта. Не случайно са получили толкова малко голове пролетта и с десет човека отзад трудно можеш да ги изненадаш. Не искам да защитавам никой, още повече, че все още сме в играта, но моето мнение е, че както и да завърши реванша трябва да подкрепим Вили и да му помогнем да направи отбора по-добър и боеспособен. Най-лесно е да го хулиме, псуваме и т.н., въпроса е какво печелим от това - нов глупак, подобен на Кушев и Ко, който ще се учи на наш гръб или човек който дава всичко от себе си и живее с мисълта неговия отбор да побеждава, който и при предишния и при сегашния си престой вдигна самочувствието на футболистите и е факт, че при него имаме най-много спечелени точки. Не казвам, че Вили няма кусури, има и то не малко и той прави грешки. И аз искам треньорът на Славия да се държи по друг начин, но нека не забравяме все пак, че той дойде при нас в най-тежкия период преди нова година и благодарение на него сме на полуфинал, както и това, че този клуб има нужда от някой, който да го събуди и извади от този летаргичен сън. А това няма как да стане без да си малко груб и немалко луд. Като истински слависти мисля, че трябва да му подадем ръка, така както направи той, а и половин година не е период през който да промениш нещата с магическа пръчка.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Пет Апр 19, 2013 10:24 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ами така е, може и да си гласувате с "НЕ", може и да псувате Вили, ама ако Дебелия го махне, ще дойде недоразумение тип Кушев.  Така че дори и да отпаднем от Берое, аз се надявам Вуцов да остане и то за по-дълго време,
|
Съб Апр 20, 2013 11:27 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
С последните резултати не виждам особена разлика между Кушев и Вуцов, даже предимството е на страната на Кушев, който в два мача успя да победи Берое и Локомотив с общ резултат 8:1. Статистиката при Вуцов до момента е три мача срещу същите отбори, 1 равен, две загуби и голова разлика 1:3. А дали ще отпаднем за купата срещу Любимец, Чавдар или Берое е все едно. Кушев поне ни спести срама да отпаднем срещу втородивизионен отбор.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Нед Апр 21, 2013 7:45 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
При цялото ми уважение, няма как да се съглася с теб. Не може да сравняваш двамата треньори с представянето им в определени мачове, сравняват се цялостно и със сигурност с Вили ще съберем много повече точки, отколкото с Кушев, с който имахме 8 поредни мача без победа.  И защо се забравя в какво положение бяхме преди мачовете с "Ботев" за Купата и как абсолютно никой не си е и помислял, че можем да ги елиминираме. А Кушев не отпадна от Любимец единствено поради това, че имаше 2 мача, а не 1. Далеч съм от мисълта, че Вили е перфектният треньор, но на този етап не виждам по-добър вариант за нас, време е да се спре с непрекъснатите смени и да бъде оставен да си работи поне още сезон-два и тогава да го съдим.
|
Нед Апр 21, 2013 11:15 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
На път сме да постигнем съгласие по определени точки. Обаче, дали сме пети или единадесети в крайното класиране, с 50 или 30 точки - на мен ми е все тая. Дали отпадаме от Берое, Любимец, Чавдар или от говедата на финала - също. Има един тънък момент, който не трябва да се забравя. Трансформацията на отбора, която се получи след идването на Вуцов, в никакъв случай не се дължи на него, а на футболистите, които спряха да бойкотират Кушев. И никой не може да ме убеди, че за два дни Велислав взе такива решения и невиждани треньорски действия, с които тотално надигра майничките. Не случайно на първата си пресконференция Вуцов заяви, че нещата ще се променят драстично, независимо дали някои хора ще останат в отбора или без тях, но така не може да продължава. И ако за поредицата от 8 мача без победа при Кушев се намира някакво обяснение, то в момента аз наистина не виждам такова, освен в кадърността на треньора и липсата на двама футболиста на ключови позиции. Да, аз гласувах отрицателно в априлската анкета, но този вот не е за неговата смяна. Смятам, че на всеки един треньор би трябвало да му се даде минимум година и половина - две и тогава да се правят генерални изводи за неговата работа. Също така съм наясно, че много по-лесно се сменя един треньор отколкото един отбор от футболисти.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Нед Апр 21, 2013 11:59 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Писна ми от простотиите на Вили. Направо недоумявам, как Слависти приветстват поведението му...
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Нед Апр 21, 2013 11:12 pm |
|
 |
|