Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ЦСКА - "СЛАВИЯ"
Нищо не става от Антонов и японеца, а Чаво е далеч от това, което искаме да виждаме ... Логична загуба, поне запазихме доста титуляри и нямаме изгонени или контузени, вече ако и в четвъртък играят така безлично, ще е непростимо.
|
Нед Апр 21, 2013 4:44 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
Заслужено и очаквано загубихме. Ако някои говори против катеначото на Берое, за нашето е по-добре да си замълчи.
Генев с пресъпни пропуски на два пъти с глава.
Все тая, мислиме за Берое...
ПС: Станко Йовчев>Миро Антонов
Нед Апр 21, 2013 4:45 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Мацуй беше най голямото разочарование, изобщо няма място в отбора. Просто не виждам смисъл да се привличат такива футболисти, приключили с големия футбол и преследвани от непрестанни контузии. Много зле физически, както и Чавдар, не си покри човека за първия гол, а след това и сбърка фатално в центъра. Друг въпрос е че Камбуров беше в засада.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Нед Апр 21, 2013 4:48 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
|
Относно мача - много слабо първо полувреме и голям късмет да не получим гол. Едно положение за цяло полувреме, но пък Генев ако беше вкарал можеше сериозно да промени мача. През второто горе долу изравнихме играта и точно тогава получихме головете. Отново слаб Филипов, Ради Василев е като мегазвезда в сравнение с Миро Антонов, поне аз не си спомням да спечели и едно единоборство, много грешки при изнасянето на топката, може би в повечето случай идващи от това, че разиграващите играчи са доста тежки и бавни. Въпреки, че много критикуваме Галин се видя, че с него и Ливраменто играта е по-различна, а се видя и това, че въпреки годините си Янчев няма алтернатива. Много се надявам да имаме късмет в Стара Загора и да отсраним Берое, но определено трябва да играем много по-добре отколкото последните два мача.
|
Нед Апр 21, 2013 5:10 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
На пресконференцията след мача Вуцов заяви, че не е знаел, че Петър Димитров има 4 жълти картона. С днешния стават пет и така той пропуска реванша с Берое. Дайте да направим тема във форума, че да има откъде да се информира.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Нед Апр 21, 2013 5:22 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
|
И мен това ме учуди. В клуба никой ли не води статистика за картоните на състезателите???
|
Нед Апр 21, 2013 5:33 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
Наистина е скандално, най-малкото защо самият футболист не е напомнил за това. В случая - Пепи Димитров ще липсва, не е болка за умиране.
Нед Апр 21, 2013 5:43 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Тоя антонов е меко казано за тояга отзад,не случайно в Лудогорец го ебаха това дърво нахално
|
Нед Апр 21, 2013 6:45 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Кога ще ни изпуснат чорбета или говеда да ни вземат трите точки при положение че сме трагични.
|
Пон Апр 22, 2013 8:43 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
изказах съмнение дали си броят картоните....получих твърд отговор - да. Честно казано го приех с надеждата, че човекът който ми отговаря е малко или много навътре в кухнята на отбора и знае, че има поне капка професионализъм в Славия. УВИ:(((
Безобразна слаба игра, но това не ме изненадва. Честно казано се надявам Галин и Златков да си намерят отбори в чужбина. Само за тях ще ме е яд. Другите и за Б група не стават!!! Не ми се иска персонално да ги изброявам, но съм силно афектиран.
Друго ми се иска да предложа. Така и така сме си мазохисти и ще си се ядосваме докато сме живи. И ще си пишем във форума. Дайте да направим от следващия сезон една специална тема за картоните. Наистина господа професионалистите от Славия да има от къде да се информират!!! Това е сериозно предложение и нека модовете обмислят как да го оформят - като раздел, като тема и т.н.
|
Пон Апр 22, 2013 10:49 am |
|
 |
|