Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:26 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Следваща
 "Славия"-"Берое"-"Славия" 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
:D

Последна промяна Slaviq на Пон Апр 22, 2013 6:20 pm, променена общо 1 път

Пон Апр 22, 2013 6:16 pm
Профил
Луд за връзване

Шопия_На_Селяните написа:
Най-големите селяни,софиЕнците,от най-голямото село,София, седнали да ми говорят за селяни.Никой не ви мрази,а просто ви се смеем,а вие не го усещате,дребнави селянчета.
ВИЕ СИ ОСТАВАТЕ ВЕЧНИТЕ СЕЛЯНИ само заради факта,че жалкото ви смешно,бедно село по погрешка бе избрано за столица преди 100-тина годинки и вие изведнъж големите граждани ли станахте бе,СЕЛЯЦИ ?
Преди Освобождението, Село София, 8000 души население,от които 60% евреи и мангали-това май удобно ви се губи от историята,НАГЛИ ЕВРЕЙСКО-МАНГАЛСКИ СЕЛЯНИ!!?

Slaviq

Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
Много мъка има в теб ГРАЖДАНИНО . Искаш и ти в голямият град ама няма биройе !

Пон Апр 22, 2013 6:19 pm
Профил
Луд за връзване

тия берое кво се дървят като до преди 1 г им събираха стотинки в една 4иния на стадиона и бяха 10 4овека ?

Пон Апр 22, 2013 7:19 pm
Профил
Току що регистриран

Slaviq написа:
Най-големите селяни,софиЕнците,от най-голямото село,София, седнали да ми говорят за селяни.Никой не ви мрази,а просто ви се смеем,а вие не го усещате,дребнави селянчета.
ВИЕ СИ ОСТАВАТЕ ВЕЧНИТЕ СЕЛЯНИ само заради факта,че жалкото ви смешно,бедно село по погрешка бе избрано за столица преди 100-тина годинки и вие изведнъж големите граждани ли станахте бе,СЕЛЯЦИ ?
Преди Освобождението, Село София, 8000 души население,от които 60% евреи и мангали-това май удобно ви се губи от историята,НАГЛИ ЕВРЕЙСКО-МАНГАЛСКИ СЕЛЯНИ!!?

Slaviq

Мен не ме мисли,прекалено съм си добре-за щастие бизнесОТ на Запад върви стабилно:)
Живея си перфектно и безгрижно без липси,рядко си идвам в България,но да се заселя във "ВЕЛИКА" СОФИЯ-няма как.
В повече ше ми дойде селянията,която не се среща никъде другаде в Европа и която е заложена в сърцето на София.Колкото и да се надувате ще ви кажа нещо, като на приятели-селска София е изградена от селяни,запомнете го и ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ КОЙ БИЛ СЕЛЯНИН И КОЙ НЕ!
Освен това всичките ви квартали са села,присъединени към село София,че да изглежда по-голямо.
За 100-тина годинки не се става изведнъж от селянин гражданин!
СОФИЯ НА СЕЛЯНИТЕ,ГРАЖДАНИНО ФАЛШИФ!

Между другото,Ти,извинете,ще Ви говорА на Вие...
Вие от кое СЕЛО Сте?
Драгалевци?
Дружба?
Мизерно Предградие?
Овча Купел?
Слатина?
Да продължавам ли?
Челопеч?
Обеля?
Красно Село?
Люлин?
Подуяне?
Симеоново?
Изгрев........
...???

Пон Апр 22, 2013 8:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И да не забравиш, че жена ти е манекенка :!:

А метро в село зара кога :mrgreen: :mrgreen: А трамвай :mrgreen:

Пон Апр 22, 2013 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Пич да си жив и здрав, квото има да се случва ще се разбере в четвъртък, а местния шовинизъм е хуаво нещо, но стига да не граничи с шизофрения :wink: Ти ако не си спомняш или имаш избирателна пемет, аз си спомням как идвахте по 15 човека на Овча купел и си лафихме с вас, но явно нещо последните 2-3 годни се взехте много на сериозно и "вдигнахте" нивото 8)

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Апр 22, 2013 8:22 pm
Профил
Току що регистриран

Какво метро и какви трамваи ми говориш,Боже Мой...
Селянино,СВЕТЪТ НЕ Е СОФИЯ,ЗАПОМНИ ГО!!!
Имате си поне летище,хвани самолета и се убеди сам в това!

Пон Апр 22, 2013 8:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ти не можа да разбереш, че понятия като "селяндур", "цървул", "простак" и прочие не са свързани с географско местоположение или произход, а със състояние на духа, поведение, държание и така нататък. И това да пишеш в чужди форуми, за да обиждаш и да си избиваш комплексите, те прави селяндур, без значение дали си от Стара Загора или Париж. Дерзай и понамали комплексите, ако въобще това е възможно :mrgreen:

Пон Апр 22, 2013 8:37 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Slaviq написа:

Slaviq

Мен не ме мисли,прекалено съм си добре-за щастие бизнесОТ на Запад върви стабилно:)

...???

Я ми кажи цървулане къде тъдява си въртиш бизнеса или дирника?
Я ни отговори, там където и да си ти ли се съобразяваш с тамошните правила или те с теб?
Я ми кажи какво те кара да пишеш тук? Освен неистовата нужда да се направиш на това, което не си.
Виж приятел, на повечето ни е през оная работа какво ще стане в твоето родно обособено място. Ние си имаме история, ти/вие имате ли ? Ние се гордеем, че се опазихме от такива като теб, които са от Биройе и от ЛС или ЦСКА.
Хайде продължавай, че напоследък нито Вили нито ВС ни веселят ...
Поздрав ... http://vbox7.com/play:e2d2e4d8

Пон Апр 22, 2013 8:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Да дойде в София, да се снима пред ЦУМ, и да си ходи на на село да го хапят конощипи..

Пон Апр 22, 2013 9:36 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Следваща