Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Вуцомер за април 

Справят ли се Вуцата и Ко?
Да 63%  63%  [ 31 ]
Не 37%  37%  [ 18 ]
Общо гласове : 49

Вуцомер за април 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: Вуцомер за април
Аз също не искам да се сменя Вуцов, но той определено не се справя най-вече в съблекалнята и от там на терена. Значи или не си намерил формулата да мотивираш играчите или те не желаят да дадат максимума под твое ръководство.
„Можеше, разбира се, че можеше да свърши и по друг начин този мач. Всеки път правим невероятни, нечувани индивидуални грешки. Дано до края на сезона успеем нещо да направим. Дисциплината във всяко едно естество – и тактическо, и друго - е на по-ниско ниво от това, което трябва да бъде. Недопустимо е! Невероятни груби грешки"
Крайно време е да си свърши работата на мениджър и да вземе мерки, аз ли да им налагам дисциплина на тия говна, на Вили се плаща заплата да ръководи и мотивира тея бездарници да си заработват заплатата.

Пон Апр 22, 2013 8:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Обречени сме да не се справя...с кого да се справя????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?

С Р. Димитров-националчето, който не става и за Б група?!?! С Генев, който е мега недисциплиниран или с Филипов, който тича като муха без глава и го подминават както си искат. Само с желание не става.

За Янко какво да кажем...няма правилен пас на повече от метър и половина. Крилата са ни безобразни. Пепи Димитров не знае какво прави. Чавдар (при все, че ми е супер симпатичен и съм му голям фен) е 30 кила над допустимото, не може да се затича, камо ли да гони противник. Матсуй страшно ме разочарова, а възлагах надежди... Миро Антонов не искам да го коментирам изобщо!!!

Мисълта ми е, че без пари толкоз!!! Който и да е треньор не може да гради отбор с отпадъци, изгонени от всякъде. Да го сменят ще дойде друг и пак ще мъчи Ради Василев и Янко Сандански...няма как да мъчи Камбуров и Родригерс...:((( Жалко само че ми скапаха реванша с Берое, но какво ли друго сме очаквали?!?!

И аз съм против да махат Вили.

Пон Апр 22, 2013 10:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Има само един начин и ВС го знае....говорихме няколко пъти с отговорни фактори, но чакаме..........
Начина се казва Андрей Желязков спортно - технически директор!

Пон Апр 22, 2013 2:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз също съм разочарован от втория престои на Вуцов, след като бях един от симпатизантите му и твърдо "ЗА" това той да се върне начело, НО...

да се прави опит да се издигне Марто Жадното на някакъв пиедестал е скандално. Малко ни беше с него, трябваше да ни закара там, където искаше - Б група.

+ най-голямата ми болка за Вуцан, че взе участие в тази безобразна зимна селекция, която е скандална, но не повече от тЕзи на Кушев. Но нека си кажем, че повечето от нас бяхме адски ентусиазирани, че група пенсионери ще издигнат играта ни до висини, невиждани за българските стандарти. Дрън-дрън..

"За" Вуцан, Гуардиола е зает..

Пон Апр 22, 2013 9:46 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Венеца Свински WC е причината и в дъното на всички беди на Славия - вече 20 години :!:
Този президент е срам и позор за Славия :!:
Поне да замлъкне и спре да говори и ръси простостотии, защото само излага с изявите си Славия :!:

Пон Апр 22, 2013 10:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Haide Belite написа:
Венеца Свински WC е причината и в дъното на всички беди на Славия - вече 20 години :!:
Този президент е срам и позор за Славия :!:
Поне да замлъкне и спре да говори и ръси простостотии, защото само излага с изявите си Славия :!:

+7434737 !

Обаче... кучетата си лаят, керванът си върви..

Пон Апр 22, 2013 10:07 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Има сериозни доводи и за и против Вуцов, но предпочитам него пред разни пипоньоковци, които се учат на наш гръб. Вземете за пример вчерашния мач, в който щяхме да претърпим голям разгром, ако не беше Вуцов. Предпази основните си единици за мача в Стара Загора, като не можеше да разчита и на наказаният Димо Атанасов, но все пак скалъпи отборче, което можеше да измъкне и точка накрая. Личи си, че няма пейка в момента и това е заради дългите контузии. Янков си е наш и не ме е яд грам на него, но си личи, че влизането му от контузия в контузия за месеци напред му се е отразило на формата. Не може да се разчита на него на 100% в момента. Мацуй може да е бил голяма работа, но в момента е кръгла нула. Всички знаем, че дойде тук да се лекува, но той е загубил освен техническите си умения, бързина и нещо друго - погледът върху играта и пласирането. Направо ме хваща страх като го пускат титуляр, защото играем с човек по-малко. Радващото е, че Боги Дяков се върна от лазарета, и на него ще му е нужно време да влезе в час, но до момента имахме доста проблеми заради отсъствието му. Казвам всичко това, защото си има обективни причини за състоянието на отбора, за които Вуцов не е виновен. Смятам, че трябва да остане и задължително да изгради силен отбор за догодина с 2-3 покупки най-вече в халфовата линия и нападение и запазване на старците Петков, Лазаров, Желев и Янчев. Ливраменто също задължително трябва да остане. Същото се отнася и за Чавдар.С този състав, 2-3 класни покупки, без контузии, смятам, че догодина към момента ще имаме поне 25 точки отгоре, няма да записваме срамни резултати 0-6,0-5, и ще имаме отбор, от който няма да се срамуваме.

Пон Апр 22, 2013 11:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Всички говорите за селекции и за покупки. Какви покупки като "шефа" не дава пари?!?! Нямаме спонсор и го даваме по инерция. Взимаме свободни трансфери и даваме малко заплати защото НЯМА пари. И Моу да дойде все тая. Може би щеше да има шанс ако имахме скаути...но на "шеф скаута" мейла му е в абв...какво повече да си говорим?!?!

Само се чудя как Херо ги намира тия черните? Връзки ли си има от гурбетите му, познанства със свестни мениджъри или недай Боже Черноморец да си имат читави скаути...не знам...

Вто Апр 23, 2013 8:59 am
Профил
Администратор
Аватар

Нямаме спонсор, но имаме собственик, както и собствена база. Нямаме и крещящи финансови проблеми, за разлика от всички други отбори без Лудогорец и "Левски". До момента не съм чул за неплатени заплати, липса на пари за гостуване, неплатени данъци, задължения към НАП, ЧЕЗ, МЕЗ и др. подобни. Макар и със свити разходи, Славия е финансово стабилен клуб. новите правила за финансов феърплей като нищо ще изхвърлят грандовете на боклука. рейнджърс вече пострадаха, да се готви Сити, а защо не и Лудогорец, ЦСКА и други. За ФИФА тези отбори не са по-различни от Локо Мз, които изхвърчаха от В група вчера. Така че за да се вземат няколко добри футболисти не трябват кой знае колко пари, а и видяхме на практика, че можем да привличаме и добри играчи - пресен пример е Антонио Ливраменто, за когото са дадени пари. Миро Антонов, за когото също са дадени пари е обратен пример, но с 200-300 бона и запазване на гръбнака може да се направи читав отбор.

Вто Апр 23, 2013 9:57 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Гледате ли Локо и ЛС?
Виждате ли мистър Финал, каква тактика има? Боже опази :mrgreen:
А виждате ли джуджето колко е елегантно, като циганин на сватба.
Вуцан е Ентелект и чар в сравнение с тези :mrgreen:

Сря Апр 24, 2013 3:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща