"Славия"-"Берое"-"Славия"
Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
Овчар прост, благодаря ти за забавлението, което донесе на повечето хора тук, но е време или да си промениш държанието и писането или да си биеш камшика доброволно. В краен случай разнообрази репертоара си на клоун, не виждаш ли, че на хората им писна да ти четат плиткоумията? Поне ако държиш да ни забавляваш го прави като хората.
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Сря Апр 24, 2013 12:01 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Добре, че ти си от средата на нищото. Май много са ти дошли обгазяванията - я от полигона, я от Марица Изток.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Сря Апр 24, 2013 12:04 pm |
|
 |
Шопия_На_Селяните
Току що регистриран
|
BlackWind написа: Овчар прост, благодаря ти за забавлението, което донесе на повечето хора тук, но е време или да си промениш държанието и писането или да си биеш камшика доброволно. В краен случай разнообрази репертоара си на клоун, не виждаш ли, че на хората им писна да ти четат плиткоумията? Поне ако държиш да ни забавляваш го прави като хората. Г-н селяадмин на ...уаааааау...интернет форум,ето Ви оригиналност,Заповядайте едни редове на Иван Вазов от 1880 г : Щастлив съм и ази, прост провинциал, че мога да тъпча столичната кал, смрадът с чест да дишам и прахът да лапам и сред булевара в локвите да цапам. Тоз станал чиновник, други–адвокатин, друг брада оставил да е депутатин, Тоз–роден за рало, друг–да дяла шиндри, виж ги:финансисти с лъскави цилиндри. Вред пигмеи смешни, що под нов костюм скриват свойта дребност, минало и ум. Прежните шпиони днес законоведци, сбор орангутани, сган харамоедци. И сред тоя grand monde вавилонский стълп без свръзка,без принцип и с наточен зъб днес срещнах случайно една личност мазна със кесия пълна и с кратуна празна... Столица! Напразно тоз град е прочут. Да дода чак тука не струвало труд. Скуката намирах и в горите диви, де цветята дъхат, не вони смрадливи. Там бе мир и песни, тук празност и гръм. Тук да ме заточат съгласен не съм. Парадите дълги, визитите сухи, чувства замрели, веселбите глухи. Де и как да свърша тоя вечен ден? В градската градина? Омръзна ми мен. В Златний лев е смрадно, в Искър много дим, в „Радак“ скъпо... Чуйте! По-добре да спим!
|
Сря Апр 24, 2013 1:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бирое са невероятно нагли.Да ги бием и да им затворим устите.
|
Сря Апр 24, 2013 1:12 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Сори пичове, писна ми от тоя палячо. Ако искате да ви забавлява още - кажете и ще му махна бана.
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Сря Апр 24, 2013 1:18 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Бан винаги можеше да му сложиш. Но утре, ако ги треснем, ще ми липсва.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Сря Апр 24, 2013 1:29 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
BlackWind написа: Сори пичове, писна ми от тоя палячо. Ако искате да ви забавлява още - кажете и ще му махна бана. шоуто на тъпотата е без пари....нека да ни весели 
|
Сря Апр 24, 2013 3:23 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
BlackWind написа: Сори пичове, писна ми от тоя палячо. Ако искате да ви забавлява още - кажете и ще му махна бана. Как можа?  Друго си е някой да ти прави шоу без да си го молил 
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Сря Апр 24, 2013 3:27 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Утре ако не бием Овчия да пали гуменките! За справка при миналия престой искаше опитни футболисти сега ги има! Ако паднем отново от тия селяци значи е кръгла нула като треньор и само знае да бръщолеви по медиите 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Апр 24, 2013 8:31 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Не знам какво да мисля, съзнанието ми е заслепено, но някак си не съм оптимист. Успех, все пак..
Сря Апр 24, 2013 8:50 pm |
|
 |
|