Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 11:47 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
 "Славия"-"Берое"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
И все пак това е една игра!
В тежките моменти си проличават истинските хора....МОЛЯ БЪДЕТЕ ТАКИВА !

Чет Апр 25, 2013 6:36 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Може ли да не пуснеш Галин, а да мъчиш Ливраменто по крилата и Месито. На връх юбилея благодарение на Венци дебелото сме все по-посредствени. Искам в Б група и дебелия да се задави.

Чет Апр 25, 2013 6:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

atm написа:
Ние, ако не бяхме истински, нямаше да сме фенове на Славия. След толкова нулеви години мисля, че всеки един от нас го е доказал. Фалшивите хора са тези от отбора и ръководството начело с дебелата свиня в.с.

Чет Апр 25, 2013 6:41 pm
Профил
Току що регистриран

ЛИПСВАХ ЛИ ВИ СЕЛЯНИ!?
Знам,знам,че БОЛИ,СЕЛЯНДУРИ!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!
Жалко,но има ВЕЛИКИ ПОБЕДИТЕЛИ и просто победени овчарски мишки!
С тая аматьорско селска игра към къра да копате,селяндури!
Аре Чао,Чаооооо и приятен път към СЕЛО Овча Купел да си играете на футболисти на селскиО кър ХАХАХАХАХАХ
АААХАХАХАХАХАХ !!!

ВУЦКА,КАК Е,БАТЕ,НЕЩО ИЗНЕРВЕН МИ СЕ ВИЖДАШ
Ахахахахахахах

ООУ.ДА,СЕГА Г-Н СЕЛЯАДМИН ДА МЕ БАННЕ ПАК АХАХАХАХАХАХАХАХ !

Чет Апр 25, 2013 6:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Престъпление е в най-важния мач за сезона да не пуснеш в игра Лазаров, Галин Иванов и Янков (поне второто полувреме). Престъпление е тактиката ни за тоя мач, да се браним и да играем за 0:0, все едно сме били с 3:0 в първия мач, а просто един гол ни трябваше и решавахме мача. Смените - скандални, вади креативния Попара, единствения който може да спира и да подава в средата, и пускаме отсъствалия не знам си колко месеца Дяков. Вади Меси, пуска отсъствалия с месеци Тодор Колев ... Престъпление е и селекцията ни, да имаме трима нападатели с общо половин гол, големите звезди Миро Антонов и Матсуй дори не са в групата :evil: :evil: :evil: Нямам думи, пълен чресло е тоя клуб, това ръководство и тия играчи ... Единствено поздрави за момчетата, които пътуваха за Зарата и за пореден път се изгавриха с тях, аз за съжаление не можах да се измъкна от работа, но май вече не съжалявам толкова.
Честита ни 100-годишнина, драги колеги мазохисти-слависти. За нас това е пореденият, не знам кой поред вече безсмислен сезон, безвремието ще го има докато Венци Свинята ни е президент. Загубихме полуфинала единствено заради Вуцов, но не виждам кой нормален треньор би се захванал с кочината Славия, така че няма смисъл да се искат оставки и такива неща. Безвремието при нас ще е вечно явно, това е положението ...

Чет Апр 25, 2013 6:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

rzEtw написа:
atm написа:
Ние, ако не бяхме истински, нямаше да сме фенове на Славия. След толкова нулеви години мисля, че всеки един от нас го е доказал. Фалшивите хора са тези от отбора и ръководството начело с дебелата свиня в.с.

Прави сте и двамата! Но тази Славия не е нашата СИЛНА И ГОРДА СЛАВИЯ, а е просто един ФАЛШИФИКАТ, прикритие на пошлите търговски интереси на т.н. собственици, които за пореден път се изгавриха с мечтите на оределите бели фенове. Вместо купа, за пореден път получихме един голям, грозен среден пръст, но този път ЮБИЛЕЙНО! Нека ни е честит!

Дано дочакам деня, Славия да излиза с по трима нападатели и срещу т.н родни "грандове", а не с по седмина защитници срещу клуб от долната половина на таблицата. Дотогава, ... сменям спорта....

Чет Апр 25, 2013 7:00 pm
Профил
Току що регистриран

ОХ,ГОРКИТЕ ТЕ !
Дайте им кърпички да попият срамните си сълзи от аматьорското си подобие на игра!
Как може отбор идващ от село Овча Купел изобщо да се допуска да играе и то на полуфинал???
Това е срам за футбола и пълен абсурд,но пък селянчетата бяха поставени на мястото си и пратени обратно към село Овча Купел да си обработват нивите и да чистят оборите в къщите си!

Чет Апр 25, 2013 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Меко казано съм бесен.

Престъпен стартов състав. Скандални смени. Безобразно представяне.

Чет Апр 25, 2013 7:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Типичен белег на селяния е да се подиграваш на загубилия! Пиши си по беройските форуми и не дразни хората!

Чет Апр 25, 2013 7:17 pm
Профил
Току що регистриран

АМА ТИ СЕРИОЗНО СИ МИСЛИШ,ЧЕ ШЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПИША И ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВАС В ТОЗ СЕЛСКИ ФОРУМ НА ОЩЕ ПО-СЕЛСКИЯ ШОПСКИ ОТБОР СЛАбИЯ?!
ЧАО ЗАВИНАГИ ОТ МЕН.
ЩЕ МИ ЛИПСВАТЕ,МОИ МАЛКИ,ОВЧАКУПЕЛСКИ,СЕЛСКИ ШМАТКИ!!
И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ-РЕДОВНО ПОЛИВАЙТЕ ДВОРЧЕТО СИ С НАСАЖДЕНИЯ И ЧИСТЕТЕ ОБОРА,ЧЕ ЯКО ВОНИ НА СЕЛЯНДУРЩИНА ОТ СЕЛО СОФИЯ!!

Чет Апр 25, 2013 7:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща