Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 "Славия"-"Локомотив"(Пд)
животът продължава в паралелната реалност, наречена А група, където няма мечти, защото сме девети.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Апр 25, 2013 8:31 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия"-"Локомотив"(Пд)
За мен сезонът приключи. Чакам с нетърпение лятото, когато ще цъфнат Христо Янев и куп други пенсионери-свободни агенти!
|
Чет Апр 25, 2013 8:56 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
нема да им стъпнеме !!!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Чет Апр 25, 2013 9:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Напълно безсмислени са темите за оставащите мачове. Ще полягваме на когото трябва и ще скачаме на определени отбори в зависимост от това кой предложи кинти на Свинята. По всяка вероятност ще спасяваме Локо (Сф) като им бием конкурентите за изпадане и ще помагаме на говедата, като се хвърлим на Лудогорец  Дебелия го е измислил, той няма да е капо ...
|
Чет Апр 25, 2013 9:23 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Да се махат всички +30. Да доиграем сезона с юноши, нека видим "прословутата школа"
Чет Апр 25, 2013 9:32 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: Да се махат всички +30. Да доиграем сезона с юноши, нека видим "прословутата школа" Според мен ще има и такава опция, но ще е минимална. Истината е, че юношите ни не стават за "мъжки" футбол. За това са виновни, както и треньори и ръководители, така и те самите. Аз лично ще ходя на стадиона - не ходенето с нищо не помага. Гласа на всеки може да бъде чут на стадиона, а не във форума!
|
Пет Апр 26, 2013 7:38 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: Да се махат всички +30. Да доиграем сезона с юноши, нека видим "прословутата школа" Според мен ще има и такава опция, но ще е минимална. Истината е, че юношите ни не стават за "мъжки" футбол. За това са виновни, както и треньори и ръководители, така и те самите. Аз лично ще ходя на стадиона - не ходенето с нищо не помага. Гласа на всеки може да бъде чут на стадиона, а не във форума!
|
Пет Апр 26, 2013 7:38 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Нямаме нито един отбор на първо място в ДЮШ-първенствата. Мисля, че НКС трябва да излезе с декларация за резила.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 26, 2013 8:03 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Аз също съм на мнение,че до края на сезона трябва да играем с така наречената най добра школа, и другото което искам да кажа,че повече от трима опитни футболисти не трябват на отбор като Славия който няма и не се бори за успехи.Футболисти които трябва да бъдат изгонени: Петков,Янчев,Колев,П.Димитров,Мацуй,Попара,Дяков,Генев,Лазаров,Сандански.
|
Пет Апр 26, 2013 1:20 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Бате ок с всички предложени за изгонване....има и други: Меси, Филипов, Ради Василев...но Попара?!?!?! Извинявай ама това е единствения ни играч, който може да мине един на един някой, да задържи топката и да си вдигне главата за да види къде има свободен съотборник. Не е като тролеите, които заорават и тичат без да знаят на къде и има ли въобще някой да им помага...
|
Пет Апр 26, 2013 2:03 pm |
|
 |
|